![]() |
Cytuj:
Bóg jest tylko jeden, jestem wieżącym człowiekiem. Za to ty nie masz najmniejszych wartości, chyba Twoi rodzice tego nie chcieli. Dla ciebie tibia jest bogiem. To może wywnioskować każdy kto czyta towje posty. Podkreślam ja zrobiłem na kyrze jedną postać o nicku PUSAR. |
Gralem z carielem, ale juz niegram wtejmniczeni wiedza dlaczego... co nie oznacza ze go wyhujalem itd cariel nadal jest moim ziomkiem
a i ku waszemu zmartwieniu wiw ktore dzisiaj szufiego zabilo noobami, szufi to nie skibo :'( |
szufi to Ty gandamir ;x
|
Szufi to nie Olik. :(
|
Cytuj:
|
skibo nie komentuje ciebie hahahaa
A ty K**** cepie je**** na h*** najzdzasz na rodzicow debilu glupi hahaha atylko to umiesz cioto olik nie wkrecaj mi ze szufi to nie skibo :cup: WIW |
wedlug mnie ta wojna trwac bedzie do rooka i osobiscie ebde pomagal WiW moijmi sorkami 40 + zawsze jakies smieszne sd wejdzie ;p
|
Cytuj:
|
@up \"paior\"
Jak masz jakies wolne sorki to sie podziel, z checia pomoge (a doswiadczenie mam :) ) @topic Dzisiaj cisza na kyrze ;< Swoja droga NIVAR -> Ravin (?), taki piekny anagram a dokladniej po prostu przestawienie literek :) Tak swoja droga to wydaje mi sie ze jakas osoba sie po prostu podszywa pod ravina, na tyle na ile go pamietam to raczej chlopak raczej rozgarniety, bo IQ tego osobnika nie przewyzsza inteligencji mojej doniczki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie najeżdżam tylko chcę dać Ci szanse wyżycia się na mnie i na ludziach mnie otaczających. Pewnie masz 15- lat ponieważ twoje posty są okropnie wulgarne, nie wiem komu chcesz tym zaimponować. Mi napeno nie. Kończąc chciałem tylko Tobie mój Mistrzu oznajmić: nie sięgam Twoich stóp więc już nie będę odpowiadać na żadnego twojego posta. ps: jeśli stać cię na to przeczytaj dwa razy swoje posty i zastanów się nad nimi bynajmniej 10min. zapewne byś prawie wszystkie edytował, lecz myśle że tego nie zmienisz ponieważ "pfff to taki idiota Skibo może mi mówić, Ja JESTEM panem wszystkiego, moge pisać wszystko, nikt i nic nie może mi nic zażucić" Taka prawda, a prawda w oczy kole. |
Cytuj:
Zero Tolerancji. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapomniałeś dodać że również dla idiotów..
A ten koleś właśnie reprezentuje ten styl... |
@dwik
I tych co mysla inaczej niz ty |
|
Tak mam passy do dediva lecz ta postać jest przeznaczona to pk. Ja tej postaci nie zrobiłem tylko kiedyś dostałem pass do niej, a jak widać nie gram ani pattehem ani szufim... elo? Ravin zaskoczony?... Jestem smieciem kyry- możesz się pochwalić na gc wiwow jak to cie podnieci, kiedyś ci napisalem ze liżesz dupe zenkowi dać przykład? Proszę bardzo
Cytuj:
A mówiłem to pare dni temu : )) |
...
NIVAR dla mnie nie jest ważne kim jesteś w swoim życiu ale po tym co napisałeś o Sir Lothrien'nie było żałosne.. bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę żeby był inwalidą...
1 boisz się powiedzieć kim jesteś *main char* 2 tylko tyrasz i tyrasz a jak by Cie ktoś spotkał na mieście czy gdzieś indziej to byś w 100% w pizdę wyłapał |
Cytuj:
Taka prawda. |
Elfhame
Feb 19 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 114 by Herineey and by Rhu Inferno :D :D :D :* |
Sad
Cytuj:
Padł ponieważ Luca Inviss go lurnął na dzjiny .... Wiw zajebało massloga i się chłopak wyłozył ale nie przecież ty byś im uciekł prawda;> :cup: NF ______________________________________ Once a White Eagle, always a White Eagle. |
Dodam ze go bili 8 minut, pro masterzy
|
:>
Cytuj:
|
proste bo od nas bylo online~5 osob i rzadnych sorckow i sam elf mowil zeby nie isc bo i tak padnie, u was byli wszyscy h lvl sorc a u nas ja fozzye demonic i wiecej sobie niemoge przypomniec
|
Cytuj:
Czyli Luca spy?Bo widze że poleciał z NF. |
Dlaczego Luca Inviss wyszedl z NF? Wystraszyl sie? -.-
|
lol
Cytuj:
nie bylo knightow?? to ty kim jestes????aa kumam na rokku siedzisz zapomnialem ze ty nowy voc 14:45 You see gandamir evil'eye (Level 100). He is a master majtek pokladowy na statku w veno. zal.pl |
No tak ale takiego knighta wasi sorkowie składają na 2-3 tury sdków...
Więc to taka jakby walka z wiatrakami.Więc się nie dziwie..Poszedłby tam co najwyżej jako free frag dla WiW.. Tyle. |
Cytuj:
Hail WiW :baby: |
Cytuj:
ta jakbym tam polecial to newiem co by mi to dalo zabili by elfa i poszli na mnie i proste ze tez bym padl |
no tak wiem zebys padl na serie sd..pfff sam Moth starczy i bys lezal(chociaz twierdzicie ze ma slabe pvp) wiec nie komentuj ze bilismy 8 min bo jak ja dolecialem rzucilem poty to chlopak 10 sec i lezal na glebie i obudzil sie swiatyni bez swojego plecaka szkolnego i nowych tenisowek ...wiw
|
Cytuj:
|
Dobra co jest do h*** ze sobie jakis ek z gildi Legacy wpada i musisz wyjsc z expa bo jak nie to hunted albo wpadaja i pisza ci ze musisz leave bo abo dał mu cave cos tu nie tak jest wiec WIW wygrywajcie wojne bo sie grac nie da
|
ludzie nie rozpisujcie sie ze luca zdradzil.On nie zdradzil tylko przeczytal mojego posta i stwierdil ze chce byc taki jak Xolorian.Obudzil sie i mysli :"a h** zdradze nf to przeciez takie fajne"!!. Kazdy chce byc taki jak ged badzcie i wy ta sila jest w was... niech moc geda nas prowadzi
|
Cytuj:
co wiecej z twoich postow troche trudno wywniskowac oco wlasciwie ci chodzi, staraj ukladac sie zdania troche bardziej poprawnie gramatycznie to wtedy moze latwiej bedzie mi zrozumiec oco ci chodzi ale podejrzewam ze tego nie wiesz i ty. co do szufiego to jest to char cariela tak jak powiedzial thalle ale ty wmawiaj mi dalej ze to moj i skiby char ok... |
Cytuj:
|
Elo jestem olik analfabeta i pisze zadnego przez "RZ" hahahaha ty moze chodzisz do jakies szkoły specjalnej ze tak cie uczą a i jeszcze jedno te slowa ktore kierujesz do mnie wpełni pasuja do ciebie i nie tylko ja na tym forum to stwierdzam hahahahahaha debil klasyczny OLIK GANDAMIR :D !!!!!
:cup: WIW na zawsze w Moim sercu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |