![]() |
Cytuj:
Rotfl:D Jakbys byl madrzejszy to wiedzial bys jak o zrobic.. ale skoro nie jestes.. Masz efekt.. |
Cytuj:
co do soulfire, no coz ja cie pvp nie bede uczyl, ale powiem ci jedno: masz podstawowe braki w wyksztalceniu na ten temat :) |
Cytuj:
|
wg.
Jak nawet wejdziesz w sewgo ff to oni moge w niego wejsc i masz pz... : > wiec nic ci to nieda : > Pozdro |
łał, ale ty mądry jesteś panie rómcio... freinds plx?
|
Cytuj:
Albo raczej ... Wiem ze czytanie wymaga 100% twojej uwagi, ale poswiec troche czasu, aby zmiescilo sie w niej jeszcze rozumienie. Btw slyszalem ze Colorion odsprzedaje lootbagi i shita do djina, handluje shitem od addonow i robi runki za life ringi, moze warto to sprawdzic na forum tibia.com8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jezeli ja mam miec 16 lat to chyba twoj asslicker cie oklamal, albo masz bardzo nieswieze informacje MALUTKI:baby: hahaha wciaz nie moge pisac dalej bo smiech mnie powstrzymuje:D :D :D Zanim cos napiszesz najpierw sprawdz prawde.. A skoro dzieciaczku nie jestes jeszcze nawet pelnoletni, to dodaj sobie conajmniej 3/4te dekady do swojego wieku a moze bedziesz blisko mojego.. Jezeli biedaku wiesz co to "dekada":confused: |
Cytuj:
a jak ja tak pisalem to mowiles ze jest to zalosne czyli co mam rozumiec stales sie zalosny czy moze przyznasz mi racje ze wiecej ludzi zwroci na to uwage?? :) |
Cytuj:
I w ktorym miejscu tak powiedzialwem bo nie bardzo pamietam. Jesli nie masz co robic to quote, pewnie cos bardzo z kontekstu wyrwales :P ide spac |
Dravenor Ty masz 16 lat?! Aahahahaha!! Czekaj, to Tharrin będzie miał z 15 czy 17? ×D
@Celmir Z tego co wiem Tharrin jest Senior Tutorem, a przynajmniej nim był... Doggie |
@Celmir
1. Niektórzy ludzie mający po 16 lat są dużo dojrzalsi od Ciebie i wierz mi, 16 a 17 lat to nie jest żadna przepaść dziecko drogie :baby: :baby: :baby: 2. Nie ma testu na Senior Tutora ;) |
Cytuj:
16 mialem tak dawno ze nie pamietaj nawet jakie piwo wtedy pijalem.. Tharrin jest senior tutorem... |
Drav ja wiem tylko tak żartuje : P
Doggie |
Tharrin!!
Skopo latwo poznac ze tharrin ma jednego ownera. Caly czas ten sam styl pisania. Spedzil wiekszosc zycia w tibii. I zawsze te jego teskty jaki to on super mega hiper wielki. Tharrin tak skoksowal swoj net ze z 32kb/s ma teraz 1one!gb/s. Wlasnie dzieki temu jak go kiedys konda chcial zabil to tharrin mu uciekl bo mial tak szybki net i go konda nie mogl dogonic. Zara tharrin mi powie ze internet nie wplywa na szybkosc chodzenia. BRawo. Tharrin masz kolegow w rl> Ktos cie lubi? calowales sie z kims>
Tharrinku wiemy wiemy Krupnik cie lubi. Fajnie nie? NAsz mistrz pvp i niesamowity haker raz mial slaby dzien. Zabily go 4-5 dragow. Tak, nie wiem jak to zrobily, zabily. 4 dragi? Na moje nieszczescie, tez nie wiem jak to zrobilem, wybilem dragi. Ale niestety Tharrin nasz bogacz mial AoL. Teraz na forum probuje sie wysmiewac ze skopo ze padl na podobnej liczbie demonow, a przeciez to prawie samo. Bo zielone smoki wala 170 z ognia WOW. A Tharrin na nich solo expil. Co powie tharin? NO WONTPIE. Nie mam tego w deadliscie i co cwaniaku? Dobrze Tharrinku my wiemy. Na pewno na nich nie padles bo przeciez jestes super. HWL mialo wielkie problemy z zabiciem cie. Br? Btw tharrin jest taki zajeBONGO mastah pvp. Pozdrawiam was wszystkich ;] ciebie Tharrinku najserdeczniej Moze domyslisz sie kim jestem buzi buzi Co do wojny. HWL rozwalcie tylko preliatorow xD |
Cytuj:
Chyba spędziłeś połowę informatyki w szkole aby to napisać? Czy pani nie postawiła Ci jedynki, że nie skupiasz sie na temacie lekcji? |
lord
Musze cie zaskoczyc ale nie ;]
Mam tydzien wolny od szkoly ;**** Dobrze jest juz nie sluchac tharrina na guild chacie. Lord nie podniecaj sie ze ejstes starszym bo bynajmniej nie sprawia to ze jestem lepszym ;** |
Cytuj:
a sadzac po poziomie slownictwa to chyba ostanie 5 lat miales "wolne od szkoly" :D ahh zastanawiam sie cy ci odpisac znow na posta poprzednigo bo moderator usunal, wiec moze pomine twoja osobe ale przedstawie ci kilka faktow z tibii: - aola nosze tylko i wyalcznie na wojnie kazdy o tym wie(kto mnie zna) - zielone smoki sa w stanei walnac combo max do 300 hp, w pojedynczym hicie bez combo uderzenie z ognia nie przekroczy 150, ahh ta matematyka... - nigdy nie padlem na 4 smokach, za to zdarzalo sie na jednym ;D PS: nie chce cie rozczarowac wiec: INTERNET NIE WPLYWA NA SZYBKOSC CHODZENIA ale WONTPIE zebys o tym wiedzial, jedyne co moze na to wplynac to obciarzenie lacza po drodze, routery itp, sama predkosc netu do tibii nie wymaga wiecej niz 30kb, popatrz na obciarzenie swojego zlacza jak grasz jesli oczywiscie wiesz jak to sprawdzic :) nie wiem skad ci sie wzielo z tym hakerem, ale w tibii nie ma czegos takiego jak hakerzy, sa tylko lojtki ktore cheatuja badz tez odwiedzajac rozne podejrzane stronki i w ten sposob sciagaja sobie keylogerry na dysk, no i oczywiscie sharerzy. w gre moze tez wchodzic odebranie plikow od "kumpla", ale z hakerstwem w zadnej nawet najbardziej prymitywnej formie to to nie ma nic wspolnego. ja zreszta tez bo informatykiem nie jestem ;) i nie smieje sie ze padl na demonach smieje sie a tego jakie chore wymowki robi zeby to usprawieliwic, a zgon jest przecierz czyms normalnym, kazdy ginie raz na jaksi czas. problem w tym ze jedni mowia trudno zrobilem blad, a inni opowiadaja o "rogach w srodku pokoju" zeby tylko nie bylo ze ktos padl z wlasnej winy. a i jeszzce cos doloze, owszem zdarza mi sie sugerowac ze jestem w czyms lepszy od innych, ale trudno tego nie robic jak mistrz pvp skopo~ "super dosiwadczony gracz z przejsciamy po wojnach" nie wie jak sie pozbyc soulfire - a co wiecej jeszcze nas prowokuje ze nigdy nie padnie itp i sie przechwala, no to trzebago bylo sprowadzic na ziemie :D - ja wiem, wiec czy to nei znaczy ze wiem na ten temat wiecej niz on? sam sobie odpowiedz, natomiast nigdy nie mowilem ze jestem lepszy od wszsytkich, zawsze w porownaniu do konkretnych sytuacji i osob i zawsze argumentuje moja opinie, a czy ty sie z tym zgadzasz i inni czy nie to juz wasz wybor. Jva'sven zaplacil a co za tym idzie nie jest dluzej huntowany przez Relictus. |
Tharrin! Nie klam, smoki wala bez problemu 300+ combo xPP kLAMCA! I 150 + z wave
(tylko na mnie nie krzycz jezeli zle zinterpretowalem twoj tok myslenie :P) |
Tharrin nie chce mi się już więcej nic pisać bo na każda wypowiedź masz jakieś "ale" bo jesteś przecież "Mastah pvp".Fraga nie macie, ja jestem happy,a wy nie i koniec tematu.Długo jeszcze bedziesz przeżywał to że padłem na demonach??:D
Btw.Tharrin przystojniaczek z Ciebie na rl i masz fajne sofiksy Nike'a:D Tharrin and friends : http://s77.photobucket.com/albums/j6...t=IMG_3121.jpg |
Ja wiedzialem
Prezes wiedzialem ze sie wykrecisz od tego zgonu. Acha moje slownictwo jest zbyt prymitywne? Nie staram sie pisac skladniej bo polowa tutaj 18 latkuf na tym foróm w ten sposob pisze.
Tak wiec argumentuj swoja opinie bez popierania swoimi przykladamim, bo padles na 4 dragach. Dobra moze bylo ich 5, teraz sie przyznasz twardzielu? I zamiast chwytac za slowka, spojrz na siebie. TO ze sie DA GRAC NA 30 KB to prawda. I z pewnoscia nie masz wtedy lagow? Uzylem slowa haker bo uznalem je za najbardziej adekwatne do stwierdzenia o neostradzie ze 32 wystarczy ale trzeba umiec przekroczyc limit sth like this. Musze sie zgodzic ;( hakerow nie ma w tibii. Smiejesz sie ze skopa, ale chyba nerwy zrobily troche swoje i nie zawsze sie mysli racjonalnie, a przejscie przez CZERWONE DEMONY bylo w miare dobrym wyjsciem. On sie glupio tlumaczy deadem na demonach a ty sie nawet do deada nie przyznajesz. Odczep sie od mojego slownictwa bo jak juz wspominalem tutaj polowa doroslych 18 latkow pisze KALI JESC KALI PIC. -.- Pozdrawiam cie misiek :**** Na galanie smiech na sali nic sie nie dzieje. Zadnych nowych fragow nie przybywa. ;] Good luck. Niech wygraja lepsi a Preliator zrukuja.;] |
@Poznanski Rycerz
hmm... zauwazylem ze masz cos do PN ciagle im zyczysz ponownego wyladowania na rooku, moze uzasadnisz swoja wrogosc do tych ludzi (nie mowie ze sa swieci) ale wiesz ja nawet takich wrogom nie zycze az tak zle :p |
Cytuj:
@Poznanski rycerz Skad ty sie tu wziales? Strasznie przyglupiasty jestes... Dlaczego tharrin ma sie przyznawac do deada ktorego nie bylo? Moze padl na jednym a reszta sie zrespila/podlurowala, a nawet jesli tak sie stalo to co z tego?? Co wogole zamierzasz udowodnic I co chcesz od ludzi z pn? Moze chociaz sie uszczegolowisz zamiast wkladac all do jednego worka? Sa tam tacy, ktorych milo by bylo zobaczyc na rooku, ale nie powod zeby czepiac sie reszty. |
Cytuj:
Dobrze że ja nikomu nie podaje photobucketa, nikt nie widział i nie znajdzie :) bo po co to komu.... |
Cytuj:
Dodam jeszcze ze strasznie glupio wygladam, normalnie glupio wygladam co w polaczeniu z tym zdjeciem daje ciekawy efekt Wniosek ; pij mleko i nie ufaj nikomu |
Cytuj:
haha całkiem sprytnie. Wkońcu nikt by nie wpadł, żeby w wyszukiwarce photobucketa wpisać lordhybrid a nie lord hybrid ;) oto efekt: http://s18.photobucket.com/albums/b1...d/Real%20Life/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co do kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .\ EDIT : Zgłaszam wniosek do moderatora o zbanowanie Poznańskiego Rycerza i typa imieniem Korzen_82 , dlaczego ? czy naprawde w temacie "wydarzenia z galany" obchodzą kogoś czyjeś zdjęcia ? a tymbardziej głópie komentarze na ich temat? myśle że nie , o ile jakieś kłótnie na temat wydarzeń mogą byc tolerowane (zawsze wnoszą jakieś nowe informacje do omawianego tematu) tak te posty o zdjęciach są tak totalnym zejściem z tematu że nie powinno to byc tolerowane. |
Cytuj:
Tak sie składa, że od tamtego roku studiuje i mieszkam w akademiku. Poza duża ilością plusów ;) jest wielki minus - beznadziejny internet (przynajmniej na mojej uczelni jest najgorszy net w całej Wa-wie). To sie nazywa pech. Łącze jest do akademika doprowadzone drogą radiową potem po kablach na all korytarze na pietrach i znowu drogą radiową do pokoi. Efekt? gdy wszyscy wrócą z wykładów transfer koło 1kb/s w godzinach innych nie przekracza 5kb/s. na tym internecie nawet zwykły trening sprawia problemy, gdyż co chwila dostaje kicka. Jak czytamy na tibia.com w manual: "As to the required connection speed, any internet connection of 28.8k or faster will work." Domyślam sie że podane jest w kilo bitach co w przeliczeniu na kilobajty daje 3,6kb/s. 4 razy szybsze łącze i będe mógł normalnie grać w tibie ;) narazie sobie radzę chodząc od czasu do czasu do biblioteki ale ta otawrta jest od pon. do pt w godzinach 9:00-19:00 co się gryzie z godzinami wykładów. Dlatego taki do dup** ze mnei PGer :p Nie to co Rumcio. pozdro dla all ^^ |
Cytuj:
1 drag jest wstanie walnac za 410 hp- wiem bo padlem moim palkiem |
Cytuj:
Masz juz fana:D A co do foty niezle wyszla.. prawie.. zeby nie glupie miny, ale tak to jest po weekendzie loozu i paru kratach browara;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wreście ktoś pokazał jak tragiczne są wydarzenia na tym forum. Tragicznie sie to wszystko czyta i często jest to w małym stopniu związane z wydarzeniami z Galany. A co do wyglądu każdy ma swoją opinie o czyimś tragicznym wyglądzie i nie powinniśmy sie obrażać wzajemnie z powodu tej tragicznej i głupiej gierki. Co do fotek to może tharrin jest tragicznie nie fotogeniczny a jak go spotkasz w RL to już całkiem całkiem. Ale nie ma to znaczenia w odniesieniu do gry w jaką gracie i przede wszystkim do tragicznych wydarzeń z Galany. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Celmir, a jajka golisz? ×D
@Colorion Nie jesteś sam! Pamiętaj, że istnieje akcja niepełnosprawni umysłowo, pełnosprawni w pracy mnie już ona pomogła! Zatrudnili mnie i pracuje pod stołem! ×D Doggie |
Cytuj:
Moim zdaniem latwo sie nabijac z kogos nie majac swojego zdjecia umieszczonego w internecie moze czas abys je dodal i porownal ze zdjeciami innych? co do okularow sam ich nie nosze ale kiedys nosilem a wzrok mi sie wyleczyl.. wade mialem od urodzenia a piszac teksty w stylu "oslepl od tibii i daltego nosi okulary" pokazuja tylko jakim debilem jestes bo inaczej sie tego nazwac nie da. za braklo Ci argumentow to wyjechales z pohotbucketem n/c chlopie w******j z tego forum bo przez takich jak Ty to forum czyta sie jak kupe z maslem ... (przepraszam za wulgaryzmy ale nie znosze takiego czegos co tutaj kolega [celmir] odwala ;/) i jak takie cos widze nasowa sie pytanie tylko co z ta polska mlodzieza ;< zero totalne zero |
:o ooooooo co co co sie stalo ze Kondy nie ma w Rel ~:D :D :p
|
Cytuj:
A przyciął w h***. Przed wojną zanim powstało drugi raz HWL, Roffu pisał do nas że zostawmy Konde,Lovize, Kiggana i Kardeara i jestesmy free. jakoś nikt wtedy ich nie zostawił i pozostał w gildii. A teraz Konda poprostu sobie odszedł, zrobił inną gildie i pewnie się zaloguje za kilka miesięcy, lub będzie czekał aż wszystko przycichnie..... natomiast z tego co się domyślam pare osób mu nie nie odpuści i nei myśle o HWL tylko o samych członkach Relictus. |
Xioss
Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda Nie rozumiem Kondy.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |