![]() |
Cytuj:
|
ZBANUJA MI TIBIE W DOMU RATUNKU !!!
Hehe Maurhex a ty jak zwykkle niemiły :< czemu niemoge zwami pogadac pożalic sie ja to lubie :< Jak niechcesz nieczytaj i sie niewypowiadaj :D jakos inni potrafia normalnie na to odpowiedziec >.< |
Cytuj:
a Ty mój kochany bolterku popracuj nad ortografią, bo nie da się tego czytać ;) |
Cytuj:
A ja mogę skasować ci ryj na tibii za lewackie poglądy, bo uważam takie za niepoprawne politycznie. I co mi zrobisz? |
Cytuj:
|
16:53 Dano Rivi [136]: you are first down in this problem :)
16:53 Dano Rivi [136]: dont leave to pz baby a to mnie rozjebalo xD 16:53 Mustak [48]: 16:53 Dano Rivi [136]: your lider first down ;) nie ma to jak takie male PA :) a no i jeszcze taki tekst xD 16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild ;) |
16:33 Dano Rivi [136]: you pay or i no?
16:33 Dano Rivi [136]: you will die 1 time for pay me? 16:33 Dano Rivi [136]: give me eqs np :) nie ma to jak spotkać PA popołudniu xD Ogólnie rzecz biorąc cały czas byłem po stronie AoW & Unit & Kazadum i dziwi mnie to że otrzymuje sie hunta za free od Członka AoW który walczy ponoć o lepszą titanię :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Martinesz nice joke |
Cytuj:
2. To jest grzech. 3. Bóg jest sędzią. |
Cytuj:
niestety kiedy sie zorientowałem było już za późno :( sory chlopaki moj blad przepraszam i wychodze |
Cytuj:
|
lol ! nie byłem tu z dwa dni a już 3 strony piepszenia głupot lol dopiero teraz sie kolos przekonujesz, że to jest jak rewolucja? Czytałeś "Nie boską komedie" Krasińskiego? Jedni wybijają drugich tylko w swojej opinii by poprawić rzeczywistość. Tak naprawdę sami chcą tylko rządzić i dalej robić to samo co poprzednicy. Tak samo jest z AoW i Kazadumem. Od dłuższego czasu tylko na tym im zależy :D Unit się wkurzył, że coś im się zaczęło nie układać dlatego im pomaga :D A Dano? Dano szuka kasy na uhy na opena :D Zgadzam się co do tego jedynie, że forum tibii jest do pisania o tibii, ale jak już ktoś napisze jakieś swoje przeżycia z rl to chyba można mu okazać wyrozumiałość i zrozumienie Panie Fraten, Maurhex czy jak cię tam zwą :D?
Pozdro all przy okazji a ja tymczasem idę dalej się uczyć na jutrzejszy egzamin =) |
Uff polak, angol i gegra za mna:P Teraz tylko matma w poniedzialek i bedzie tzreba sobie kupic pacc i zaczac pgowac na jakims serwie:)
|
@Yapan
Jakbyś kasował za lewackie poglądy każdego kto je ma/głosi - to podejrzewam, że do końca życia byś się nie wyrobił z tyloma osobami >=] Co więcej, nacjonalny socjalizm to również jest lewica.. tylko odrobinę bardziej "prawdziwa", jak historia pokazała. @Dano on jak sam powiedział, jest retired. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yhm tak wlasnie spojrzalem na informacje o sarkus style i: Banished: until Jun 09 2007, 11:45:57 CEST because of account trading Oj nie ladnie tak konta sprzedawac:P:P |
HAHAHA dobrze mu tak :D no nie wiem kolego czy ustny taki prosty. Może i prosty, ale srake przed salą egzaminacyjną sie ma XD
|
@Martinesz Powtazasz sie .
Jak jestes taki kozak z polskiego to poczekamy na twoja Mature a tak narazie jestes dla mnie zwyklym gowniazem ktory sie wywyzsza jak Ci niepasuje to moje posty mozesz omijac. Nie do Ciebie sa Kierowane wiec skoncz jakos innym to nieprzeszkadza i znimi normalnie rozmawiam i pisze jak widac wy umiecie tylko dogryzac i sie nasmiewac przy okazji wywyzszajac I co MYSLISZ ze JESTES ELo Fajny bo zwruciles mi 12312 raz Uwage I sie powtazasz ? Odp NIE Moze i sie powtorze ale nie kazdy jest idealny a jesli chodzi oto to moge byc lepszy w wiele innych rzeczy od Ciebie ^^ Sory za prownanie ale porownam ce do Pawla Wielkiego jesli chodzi o twoja Inteligencje |
Czemu ty raz piszesz "powtazam" a 2 raz powtarzam ??? Ty to serio jakiś głupi ancient jesteś ciekawe gdzie ty się uczysz.. hah a co do martinesza to sie nie śmiej z niego bo on będzie zdawał maturę a ty nie :(
|
Cytuj:
|
@Thazirion
May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura :-) |
Cytuj:
|
Miałem przeczucie że zalogowanie się poprawi mi humor, no i proszę =D
19:45 Master Vilum [103]: May 10 2007, 19:31:26 CEST Killed at Level 113 by Anaid Leugim and by Gaura 19:46 Master Vilum [103]: Thazirion owned 19:46 Master Vilum [103]: xD Panowie i panie z EiV, skończyły się argumenty? |
To juz zniewaga, czy wy mnie nigdy nie uderzycie? ;/ w thais z 20 min z pz i nic, w open battle w trapie i huj, dzis zamiast mi z sd pociagnac to biegna i YO YO lol...
|
Cytuj:
|
Widzieliście seksownego avatara naszego Komisarza :D?
|
Cytuj:
|
Mallel jest taka 1 sprawa skoro masz mniej lat niz ja powienes miec szacunek dla starszych od siebie a jak masz problem to mozemy sie spotkac i pogadac w oczy skoro czujesz sie fajny przez internet to jest glowie problem mlodszych ,rozumiem tez zwracasz mi uwage nietwierdze ze nierobie bledow robie ale powiedz mi poco zwracac 8 razy uwage skoro all juz otym wiedza to jest zalosne
Pawello niebadz taki pewien moge napisac Mature lepiej niz niektorzy tutaj a co do Martinesza pogadamy jak ja napisze a potem on jak narazie jest dlamnie tylko Gowniazem ktory dowartosciowuje sie na forum ^^ ja z wiekszoscia gadam normalnie ale jego posty z dogryzkami i nieumiejetnosc rozmowy po ludzku sa zalosne Co on chce pokazac ze jest kozaczkiem na forum ? zaloze sie ze jak bysmy spotkali sie na Rl niebylo by wyzwisk i obelg tylko normalna gadka bo zawsze tak jest niektorzy mi wzucali przyjechali "zeby mnie pobic" a bylo siemasz Chamber albo ktos tam tutaj jak leci. Natym sie konczylo. Gz dla Kazadum fragan a Thaz~ A tu cos dla Vilumka Pzdr :D hehe http://img264.imageshack.us/img264/235/ssdk0.jpg |
Cytuj:
|
Kolejny przykład niestosowania się do poleceń liderów :( Weźcie od****ie się od Kika bo mnie to zaczyna draźnić z lekka D: Jak nie umiesz go rozczytać to nie czytaj, kto ci każe? Ja nie mam żadnego problemu z czytaniem go ze zrozumieniem :S liczyłem prawdę mówiąc na więcej spamu ze strony Noobokazadumu :D Uwalcie kogoś jak Morita, może wtedy was uszanuje, ale kiedy to będzie....... :D chyba wogoóle ^^ Narqa ide się uczyć na jutrzejsza biologie =)
|
Cytuj:
|
Poprostu kiedy Kiko niema co robic ze soba (grac w tibie) to zajmuje sie bezsensownymi dyskusjami na forum xD! Pozdro Kiko :P
|
Morita, ja nie chciał bym być obraźliwy, ale nie zabili Cię zwyczajnie dlatego, że jesteś na wojnie mniej użyteczny od Thaziriona. Niestety, taka dola knighta, że raczej tylko stoi i drogę blokuje. W zasadzie dziwi mnie to, że Thazirion padł. Nie mogłeś pomóc mu zatłuc saigaia albo zlurowac warlocka żeby się nim zajął? PRzecież jakbyś potem stanął w jednokratkowym przejściu to zanim by Ci 1/3 uhów zeszło już być cały EiV zawołał na pomoc. Tam, przynajmniej z tego co wiem, wchodzi się wyłącznie z jednej strony?
Nie wiem, wydaje mi się, że to, że nie dostałeś ani hita, to czysty przypadek i szczęście z Twojej strony. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |