Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Arte 10-03-2007 12:12

a Royal Matej to chyba lubi czekac w nocy na respa ponad 20 minut, jeżeli wywalanie ludzi z serva idzie mu tak gładko, ale niech tylko poczeka aż w godzinach szczytu na Nebuli będzie grało po 200 osób, wtedy sobie przypomni słowa z forum. :)

pozdrowienia :)

a co do kumpli Bandara, zamiast pomóc koledzie kiedy go Vu biło to jeszcze niektórzy z was pobiegli też go ubic bo "tak wam kazano"...to jest chore, gdzie przyjaźń, koleżeństwo, dobrze wiedzieliście, że on nie był szpiegiem a jednak nie pomogliście a niektórzy jeszcze go bili.

Brawo za umiejętne bycie pieskami Vury.

btw. a szpieg jest cały czas w waszym teamie, pamiętajcie o tym.

Webi 10-03-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 1301297)
Sir'Bandar jesli szpiegiem?<hahaha> ciekawe kto z was bedzie nastepny? :) a szaki ? pomogl wam zabic shargasa po czym sam padl? czy zabil shargasa przez przypadek i sam tez padl?(szaki jest hunted by Vu)? niektorzy zaplacili? Exi~ padl za jakies tam badziewia i nie jest hunted ? nie wierze wam :P

@webi
zaplaciles 700k a teraz startujesz znow do wojny ? z tego co widzialem to cie na to nie stac :p

Nie zagladalem tu chwile to tez nie odpowiedzialem.
1) Poki co zaplacilem 350k i drugie tyle ejszcze zaplacic musze.
2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny.

Agon 10-03-2007 20:26

@ Arte

Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ...

Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ...

Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ?

N/C zawisc to jest choroba

Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek

Kashtan 10-03-2007 20:51

Nebula

Gram niecały tydzien na tym seriwe. No i jedyne co moge powiedziec ze sa spoko ludzie duzo PK I PA na PK kilku sie nadziałem poznałem kilku h lvl i spoko ziomki da sie grac powoli bede bic ten lvl juz tylko 25h staminy zostało X(

Ogołem jest ok SERDECZNIE ZAPRASZAM

Arte 11-03-2007 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1310299)
@ Arte

Nebula jak kazdy wie jest serwer typu "pvp" dlatego kazdy wie na co sie decydowal ...

To nie znaczy, że możesz robic sobie tyle PA ile chcesz i miec w dupie innych graczy, ale ok, chcesz miec 30 minutowe respy, prosze bardzo w końcu "to jest PvP server" twoja ulubiona wymówka.

Cytuj:

@ Arte

Co do tematu Bandara dalej jest moim ziomkiem ...

Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala.

Cytuj:

@ Arte

Gdyby to Ordo wygralo to pewnie byly by posty tylko i wylacznie o nich , ale to Viribus wygralo i Viribus jest zle i Viribus zniszczy ten serwer tak ?

norma, ale dlaczego są posty TYLKO o tym, że "Viribus jest złe" ? na innych servach też tak jest, że są posty na best guild, że PA robi itp, ale są też posty miłe wobec tej guild, ofc na nebuli tego brak, Gz, bo to też Twoja zasługa.

Cytuj:

@ Arte

N/C zawisc to jest choroba

ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej :)

Cytuj:

@ Arte

Proponuje ci wylaczyc monitor i narysowac na nim palcem wielkie "X" dalej to juz chyba wiesz co trzeba zrobic ;p baranek

Chciałbym ci zaproponowac to samo, ale ciężko jest wpatrywac się kilkanaście godzin w znaczek X myśląc w tym czasie ile % ma się do lvla, skilli itp

Troche życia koleś.

Zygmunt 11-03-2007 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte (Post 1311064)
To nie znaczy, że możesz robic sobie tyle PA ile chcesz i miec w dupie innych graczy, ale ok, chcesz miec 30 minutowe respy, prosze bardzo w końcu "to jest PvP server" twoja ulubiona wymówka.
___
Moze sobie robic co mu sie podoba. A jak tobie cos sie nie podoba to wypowiedz mu wojne albo przestan plakac.

Ale dlatego, że jesteś psem Vury, i jak on tylko krzyknie "BIERZ!" to od razu polecisz na swojego "ziomka"... postaw się na miejscu Bandara, Ty wiesz, że on nie był szpiegiem, to dlaczego nie próbujesz czegoś zrobic w związku z tym? rozumiem, "Pan" nie pozwala.
___
Widocznie wolimy byc psami Vury niz kundlami masy. Tobie kupa do tego.

norma, ale dlaczego są posty TYLKO o tym, że "Viribus jest złe" ? na innych servach też tak jest, że są posty na best guild, że PA robi itp, ale są też posty miłe wobec tej guild, ofc na nebuli tego brak, Gz, bo to też Twoja zasługa.

___
No i co w zwiazku z tym? Napisz do Pana Premiera, ze osobnik "brzydko gra"
Mamo, Mamo a on robi PA...

ale już wyżywanie się na Tibii, ponieważ w rl np. jesteś jakimś leszczem co z domu nie wychodzi i maniaczenie po kilkanaście godzin dziennie w Tibie to nie jest choroba, Okej :)
___
Moze on jest w rl leszczem. Ty natomiast placzesz bo w grze ktos ci nakopal w dupsko. Ciekawe co robisz jak ktos nakopie ci w rl. Chowasz sie pod krzeslo?

Chciałbym ci zaproponowac to samo, ale ciężko jest wpatrywac się kilkanaście godzin w znaczek X myśląc w tym czasie ile % ma się do lvla, skilli itp

Troche życia koleś.

Przestan plakac zachowujesz sie jak baba. Wstyd, nie pozostaje nam nic innego jak spoznione zyczenia wszystkiego dobrego z okazji "dnia kobiet".

Dregar 11-03-2007 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1310050)
2) Poki co zadna nowa wojna sie nie szykuje to tez nie mam pojecia co miales na mysli mowiac, ze startuje do nowej wojny

pozwolilem sobie to wywnioskowac na podstawie ruznych sytulacji ktore mialy miejsce w tamtych dniach, widac moje wnioskowanie bylo omylne :)

Agon 11-03-2007 22:17

arte

Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...

btw
zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj

.... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu

A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc

walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie

Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro

Kashtan 11-03-2007 23:55

Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam

August 12-03-2007 13:04

Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?

A co do PA to bylo jest i bedzie!

Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil.

Signed Hans.

Arte 12-03-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1311267)
Przestan plakac zachowujesz sie jak baba. Wstyd, nie pozostaje nam nic innego jak spoznione zyczenia wszystkiego dobrego z okazji "dnia kobiet".

nie pisałem do Ciebie trolku z forum ;)

i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy.
Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :<

Arte 12-03-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1312332)
Nie znasz mnie na zywo i nie wiesz jakim jestem czlowiekiem... nie jestem psem Vury i nigdy nie bede ... Vura jest najlepszym liderem jakiego kiedy kolwiek spotkalem ...

btw
zapytaj sie bandara jak miedzy nami bylo i jak jest dalej... nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj

.... pierdolenie o rl zyciu jest zbedne bo mozesz zobaczyc na czas mojej gry , nie chce sie klocic z toba bo nie widze w tym sensu

A to ze wygralismy wojne to jest tylko nasza zasluga a na tym forum to mozesz byc kozakiem bo tutaj nie zlapiesz SD na pape i ci nie poleca blessy, zreszta nie mam co sie produkowac zeby sie przed toba tlumaczyc

walczylem po to zeby ludzie z mojego miasa mogli grac spokojnie , dla mnie pozostaje to zwykla gra ... nie wiem czym ta gra jest dla ciebie

Jak cos to msg w grze Royal Matej podyskutujemy bo to forum nie jest od tego...Pozdro

jakbyś był jego kumplem to byś się postawił. z bandim często rozmawiam i wiem jak jest. Ale sorry, swojemu "panu" się nie postawiłeś :<

August 12-03-2007 16:07

Ten trolek ma takiego hara i takich przyjaciol, ze zjedli by Cie zanim bys napisal "no keal plx".

Arte 12-03-2007 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kashtan (Post 1312541)
Popieram Madej dobrze wiec na jakim stosunku i nikt nie moze sie wypowidac on sam wie jak jest a ze wygrali to zazdroscisz i tak piszesz Pozdrawiam

naucz się czytac, piszę o akcjach PA i o niesprawiedlwym ubciu bandara a nie o jakieś zazdrości. Nie karmic trola plx!

Arte 12-03-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1312864)
Wezcie skoncze pierdolic o walczeniu bo az zal dupe sciska jak czytam ze walczyliscie strasznie ciezka wojna i to tylko "wasza" zasluga, Matej Ty i pare osob przyszlo juz prawie na gotowe jak juz Ordo w pizde dostawalo jak wczesniej prosilismy o pomoc to nie nie ja sie niemieszam itp, a teraz wielcy forumowi bandyci sie odzywaja czy jak?

A co do PA to bylo jest i bedzie!

Co do Bandara to szpiegiem nie byl, nie jest i nie bedzie. Ja to wiem i ktos to wie Vura ma swoje przekonania przedstawil dowody + jeszcze rozmowa z jednym z bylych Ordowcow. I prosze nie pisz ze skoro jest moim kolega to sie Vurze nie postawie czy cos takiego, bo chyba jestem jedyny ktory to zrobil.

Signed Hans.

Co to pierwszej częsci tej wypowiedzi to się zgadzam w 100%.

A po rozmowie z Pyro od razu dokonywac takich decyzji... a jakby powiedział ze szpiegiem był ktoś z top w VU to co? też byście go poszli ubic?
A jeszcze jak jesteś pewny, że bandi nie był szpiegiem to dlaczego nie pomogłeś mu? nc

Pies robi wszystko co mu pan rozkazuje, taka prawda.

August 12-03-2007 16:14

Naucz sie edytowac posty pajacyk.

Edit:
Rozmowa z Pyro utwierdzila tylko Vure w przkonaniu ze jest szpiegiem.
A Ty kozaku co bys zrobil? Z jednej strony koles ktorego znasz z rl, w sumie gra tutaj bo ja go wciagnalem z drugiej strony ludzie z ktorym znami sie od 40-50 lvla z ktorymi wyjebalismy Phyrexian, wyjebalismy Ordo i wyjebiemy jeszcze kogo bedziemy chcieli jesli uznamy to za stosowne. Jedyne co moglem zrobic to zrobilem caly czas gadam i negocjuje wolnosc Bandara, ale Vura jest nieugiety jak narazie, a i jeszcze jak mialem mu pomoc jak o tym ze ida go zabic wszyscy na tsie dowiedzieli sie jak oni juz byli na edl? Vura wiedzial ze ktos taki jak ja chcialby go ostrzec, wiec sie zabezpieczyl. Ehh jak jestes taki kozaczek, odezwij sie w grze to pogadamy tutaj niebedziemy robic burdelu.

/Hans

Agon 12-03-2007 16:54

@August
Juz podczas pierwszej wojny bylo wiadomo kto dojdzie i kiedy, a o tym decydowal Vura i nie zgrywam slayera na tym forum tylko mnie w*****aja takie kozaczki jak arte bo az zal czytac tego co ten czlowiektu wypisuje

@arte

Skoncz plakac i zasmiecac to forum masz jakies ale... to napisz w grze

Tutaj nie widze sensu wypisywac pierdol

August 12-03-2007 17:08

Podczas pierwszej wojny to nic nie bylo wiadomo nikt nie wiezyl w nasza pierwsza siedemnastke z ktorej i tak po 4 dniach wykruszyl sie Archer. Wszyscy spisywali nas na straty. Dopiero potem jak Ordo bylo zmeczone nasza obecnoscia i ciaglymi porazkami, to ludzie zaczeli dolaczac... i nie mow ze tak nie bylo bo tylko sie osmieszysz.

Bez odbioru.

/Hans

Korodrel 12-03-2007 17:13

huj im w dupe :p

Zygmunt 12-03-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte (Post 1313034)
nie pisałem do Ciebie trolku z forum ;)

i pisze tak dlatego, że mam powody, jakbym był tylko "osobą trzecią" to bym jedynie postował jak każdy.
Ty niestety nie masz nawet podstaw aby miec jakieś "ale" bo po prostu jestes za mały :<

Trolek z forum wyjmuje cie z tylnej kieszeni i odwija ze sreberka. Zrob garba to wejde sobie po tobie na swoja kasztanke lub innego kucyka.
Otrzyj lzy i przeprowadz sie na Guardie.

Agon 12-03-2007 19:36

@August

Widocznie nie pamietasz battle na 7x ank ? nie mam zamiaru ci nic wypominac i to nie ja sie napinam na tym forum ;p

X log

bez odbioru

Signed
Agon

Grabadia 12-03-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korodrel (Post 1313178)
huj im w dupe :p

Zachwycająca kultura, aż mnie zatkało...

No i jeszcze błąd w pisowni pierwszego wyrazu - N/C
I jeśli można wiedzieć to komu??

August 12-03-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1313449)
@August

Widocznie nie pamietasz battle na 7x ank ? nie mam zamiaru ci nic wypominac i to nie ja sie napinam na tym forum ;p

X log

bez odbioru

Signed
Agon

Jakbys byl chociaz w 10% tak inteligetny jaki probujesz byc, to bys wiedzial ze nie uczestniczylem w tamtym battle... (chodzi mi o siedzenie przed kompem)

I wlasnie o tamtym momencie mowie wtedy dolaczylo sporo osob, ale gdy wczesniej potrzebowalismy pomocy to sie nikt niechcial mieszac.

Agon 12-03-2007 23:07

@ August

Napinasz sie chyba sporo nie wiedzac, ale prosze bardzo chodz dalej z glowa w chmurach

zamykam ten temat ...

bez odbioru

August 13-03-2007 08:11

No no bedziesz sie tlumaczyl ze Vura niepozwalal dojsc... smieszny jestes : ) bo za maly lvl, Estanie czy Mengirtowi nieprzeszkadzalo ze maja 80~ lvl... wiec niewiem poco tlumaczenie ze lvl mieliscie podbic.

Arte 13-03-2007 15:42

Matej, wole pozostac anonimowy i nie pisac do Ciebie na Tibii bo wiem, że nie chodzi Ci o to żeby rozmawiac tylko między sobą, lecz, żeby zdobyc mój nick.

Niestety zasmuce Cie ale nie gram już od dawna na nebuli i nie mam zamiaru wracac.

Hah Matej doszedł na gotowe a teraz się spina że brał udział w jednym battle !

Spójż na wynik 80-20 +/-, jedno battle, braawo, wielkie osiągnięcie.

Agon 13-03-2007 16:28

@ Arte

Zal Ci dupe sciska ze to Viribus wygralo. Prubujesz VU pokazac jako tych najgorszych tych zlycz. Gdyby Ordo wygralo to by bylo tak samo albo jeszcze wieksze PA i inne cyrki zobacz co sie dzieje wieczorami... jak paru Ordowcom sie nudzi i pomysl jak by bylo gdyby to Ordo wygralo.

@August
dolaczylem wtedy kiedy mialem dolaczyc. Wiekszosc Vu wiedzialo kiedy i kto dojdzie chyba ze ty tego nie wiedziales ? A pozatym to nie ty decydowales o tym. Chcialem juz na 80 lv ale mialem jeszcze nasz na wbicie LV. Nie napinam sie ze wiele w tej wojnie zrobilem ale wiekszosc czasu bylem na TS i czekalem.

Kozaka to nie ja tu zgrywam... a kto ? to sobie sam odpowiedz na to pytanie ...

Mebikk 13-03-2007 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1314454)
@ Arte

Zal Ci dupe sciska ze to Viribus wygralo. Prubujesz VU pokazac jako tych najgorszych tych zlycz. Gdyby Ordo wygralo to by bylo tak samo albo jeszcze wieksze PA i inne cyrki zobacz co sie dzieje wieczorami... jak paru Ordowcom sie nudzi i pomysl jak by bylo gdyby to Ordo wygralo.

@August
dolaczylem wtedy kiedy mialem dolaczyc. Wiekszosc Vu wiedzialo kiedy i kto dojdzie chyba ze ty tego nie wiedziales ? A pozatym to nie ty decydowales o tym. Chcialem juz na 80 lv ale mialem jeszcze nasz na wbicie LV. Nie napinam sie ze wiele w tej wojnie zrobilem ale wiekszosc czasu bylem na TS i czekalem.

lol przestancie sie klocic lepiej idzicie na demony jak moj ziomek tutaj macie link do zdjec
http://www.speedyshare.com/547540686.html

Dregar 13-03-2007 17:14

Heh, w kazdym poscie ktory tu byl napisany przez membera VU widnieja slowa "gdyby Ordo wygralo bylo by tak samo albo i gorzej", a moze bylo by troszke lepiej,nie mowie ze nie bylo by PA ale moglby ale nie musialo byc lepiej. Nie mozecie powiedziec jak by bylo gdyby ... mozecie powiedziec ze moglo by byc. :) tyle

poldek_p 13-03-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar (Post 1314572)
Heh, w kazdym poscie ktory tu byl napisany przez membera VU widnieja slowa "gdyby Ordo wygralo bylo by tak samo albo i gorzej", a moze bylo by troszke lepiej,nie mowie ze nie bylo by PA ale moglby ale nie musialo byc lepiej. Nie mozecie powiedziec jak by bylo gdyby ... mozecie powiedziec ze moglo by byc. :) tyle

lol a co mają mówic ? Mają mówić coś w stylu "szkoda że wygraliśmy bo było by lepiej ". Zresztą myślicie ze wy Ordo bylibyście lepsi ? Nie jestem po niczyjej stronie ale wygrał leprzy i nie ma co się tu kłucic

Dregar 13-03-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poldek_p (Post 1314597)
lol a co mają mówic ? Mają mówić coś w stylu "szkoda że wygraliśmy bo było by lepiej ". Zresztą myślicie ze wy Ordo bylibyście lepsi ? Nie jestem po niczyjej stronie ale wygrał leprzy i nie ma co się tu kłucic

po pierwsze wypraszam sobie jestem tylko komentatorem nigdy nie bylem w Ordo, ani nie mialem z nim nic wspulnego. Czy gdzie kolwiek napisalem ze nieslusznie wygralo Vu? Nie. Wiec prosze cie skoncz.

Arte 13-03-2007 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1314454)
@ Arte

@August

oj akurat byłem za tym, że Vu wygrało, może się zdziwisz ale nawet starałem się wam pomagac... zmieniłem jednak zdanie o was po tym co teraz się dzieje, więc nie mów, że "żal mi dupe sciska" tylko spójż na te sytuacje ze strony osób, które teraz niestety doznają skutków tego zwycięstwa.

Zygmunt 13-03-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arte (Post 1314360)
Matej, wole pozostac anonimowy i nie pisac do Ciebie na Tibii bo wiem, że nie chodzi Ci o to żeby rozmawiac tylko między sobą, lecz, żeby zdobyc mój nick.

Niestety zasmuce Cie ale nie gram już od dawna na nebuli i nie mam zamiaru wracac.

Hah Matej doszedł na gotowe a teraz się spina że brał udział w jednym battle !

Spójż na wynik 80-20 +/-, jedno battle, braawo, wielkie osiągnięcie.

__

Nie wazne kiedy doszedl. Wazne ze doszedl.
On i wszyscy inni sa rownouprawionymi czlonkami VU. Byly momenty w tej wojnie gdzie jeden hit, jeden noob char czy jeden ruch mogl zadecydowac o zwyciestwie lub porazce. Prawda jest taka ze jako jednostki nie osiagneli bysmy tego co osiagnelismy jako zespol. Wam pozostaje narzekanie, ciezko dogodzic kazdemu. A w zyciu czesto jest tak ze narzeka konkurencja.
EllO

Arte 14-03-2007 08:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zygmunt (Post 1314979)
__

Nie wazne kiedy doszedl. Wazne ze doszedl.
On i wszyscy inni sa rownouprawionymi czlonkami VU. Byly momenty w tej wojnie gdzie jeden hit, jeden noob char czy jeden ruch mogl zadecydowac o zwyciestwie lub porazce. Prawda jest taka ze jako jednostki nie osiagneli bysmy tego co osiagnelismy jako zespol. Wam pozostaje narzekanie, ciezko dogodzic kazdemu. A w zyciu czesto jest tak ze narzeka konkurencja.
EllO

zarzuciłeś starszym wątkiem, który już był opisany ;p

Agon 14-03-2007 09:08

@ Zygmunt

ladnie to ujales

Ale tacy ludzie jak August nie potrafia przestac innym wypominac tego ze pozniej dolaczyli "na gotowe" jak to powiedzial moj dobry znajomy w rozmowie...
"mam wyjebane na to xD" ja tez zaczynam to olewac

August nie widzi niczego innego poza czubkiem wlasneego nosa i juz nie odpisuje na debilne posty "bujajacego sie jak ser na czapie" tak samo ja jestem w VU tak samo i ty ...

Pieczarek 16-03-2007 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agon (Post 1315573)
@ Zygmunt

ladnie to ujales

Ale tacy ludzie jak August nie potrafia przestac innym wypominac tego ze pozniej dolaczyli "na gotowe" jak to powiedzial moj dobry znajomy w rozmowie...
"mam wyjebane na to xD" ja tez zaczynam to olewac

August nie widzi niczego innego poza czubkiem wlasneego nosa i juz nie odpisuje na debilne posty "bujajacego sie jak ser na czapie" tak samo ja jestem w VU tak samo i ty ...

Widze ze mamy to samo co po wojnie reb vs phy, czyli wypominanie sobie ile kto zrobił w wojnie. Pamiętajcie że takie gadanie moze sie zle skonczyc 8o

starysiad 16-03-2007 15:14

@up
dokladnie mialem to napisac... juz po wojnie z phy, "elita" rebrith po prostu olala reszte ktora im pomagala, bez ktorych nie mieliby szans na zwyciestwo ;)

mam nadzieje ze teraz bedzie tak samo i znowu dojdzie do wojny (za pare tygodni ofc ;p)

c ya

ka3or 16-03-2007 15:27

długo nie bedzie wojny poniewaz kazdy sie boi VU bo maja duzo shooterow wiec nikt im narazie nie podskoczy...

Dregar 16-03-2007 16:32

@up
pomysl troszke, on ma na mysli rozpad Vu :)
1 etap tego sie zaczyna :) wystarczy czekac

Pieczarek 16-03-2007 20:20

Apropos Wydarzen z serwera to:
Ornitier i Utann są hunted.
Lord Arcticus padł od ordo/vanum/asesino/niewiadomo co.
Celandia bije lvl aż jej/mu/im się uszy częsą (150lvl)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50.