![]() |
Kiedyś koło behemothów znalazłem steel bootsy xD fajnie było.
|
tak.. ja znalazlem mpa, g legi i demon seta.. w depo na ziemi znalazlem 3 pary softów i bp mms'ów!11 !!!!! !!1 !!!1
Ludzie, opamiętajcie się.. temat jes tpoto zeby sie chwalic tym co naprawde znalezliscie a nie zmyslane historie, albo z gry na ots -.- |
Ja gdy skilowałem w kazoo znalazłem bag ;) Było w nim to:Platinum ammy,ihy,club ring.
A na rooku to raz znalazłem tam w dziurze z questem na doubleta mace , viking helmet , leather legs :] |
A ja jestem nowy ale powiem co znalazlem kiedys jak expilem na cycach kolo venore - loot z battle shieldami, chain armorami, dark helmetem, crossbowami i innymi rupieciami, a z tego wziąłem sobie dark helmeta i 3 battle shieldy. ;)
|
Ja znalazłem lootbag wypchany takimi przedmiotami jak kusze, mace, viking helmety i brass helmety :D
A jak chodzi o pojedynczy przedmiot to battle hammera ;] |
ja wbilem raz po typie na expa na dragach na ankharkum. I otworzylem pierwszego draga. Jakos tak mam ze otwieram all co lezy na ziemi z nadzieja ze cos znajde :P I w dragu byla dragonka. Widocznie poprzedni uzytkownik expiocy nie zajzal do draga. ^^ Moje szczęście :)
|
Ja znalazłem F-axa po typie który padł na guardach :cup:
|
Knight legsy i crown shield na jakiejś ulicy w Thais...ktoś się mnie spytał czy nie chce darmowych przedmiotów...miałem 8 level więc jak mogłem mu odmówić :D
|
A mi to się narazie nic ciekawego nie nawineło:/ P legi i P arm moonlight rod i to tyle:/ Ale napewno jak coś "znajdę" to się pochwalę:P
|
na rooku znalazlem
Cooper Shiled na mainlandzie : 14 manafluidów, p armor, 0,5 bp of ih, life ring i tyle ... |
Hmm...Co znalazłem najwięcej to w trupie gościa w na ghost land medusa shield.
Ale to i tak mało kumpela w kazo znalazła w trupie vampire shield i crown legs.;(;( |
Na rooku to katane, a na main to bp z 2 bp uh 5 bp manasow i 5 bp life fluidow :p
|
70% ludzi piszacych tutaj wymysla -,- "ja znalazlem bohy, mms, bp mpa, ale tydzien pozniej mnie hackneli" - to jeden z najczesciej uzywanych tekstow -,-
zeby nie bylo offtopa loguje sie w swoim domku, patrze leza k legi, c shield, crus helmet i bp w ktorym bylo 3 bp pustych viali, kilka runek magic wall i fire bomb, mysle "to nie moje", po chwili pisze do mnie jakis 38 lvl "wiem, ze jestes Polakiem i sadze, iz moglem ci zaufac, no wiec pkowalem, mam red skulla i pod twoim domkiem skonczyly mi sie manasy i uhy gdy gonil mnie 100+ lvl, wiec wrzucilem itemki do twojego domku", poniewaz mialem duzo kasy, oddalem mu to, w nagrode dostalem crus helmeta ; ] |
w trupieŁ
- fire sworda na ziemi, pod drzewem w bagu: -dark armor -tempest rod |
B robe i RH :D
|
Ja znalazłem moim nubkowatym paliem w dedzie k seta ;p:]
|
ja w dedzie znalazlem p legi i 3 bp manasow :]
|
Re:Topic
Cytuj:
|
Super Skarb
Ja na mainie znalazlem kiedys loot baga w ktorym bylo 14 plecakow w roznych kolorach, a w nich bylo pelno plate shieldow, maceow, swordow. kusz. boltow, jakichs amuletow, chain armorow + spike sword i volcanic rod. Chodzilem po te rzeczy z jakies 7-8 razy zeby je wszystkie zabrac.:)
|
na rooku studded shield na mainie bp manasow oraz dwarven shield
|
Loot z dragon'ow - okolo 40k (pare WoI, D hammery i 2 D shield) ale nie zabralem :p poprostu nie bylo listu i chcialem poexpic, lezal bp, myslalem ze po manasach wiec chcialem do loot'a wziac :D 8o
|
Nowy Energy Ring w dedzie Draga xD , ktoś expiący na ornamended shield pewnie pomylił i zamias ER z dl'a włożyć do bp włożył do draga.
|
Ja znalazlem pare sd gfb hmm i explo i 2k w jakims bp kolo thais
|
Wczoraj 2 sword ringi, i war hammera
|
C armor w depo thais :p
|
A ja widzialem w trupie bright sworda moglem go wziasc ale wygladal jak carlin sword i niewziolem pochwili patrze a ktos sie cieszy i sprzedaje go za .....X(
|
Ja na rooku znalazłem bag a w nim 41 gp i mace :p a na Mainie to praktycznie nic oprócz plate legsów na ziemi na pohu w okolicach orków ;(
|
hehe cienkie pizdy z was xD
na rooku : carlin sword, chain armor, copper shield, leather legs, legion helmet, leather boots czyli prawie best eq xD znalazlem to w "ksiegarni" u tego no jak mu tam bylo xD cipfriend ? albo on byl w swiatyni xD widac ze ktos idac na maina nie sprzedawal eq tylko je zostawil a ja na 1 lvlu mialem na 2 hity rota xD po czym na 3 lvlu chodizlem na skeletony xD a na mainie jak szedlem na elf camp to zajzalem na roty na chwile patrze 35 knight ;o mowie do niego a on nic nie odpowiada czyli se mysle ze afk no to wychodze patrze czy nikt nie idzie za 2 minuty wbijam wybijam roty patrze a w deadcie ; bright sword i 2k xD jakies 200 strzal i costam jeszcze jakies smieci xD hehe |
[quote=mikel1994;1599835]hehe cienkie pizdy z was xD
a ja na 1 lvlu mialem na 2 hity rota xD No ciekawe napewno na 2 ?:o |
[quote=DrefoKigh;1599866]
Cytuj:
A pozatym kiedys znalazlem plecak Jungle backpack a w nim 1300 gp 8o:cup: |
ja widzalem kiedys jak koles zostawila g armora na loockerze ale to na harmon ia tam tanio (20-25k)i jakis koles podbieg pierwszy a ten co zostawile mowil do mnie ze zlapal laga i mam mu oddac teg arma al ja go nie mialem i wiecie dar sie na mnie z 15 min poczym sie zorientowl ze jakis 11 lv sprzedaje g arma :)
a tak to na free items to dostalem 1 bp hmm 2tribal mask silver daer i 4 tortoise sheel i cos tam jeszcze a jak bylem newbe (nie noobkem tylko newbe) to w cycu znalazlm halabarde ale myslalem ze to gowno i zostawilem a te 400 gp przydalo bby mi sie wtedy |
Cytuj:
|
Połowa ludzi pisze, że znalazło lootbagi i po co je kradniecie? Ktoś sobie utoczył to należy do niego. Wczoraj mi ukradli lootbaga, który był wart z 10k, pewnie ktoś o tym napisze -.-'
|
Pomocny Murzyn ^ no wiesz. Niby to wkurzajace ze ktos lotaci ciachnie ale z 2 strony nie patrza na to czy sie meczyles czy nie. Oni latwo moga miec kase i tyle. Ja co najweicej znalazlem to na darashi na rotach patrze bag. W bgu 700 gp i znow bag. I tak z 10 bagow bylo. (jakies 7 k) Cisne do dp ... mi 45 Ms zakosil :P
|
U mnie nic specjalnego.
SzukaŁem Barbarian Camp i sobie chodzę, patrze a tu dead sobie leży. Podbiegam otwieram a w środku crown armor, bp uh, 3bp mf<mana fluidów>, obsidian knife i takie tam badziewia. W sumie gdzieś okoŁo 40k ^.^. :cup::cup:SAY GRATZ PLS xD:cup::cup: |
Ja znalazlem w depo w carlin bp z 800 strzal srebrny kluczyk i jeszcze cos ale nie pamietam.
na rooku to na 4 lvlu na szkielety poszlem byl to bardzo dobry potwor na moj lvl a obok brass wzialem do miasta wrocilem z 15 zyciami bo po drodze to mnie wasp zatrol |
:p
Ja w depo ab znalazłem dragon shielda wtedy jeszcze kosztował 6k a teraz potaniałoX(
|
na ziemi: bear paw, 2 eye patches ( osobno ) i w dead mummy ( nie była zabita przeze mnie ) czarna perełka :P
|
kiedys na rooku znalazłem brasshielda i mace :)
a na mainie w dedzie: brass armor, dwarven shield, na foldzie crossbow na ziemi leżało B) w obozie amazonek w thais zanalazlem halberd8o i na ziemi w venorze znalazłem dragon hammer i fur boots ;) niezle sie obłowiłem. |
23 platinum coinsy:), steel helmet;), crossbow, kilkanaście już razy scale armor:p, brass legs, brass armor, volcacnic rodB) i dvarven shield.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |