![]() |
@phoenix: Dzięki, przyda się. Z niej/niego to podobny kozaczek jak z tej całej carlii demonic... Ona mnie Huxym straszyła, a Huxy po 'głębszych' negocjacjach powiedział, że jeśli nie odda Ci loota, to mogę ubić. Mam nadzieję, że tej niemiły konflikt uda się załatwic pokojowo. Btw. chce ktos kicka nick'ów botterów, tak żeby sie pobawić noobkiem ;>? 30~40Lvs.
@Thoris: dobry wybór, choć przyznam, że będzie mi Cię troszke brakowało, bo równy z Ciebie ziom. (Nie rob delate ;( ) -->Pilnie potrzebny kina 80+ na dls na PoI !!!111oneoneone /Bartek PS: Zimn, a czemu chara sprzedałeś ;'( ?! |
http://ul66.rapidshare.com/files/15961929/ala.rec
Kilka demków, wrl, hero itd. Filmik nawet dobry, akcja z okolo 71min FTW ! :D Team: Diego Rycerz (Film z jego perspektywy.) Gruhard Cho Bellator ~ No kurde cos nam temat podumiera ;<<< |
Cytuj:
Edit @up , zarzuć oficjalnie nicki tych botterów to się wszyscy pobawimy :D:D:D |
Do gruhard
Co do tych nikow to ja chetnie poprosze =] albo gg 1966878, albo priv msg albo wyslij list do Carlin/Horm lagax :D:D:D z gory pozdro ;* |
Cytuj:
|
@Gruhard
LóL. Nawet o usunięciu czy sprzedaży konta nie myslałem.Ban miał pomóc odciąc sie, by nie kusiło ;p .Hehe Bartuś szybko znajdziesz typa co go będziesz przytłaczał swoimi napadami pomysłów :D @Kiełek Jesli Cię jakos uraziłem swoja wypowiedzia to sorki :) |
Karolek ja z deadami new ownera niemiałem nic wspólnego powiedziałem wszystkim że wypłaciłes chara.Nic na to nie poradze że go zabili...Bywa...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie odda loota :<! W sumie już 100k* uzbierałem teraz musze to tylko wastnąć ;) *jeszcze 150k oz loota na sell mam ;d |
Do moim kumpli: (jeśli masz mnie w d.. albo nie lubisz to nie czytaj:))
Postanowiłem, że na razie dam sobie spokój z gierką-zaczęła mnie już nudzić, nie chce mi sie, ani expić, ani robić runy. Eh, dzięki wszystkim za gre. Ofc będę wbijać, więc pogadamy jeszcze nie raz. :) Czas wziąć się za szkołe i pozdawać egzaminy (prawdopodobnie po egzaminach znów zaczne małe PG, o ile będą chęci) Dla wszystkich: GL & HF! /Bartek PS: I czas wziąść się za RL, zainteresować sie w końcu dupą, a nie odmawiać z lenistwa, bo chcę sobie pograć. :p |
Cytuj:
DUpa powiadasz? Jak fajna i chetna to mozesz jej podac moj numer gg, a sam wbij wiekszy lvl zeby mi dorownac :] Haha pozdro :) |
Znalazem!!!
Ponoc jest super program ktory sam exp!!!
Oto link> Ja go nie prubowaem ale mój kumpel mowi ze jest dobry... Niewiem czy mu wiezyc.... ale skoro ma 56lv i wbli go w miesiac to musi dzialac Zycze miego grania ....:] |
Myslisz naprawde ze ktos moglby to sciagnac, zeby miec hacka przez glupi program ktory sie nie odpala?:P Ludzie nie sciagaja takich rzeczy;)
|
Cytuj:
Chyba dostane next warna, ale :S |
Cytuj:
INDEED!!!!!!11 Down with the botters ;S GRUHUŚ NIE OTHOĆ !!!!!!1111jedenaście1jeden!!!!!!!111 |
Cytuj:
yeyeyeeyeyyeyeyeyeeye !!!!!!!!!!!!!! Big GZ !!! ja tez koncze z graniem w ten szicik ^^ a i jeszcze HAIL BEZOK za wbice 139 lvl ^^ @ Lollum Cranium |
@Gruhard
3maj sie Bartek! |
bedzie wiosna, bedzie trawa lepiej rosla
|
Dzięki kumple. Dzięki Wam ta gra jest/była taka fajna :))) !!
~~ Wymienie się sorca mojego (szczegóły o nim itd gg:7389318). Na knighta z wys. lv, anni item (sca/sov). Albo za sova/sca + coś. Napisz po prostu swoją oferte mi na gg. Zadecydowałem, że już naprawde mi sie grać nie chce ;'(. Ale jeśli nic nie wyjdzie z jakiegos trade, to po exm. znów poexpie trochę. |
Cytuj:
A tak btw to właśnie ukam biologie, mam tak wyjebane na szkołe że to kosmos :| |
Hyh Freshasty pogina w twoim eq Thoris :):) moze zrobie se screenka :D
ps. a moze poszli do lasu?? ps2. a moze budyn?? |
Ja chce budyń!!
|
Cytuj:
Cześć Olo <3 |
nie no moj avatar mnie rozwala xDDDDDDDD
|
Cześć Tostu ;) Będe Cie wspierał moimi postami. <3
Btw właśnie z Bazyla wróciłem Infinity wypadlo świetnie :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@=attention to po pierwsze Po drugie kończysz gre, bo znudziło Ci się botowanie ? A po trzecie, odnośnie Bezoka to trzymaj ryj krótko; bo nigdy SAM nie wbiłeś 50 lvl isnt it funny;o Zresztą kiedyś zachce Ci się wrócić, a ktoś może sobie wspomnieć o tym że byłeś cwaniak 'bo konczyles' kurwa, nie pije wiecej -_- over'n'out Sound of the white revolution~xD |
a nie chce nikt dojść do mojej nowej super kozackiej gildii Druzyna Actimela? :p back :D
ale tym razem piszcie do Royal Nethar x)) btw. wie ktoś czy po zrookowaniu addony zostaja? |
Nie zostają... Zaczynasz jakby nową postacią...
|
Feb 24 2007, 14:10:00 CET Died at Level 58 by a carniphila
parapapapa im lovin it<3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a wie ktoś co się stało? expie sobie swoim kozakiem 8 lvl na darashii a tu nagle mnie lagło i po chwili kick, kumpel tez tak mial i nie moze sie lognac ;s
|
Mass kick? Może będzie cofka serva...?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 57 World: Iridia Residence: Darashia Guild membership: Snake of the Atmosphere eal name: Filip~ Location: Sweden, Västmanland <<--- twoje braterswo krwi ze szwedami i chyba poczucie wstydu ze jestes Polakiem (czemu dales wyraz niejednokrotnie tutaj) jest poprostu zadziwiające... ty chyba sie urodziles w zlej epoce i zlym miejscu... (takie 3 grosze odemnie :) ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Takei teksty jak ten mnie nie ruszaja, bo ja wiem czy jest jakis powod by sie za mnei wstydzic czy nie, a ze ty masz jakies kompleksy tak samo jak twoj kolega wyzej to jest wasz problem. Najlepiej jedzcie do Szwecji i juz nie wracajcie, powodzenia!!! Possiesz komu trzeba tam w rl tak jak to robiles w tibii i bedzie git, napewno sie ulozy!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |