![]() |
Kto rzadzi tym serwerem? Pl? Swe? Br? Badz ewetnulanie gildia to gracze z jakiego kraju tam sa? odp fast
|
Obecnie jest wojna pomiędzy Anglikami + Polakami + Hiszpanami vs Szwedzi :)
|
A jaki jest powod wojny? PA ze strony swe? Jaka przyszlosc czeka ten serwer wedlug Was?
|
Swe się wozili :P Myślę, że wygra [GUILD]Corruption[/GUILD] i będzie spokojnie jakiś czas :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Snurvlan Rogstah Fearless Shopithia |
Cytuj:
Rogstah Fearless = Shopithia |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hau Hau auuuuuu |
Cytuj:
O wszech wiedzacy VACKU niech ci bedzie ale malo wiesz ;) |
Cytuj:
tak i nie char jest jednej osoby ale graja 2 rozne |
Vacek wie wszystko on wie wszystko, powtarzam on wszystko wie!
Co sie stao sie? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powtarzam: Vacek Wie Wszstyko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak juz cos mowicie, to mowcie o Morganie, albo o Tibii przynajmniej, bo chyba wam sie nudzi. Jeden probuje byc zabawniejszy od drugiego, ale niestety sie nie udaje.
|
Huh, trudno sie polapac kto komu lize dupe, ale ktos napewno. . .
|
Cytuj:
|
21:03 Rege Sara [34]: napisze ze rege na prezydenta
Zmusili mnie :< |
Cytuj:
|
Jakosc nic sie nie dzieje na tej morganie:( a myslalem ze wojna nizahe ze szwedami bedzie miala ciekawszy przebieg niz wojny poprzednie....
|
@Up
Ja też ;] |
To dlatego że Nizahe walczy spokojnie, i robi tylko przemyślane rzeczy. Niemusi się spieszyc bo niezależy mu na pg, a na dłuższą metę ma najwięcej kasy.
Jeśli by przegrał open battle, to by morale spadły i szwedy by zaczęly sie wozic. |
Cytuj:
|
jak mozna robic przemyślane rzeczy nie robiac nic ?? nie rozumiem cie ziomek moze mi powiesz ze on kazdego snake'a planuje 2 tygodnie ?? omg zal.swe
|
Cytuj:
Przykład #1 Nizahe czeka, aż szwedzi będą na tyle zniecierpliwieni, że pójdą expić. Wtedy, gdy już zaczną expić, Corruption zrobi massloga i zabiją tą osobę :) |
chodza ploty ze swe chca odac wojne vildigen i solle ponoc juz nie beda grac a reszta gra z tengusami na xerenie
|
Cytuj:
Wystarczy, że nic nierobi na pałe, ani pochopnie.. Widocznie jesteś zagłupi, żeby to zrozumiec, ale spokojnie to nie twoja wina. |
Cytuj:
Na szczęście :P |
Cytuj:
A ty noobku masz nieźle jeżeli jakiś tam śmieszny Vacek to twój autorytet!!! Pogratulowac takim aby! |
niekturzy ludzie na penisa mowia vacek do ciebie to gosciu pasuje bo wszyscy cie maja w dupie
|
Cytuj:
|
Zabawa w pk (=
|
Cytuj:
2. Nie masz pojęcia, jaki lvl posiadam. @Nirek Czy potrafisz coś innego niż bezsensowne pisanie na forum bzdurnych postów? @Lester_back - Mastah wannabe :) Nie znam osobiście prawie żadnego z hlvli :) |
@Vacuś jak patrzał byś na swoje posty to zobaczył byś ze piszesz większe bzdury niż ja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:15. |