Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Skibo 18-02-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NIVAR (Post 1275864)
************?
KTO GRA SZUFIm ?
gandamir evil'eye: skiba rl Olika
************??
Pobil cie ktos w rl ostatnio za tibie ?
gandamir evil'eye: nie.

Skiba k**** ty jestes chyba wszechwiedzący wszystko hahaha Ravin Te'Be ma 20 lat ? ale typ a gandamir ma 3 ownerow Nikt nie pobil gandamira wiec nie kumam ciebie a nie nazywam siebie bogiem kyry j***ny ****u
szufi =skiba gz Feb 18 2007, 12:36:58 CET Killed at Level 56 by a demon skeleton of Grinax
HUAHUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHH UAUHAHUAHUAUHAUHAUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHAU HAUHHAUHUAUHAUHa
Zal czlowieku w jakim trapie cie ziomki pykneli nie wiedzialem ze jestes az taki pusty OMG

Ged TY pusta dzido HAHHAHAA nie jestem SOLARINS I TRAFIAJ DALEJ TEMPAKU idz lepiej ze swe siedz i liz im dupe i zapomnij o grze na kyrze hahaha debil

:cup: WIW

Widziałeś kiedyś żebym grał Szufim? Gandamir ma 7 lat. Masz podniete? Szaruje na pół klasy (dokładnie 8 osób), lepiej Ci?
Bóg jest tylko jeden, jestem wieżącym człowiekiem. Za to ty nie masz najmniejszych wartości, chyba Twoi rodzice tego nie chcieli. Dla ciebie tibia jest bogiem.

To może wywnioskować każdy kto czyta towje posty.
Podkreślam ja zrobiłem na kyrze jedną postać o nicku PUSAR.

0lik 18-02-2007 17:43

Gralem z carielem, ale juz niegram wtejmniczeni wiedza dlaczego... co nie oznacza ze go wyhujalem itd cariel nadal jest moim ziomkiem
a i ku waszemu zmartwieniu wiw ktore dzisiaj szufiego zabilo noobami, szufi to nie skibo :'(

Jovere'xik 18-02-2007 17:48

szufi to Ty gandamir ;x

Skibo 18-02-2007 17:57

Szufi to nie Olik. :(

z3n3k 18-02-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 1275712)
bo nigdy nie walczyles w zadnej wojnie

Yyyyyy... Jasne... I nagle wyłączyło sie playstation -.-

NIVAR 18-02-2007 18:02

skibo nie komentuje ciebie hahahaa
A ty K**** cepie je**** na h*** najzdzasz na rodzicow debilu glupi hahaha atylko to umiesz cioto
olik nie wkrecaj mi ze szufi to nie skibo

paior 18-02-2007 18:10

wedlug mnie ta wojna trwac bedzie do rooka i osobiscie ebde pomagal WiW moijmi sorkami 40 + zawsze jakies smieszne sd wejdzie ;p

Miszczoslav 18-02-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1275926)
Gralem z carielem, ale juz niegram wtejmniczeni wiedza dlaczego... co nie oznacza ze go wyhujalem itd cariel nadal jest moim ziomkiem
a i ku waszemu zmartwieniu wiw ktore dzisiaj szufiego zabilo noobami, szufi to nie skibo :'(

grales z carielem i.. ? z tego co wiem bylo was 3 i kazdy z innego miasta : ] buaha i wiem ze to jest prawda na 100 % bo sam sie zapucowales kochanie : ) jeszcze jak miales 64 lvl bodajze a ja 70+ : )

Dwik 18-02-2007 18:27

@up \"paior\"
Jak masz jakies wolne sorki to sie podziel, z checia pomoge (a doswiadczenie mam :) )
@topic
Dzisiaj cisza na kyrze ;<
Swoja droga
NIVAR -> Ravin (?), taki piekny anagram a dokladniej po prostu przestawienie literek :) Tak swoja droga to wydaje mi sie ze jakas osoba sie po prostu podszywa pod ravina, na tyle na ile go pamietam to raczej chlopak raczej rozgarniety, bo IQ tego osobnika nie przewyzsza inteligencji mojej doniczki.

0lik 18-02-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczoslav (Post 1276013)
grales z carielem i.. ? z tego co wiem bylo was 3 i kazdy z innego miasta : ] buaha i wiem ze to jest prawda na 100 % bo sam sie zapucowales kochanie : ) jeszcze jak miales 64 lvl bodajze a ja 70+ : )

byl bakus ale on gral tylko przez 3-4 lvle ale to dawno tak jak mowiles tak na 64 lvlu racja ;]

0lik 18-02-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1276018)
@up \"paior\"
Jak masz jakies wolne sorki to sie podziel, z checia pomoge (a doswiadczenie mam :) )
@topic
Dzisiaj cisza na kyrze ;<
Swoja droga
NIVAR -> Ravin (?), taki piekny anagram a dokladniej po prostu przestawienie literek :) Tak swoja droga to wydaje mi sie ze jakas osoba sie po prostu podszywa pod ravina, na tyle na ile go pamietam to raczej chlopak raczej rozgarniety, bo IQ tego osobnika nie przewyzsza inteligencji mojej doniczki.

agree (10zankow)

Skibo 18-02-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NIVAR (Post 1275966)
A ty K**** cepie je**** na h*** najzdzasz na rodzicow debilu glupi hahaha atylko to umiesz cioto

Miałeś nie komentować... Ostatni raz powtarzam ja nie gram Szufim.
Nie najeżdżam tylko chcę dać Ci szanse wyżycia się na mnie i na ludziach mnie otaczających. Pewnie masz 15- lat ponieważ twoje posty są okropnie wulgarne, nie wiem komu chcesz tym zaimponować. Mi napeno nie.

Kończąc chciałem tylko Tobie mój Mistrzu oznajmić: nie sięgam Twoich stóp więc już nie będę odpowiadać na żadnego twojego posta.

ps: jeśli stać cię na to przeczytaj dwa razy swoje posty i zastanów się nad nimi bynajmniej 10min. zapewne byś prawie wszystkie edytował, lecz myśle że tego nie zmienisz ponieważ "pfff to taki idiota Skibo może mi mówić, Ja JESTEM panem wszystkiego, moge pisać wszystko, nikt i nic nie może mi nic zażucić"

Taka prawda, a prawda w oczy kole.

esdek 18-02-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NIVAR (Post 1275966)

I obudziłeś się spocony...

Zero Tolerancji.

0lik 18-02-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1276032)
Miałeś nie komentować... Ostatni raz powtarzam ja nie gram Szufim.
Nie najeżdżam tylko chcę dać Ci szanse wyżycia się na mnie i na ludziach mnie otaczających. Pewnie masz 15- lat ponieważ twoje posty są okropnie wulgarne, nie wiem komu chcesz tym zaimponować. Mi napeno nie.

Kończąc chciałem tylko Tobie mój Mistrzu oznajmić: nie sięgam Twoich stóp więc już nie będę odpowiadać na żadnego twojego posta.

ps: jeśli stać cię na to przeczytaj dwa razy swoje posty i zastanów się nad nimi bynajmniej 10min. zapewne byś prawie wszystkie edytował, lecz myśle że tego nie zmienisz ponieważ "pfff to taki idiota Skibo może mi mówić, Ja JESTEM panem wszystkiego, moge pisać wszystko, nikt i nic nie może mi nic zażucić"

Taka prawda, a prawda w oczy kole.

popdpisuje sie pod tym co mowi skiba

Dwik 18-02-2007 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1276035)
I obudziłeś się spocony...

Zero Tolerancji.

A ty co od Giertycha :D :D (ad. 0 tolerancji [dla pedalow, zydow i masonow!!])

Gedd 18-02-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1275964)
Yyyyyy... Jasne... I nagle wyłączyło sie playstation -.-

widze ze zlapales kolejnego deda na forum xD

esdek 18-02-2007 18:41

Zapomniałeś dodać że również dla idiotów..
A ten koleś właśnie reprezentuje ten styl...

0lik 18-02-2007 18:41

@dwik
I tych co mysla inaczej niz ty

The Chaotic Paladin 18-02-2007 21:12

Szufi to Cariel da'rose.

http://img241.imageshack.us/img241/1622/1001vw1.jpg

thx.

Skibo 18-02-2007 22:39

Tak mam passy do dediva lecz ta postać jest przeznaczona to pk. Ja tej postaci nie zrobiłem tylko kiedyś dostałem pass do niej, a jak widać nie gram ani pattehem ani szufim... elo? Ravin zaskoczony?... Jestem smieciem kyry- możesz się pochwalić na gc wiwow jak to cie podnieci, kiedyś ci napisalem ze liżesz dupe zenkowi dać przykład? Proszę bardzo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NIVAR (Post 1274486)
OOooo Zenek :P

Wczorajsza wypowiedz z godziny ok. 23

A mówiłem to pare dni temu : ))

Xalen 19-02-2007 00:14

...

NIVAR dla mnie nie jest ważne kim jesteś w swoim życiu ale po tym co napisałeś o Sir Lothrien'nie było żałosne.. bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę żeby był inwalidą...
1 boisz się powiedzieć kim jesteś *main char*
2 tylko tyrasz i tyrasz a jak by Cie ktoś spotkał na mieście czy gdzieś indziej to byś w 100% w pizdę wyłapał

esdek 19-02-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xalen (Post 1276793)
NIVAR dla mnie nie jest ważne kim jesteś w swoim życiu ale po tym co napisałeś o Sir Lothrien'nie było żałosne.. bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę żeby był inwalidą...
1 boisz się powiedzieć kim jesteś *main char*
2 tylko tyrasz i tyrasz a jak by Cie ktoś spotkał na mieście czy gdzieś indziej to byś w 100% w pizdę wyłapał

On woli bic 14 latków ;(

Taka prawda.

Keonek 19-02-2007 14:00

Elfhame
Feb 19 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 114 by Herineey
and by Rhu Inferno :D :D :D :*

Xalen 19-02-2007 14:21

Sad

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1277196)
Elfhame
Feb 19 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 114 by Herineey
and by Rhu Inferno :D :D :D :*

Padł ponieważ Luca Inviss go lurnął na dzjiny .... Wiw zajebało massloga i się chłopak wyłozył ale nie przecież ty byś im uciekł prawda;>

:cup: NF

0lik 19-02-2007 15:14

Dodam ze go bili 8 minut, pro masterzy

Fauder 19-02-2007 15:32

:>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1277302)
Dodam ze go bili 8 minut, pro masterzy

uhahah gandamir to ze go bilismy 8 min dziala na wasza nie korzysc. 8 min bilismy a ty i kumple grzaliscie pz i nikt mu nie pomogl wiec bez roznicy czy bedizemy go bic 1 min czy 30 min jesli wy i tak nie przyszliscie.Ja zalogowalem jak juz go bili i mijalem cie na statku w veno jesli tak ochoczo piszesz na forum to czemu nie pobiegles pomoc ziomkowi z gildy??no fakt zapomnailem najlepiej komentwac ze statku... WiW

0lik 19-02-2007 15:37

proste bo od nas bylo online~5 osob i rzadnych sorckow i sam elf mowil zeby nie isc bo i tak padnie, u was byli wszyscy h lvl sorc a u nas ja fozzye demonic i wiecej sobie niemoge przypomniec

esdek 19-02-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xalen (Post 1277219)
Padł ponieważ Luca Inviss go lurnął na dzjiny .... Wiw zajebało massloga i się chłopak wyłozył ale nie przecież ty byś im uciekł prawda;>

Czyli Luca spy?Bo widze że poleciał z NF.

Explorer of Hell 19-02-2007 15:48

Dlaczego Luca Inviss wyszedl z NF? Wystraszyl sie? -.-

Fauder 19-02-2007 15:48

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 1277343)
proste bo od nas bylo online~5 osob i rzadnych knightow i sam elf mowil zeby nie isc bo i tak padnie, u was byli wszyscy h lvl sorc a u nas ja fozzye demonic i wiecej sobie niemoge przypomniec

nie bylo knightow?? to ty kim jestes????aa kumam na rokku siedzisz zapomnialem ze ty nowy voc

14:45 You see gandamir evil'eye (Level 100). He is a master majtek pokladowy na statku w veno.

zal.pl

esdek 19-02-2007 15:51

No tak ale takiego knighta wasi sorkowie składają na 2-3 tury sdków...
Więc to taka jakby walka z wiatrakami.Więc się nie dziwie..Poszedłby tam co najwyżej jako free frag dla WiW..

Tyle.

Keonek 19-02-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xalen (Post 1277219)

Nie, pewnie bym nie uciekl :) informuje o fragu, ta wiem ze luca odjebal kawal :p
Hail WiW :baby:

0lik 19-02-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fauder (Post 1277363)
nie bylo knightow?? to ty kim jestes????aa kumam na rokku siedzisz zapomnialem ze ty nowy voc

14:45 You see gandamir evil'eye (Level 100). He is a master pisarz na forum.

zal.pl

lol pomylilo mi sie chodzilo mi o sorckow juz sie poprawilem omg

ta jakbym tam polecial to newiem co by mi to dalo zabili by elfa i poszli na mnie i proste ze tez bym padl

Fauder 19-02-2007 16:06

no tak wiem zebys padl na serie sd..pfff sam Moth starczy i bys lezal(chociaz twierdzicie ze ma slabe pvp) wiec nie komentuj ze bilismy 8 min bo jak ja dolecialem rzucilem poty to chlopak 10 sec i lezal na glebie i obudzil sie swiatyni bez swojego plecaka szkolnego i nowych tenisowek ...wiw

0lik 19-02-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fauder (Post 1277411)
no tak wiem zebys padl na serie sd..pfff sam Moth starczy i bys lezal(chociaz twierdzicie ze ma slabe pvp) wiec nie komentuj ze bilismy 8 min bo jak ja dolecialem rzucilem poty to chlopak 10 sec i lezal na glebie i obudzil sie swiatyni bez swojego plecaka szkolnego i nowych tenisowek ...wiw

widocznie jak dobiegles to juz skonczyly mu sie ssa itd

adrian_gangster 19-02-2007 16:14

Dobra co jest do h*** ze sobie jakis ek z gildi Legacy wpada i musisz wyjsc z expa bo jak nie to hunted albo wpadaja i pisza ci ze musisz leave bo abo dał mu cave cos tu nie tak jest wiec WIW wygrywajcie wojne bo sie grac nie da

Fauder 19-02-2007 16:19

ludzie nie rozpisujcie sie ze luca zdradzil.On nie zdradzil tylko przeczytal mojego posta i stwierdil ze chce byc taki jak Xolorian.Obudzil sie i mysli :"a h** zdradze nf to przeciez takie fajne"!!. Kazdy chce byc taki jak ged badzcie i wy ta sila jest w was... niech moc geda nas prowadzi

0lik 19-02-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NIVAR (Post 1277417)
ty jetses idiota ze jest inwalida nie moja wina i wale w niego a jak cos to w rl i tak bys do mnie nawet nie podskoczyl ahahhahahahaha debil jakis omg

OLIK ta bylo od was tylko 5 sorcow a ja widze elf i demonic bo fozzye i ganda to noobchary dla ciebie to ahhahahahahhahahahahaa 5 sorcow idz nobie w pizdu

Ta Skibo moje teksty sa wulgarne ale ty jestes jak szmata do podlogi wale w to kto zrobil szufiego hahhaa miales passy i nim grales tak samo jak gandamirem gra olik cariel i ty hahaha

Tak esdek mam 15 lat i lubie bic 14 latkow swieta prawda o tobie dzieciaku i nie mam tolerancji dla takich noobow jak ty czy gandamiRY czy inne nooby ktore chca na mnie najechac

NIVAR, wiem ze jestes bez urazy skonczonym idiotom lub niedowartosciowanym bubkiem, ale sprobuje odpowiedziec na twojego posta, gdzie ja napisalem ze bylo od nas tylko 5 sorcow? ja napisalem ze nie bylo zadnego sorca. zarowno elf i demonic to ed. NIVAR ja na ciebie nienajezdzam i niemam zamiaru wchodzac na to forum mam nadzieje na kulturalna konwersacje, ale jak widac ty jestes na tyle wulgarny zeby obrzucac blotem kazdego kto ma choc troche inne zdanie niz ty.
co wiecej z twoich postow troche trudno wywniskowac oco wlasciwie ci chodzi, staraj ukladac sie zdania troche bardziej poprawnie gramatycznie to wtedy moze latwiej bedzie mi zrozumiec oco ci chodzi ale podejrzewam ze tego nie wiesz i ty. co do szufiego to jest to char cariela tak jak powiedzial thalle ale ty wmawiaj mi dalej ze to moj i skiby char ok...

0lik 19-02-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fauder (Post 1277459)
ludzie nie rozpisujcie sie ze luca zdradzil.On nie zdradzil tylko przeczytal mojego posta i stwierdil ze chce byc taki jak Xolorian.Obudzil sie i mysli :"a h** zdradze nf to przeciez takie fajne"!!. Kazdy chce byc taki jak ged badzcie i wy ta sila jest w was... niech moc geda nas prowadzi

Dobze wiesz ze to byl chyba golden albo ktos inny a nie ten luca ktory byl z nami ;)

NIVAR 19-02-2007 16:30

Elo jestem olik analfabeta i pisze zadnego przez "RZ" hahahaha ty moze chodzisz do jakies szkoły specjalnej ze tak cie uczą a i jeszcze jedno te slowa ktore kierujesz do mnie wpełni pasuja do ciebie i nie tylko ja na tym forum to stwierdzam hahahahahaha debil klasyczny OLIK GANDAMIR :D !!!!!

:cup: WIW na zawsze w Moim sercu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37.