![]() |
Cytuj:
ewentualnie b robe bo lżejsza ;) a towerke selnij dołóż troche i crown or medusa. pozdrawiam |
Knight
Poziom: 17 Skille/Mlv: 50/45 2 mlv Posiadany Eq: steel helmet, serpent sword, dvarwen shield, plate set Il. dostępnej kasy: 8k |
Cytuj:
|
Siemka! To znwou ja :D Mam następne pytanie co do eq ;] Mam 25 lv i skille 70/56. Przypomnę, że świat pvp.
Eq: Crown Helmet Batled Cape Crown Shield Plate Legs I zwykłe buty Royal speary mam, wiec kupować ich nie musze. W banku mam 65k. I mam do was pytanie, czy oplaca sie na tym lv kupic BOHy?? Jeśli nie to co? EDIT: A może kupić jeszcze Obsidian Knife i chodzic na minotaury ?? |
@up
Tak,naprawde przydadzą Ci się BOSZKI,skoro to palek polecam kupić Paladin armor,jeżeli jeszcze uzbierasz troszke to blue legi. Co do obs knife-narazie nie warto,mały lvl polecam expienie narazie skile dobre. Miłej gry. |
Knight skille 40/40 lvl 10
w banku około 33k. bije do 50 skili i ide na slime. mam p seta i anacient shields... |
@UP
Jeżeli to KIna to kup Knight Seta zostanie ci okolo 20k wiedz kup jeszcze Crusader helmet i Tower Shield. |
mam tower shields i nadal taki sam stan konta mysle zeby zamiast crus helmeta kupic c helmet
|
Jak chcesz-ale crus helmet ma 8arma Twoj wybór.
:) Ale racja Crus helmet jest troszke ciężki |
36 lvl knight.
Eq: Vampire shield, warrior helmet, noble axe,knight legs,crown armor. Coś zmienić? |
20 Sorcerer na pvp
Eq:hotm,spirit cloak,plate legs,leather boots,scarf,wand of decay,dragon shield (z itemami mam 18 mlvl) Mam 55k~ Myśle na kupieniem bohów i blue legów ale to pvp i często padam wiec może się nie opłacić...może zainwestować w mlvl? albo zostawić kasę na później? @up a bohy masz? jak nie masz możesz sobie kupić a jak masz to możesz nic nie zmieniać na razie. |
Trochę inne pytanie;)
Ile bym musiał kasy uzbierac(oczywiście tak mniej więcej) by kupic:
Demon Helmet,Demon Shield,Blue Legs,BOH-y Nie wiem dokładnie po ile chodzą te rzeczy. Gram na świecie non-PVP. |
Co kupic na 40 lv knightem eq crus helmet g arm b legs v shield BS mam w banku 46k :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Damy rade...hehehe thx:D:D:D |
20 Sorcerer na pvp
Eq:hotm,spirit cloak,plate legs,leather boots,scarf,wand of decay,dragon shield (z itemami mam 18 mlvl) Mam 55k~ Myśle na kupieniem bohów i blue legów ale to pvp i często padam wiec może się nie opłacić...może zainwestować w mlvl? albo zostawić kasę na później? |
Mam knighta 18 lvl
eq- p set, guardian shield, steel helmet, crimson/ serpent sword i scarf. Na którym lvl kupic knight seta i lepszy helm ? |
Cytuj:
jak nazbierasz kase? obojetne to przeciez.. mozesz w k secie latac na 8 a mozesz kupic go na 50. as u wish. pozdrawiam |
Cytuj:
|
Pallek
Skille 75/60 40 lvl EQ: Pally Armor, Blue Legs, Vamp Shield, Crown Helmet, Boh'y Platinium Amulet FACC Gram na PVP Do wydania mam jakies 100k, Oplaca sie kupic, AOL'a? do eq podanego wyzej? Posiadam 4 blessy, czyli wszystkie dla facc. |
eq
Knight
Poziom:18 Skille/Mlv:60/60 ale nadal trenie Posiadany Eq: pset Il. dostępnej kasy:130k Co chcemy kupić: komplet helm/armor/legi/buty/tarcza |
Cytuj:
|
@M00n
nie warto. |
40 knight eq: golden arm, warrior helm, knight legs, leather boots, titan axe. Coś zmienić?
|
@up
Tak, kupić bohy oraz platinum amulet :) |
Już kupiłem platinum amulet, dzięki za rade. Bohów nie kupię, bo poprostu ich nie potrzebuje, zależy mi tylko na armie i defie w eq ;).
|
:)
Knight
Skille 45/44 Lvl:14 EQ: Knight Armor, Plate legs, Dragon Shield, Strange helmet (6 arm,) , Buty szmaciaki :p , Knight axe [ na zmianę stell axe] FACC Gram na NO-PVP Do wydania mam jakieś 6k Co kupić :)? Edit : Dopisałem "lvl" przed 14 ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą co Ty sie zastanawiasz na eq dla 15 lvla? Leć p setem do 20 lvla, zrób deserta ziomek i kup wtedy jakies eq... Kup sobie crown helmet bo mało waży a jest dobry na ten lvl... |
Eq: Golden arm, platinum amulet, warrior helmet, knight legs, leather boots, titan axe. Coś zmienić? Zależy mi na defie/ armie, a nie na speedzie jakby co ;).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
44 knight non-pvp
Eq: -dsm -blue legs -boh -noble axe -demon shield -platinum amulet -crus helmet -bez blessow Mam 150k jeszcze do wytracenia co kupić? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Najlepiej nie pytać o porady tylko samemu myśleć.Ja tak robię i nie żałuję.;)
|
Cytuj:
|
Mam pytanie kupować blessy czy nie na 43 lvlu. Mam dość dużo kasy na zbyciu, ile kosztowałyby blessy na 43 lvlu?
|
Cytuj:
A czy opłaca się? Jeśli grasz manualnie, to nie. Bo nie ma na czym paść, chyba, iż posiadasz kiczowatego neta. Ale jeśli botujesz - to jak najbardziej. :) |
51 Master Sorcerer
Focus Cape, HotM, Spellbook of mind Control, BoH, Woi, P ammy, Blue legs Co dokupić/zamienić ew na co zbierać? mam do wydania ~50k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |