![]() |
Hail "Bukowno Ruins"
jak juz na tibia.com napisalem ... Byliście , jestescie i ZAWSZE bedziecie 0 , nawet jak wbijecie te 200 lvl to co? jak ciagle bedziecie padac jak nooby... |
Cytuj:
niebadz z siebie taki dumny bo stac i naciskac jeden hotkey z uhem to nic trudnego , a przezyc sorcem chocby atak 6-8+ 30+ lvli w ciasnym pomiesczezniu to nielada wyczyn ... |
Cytuj:
Corso nie ze cos do Ciebie mam bo zaczynam Cie lubic...ale : ) New owner?? Jakis inny sie zrobiles inny jezyk , bardziej "miękki" , dajesz ludziom dziwnie do zrouzmienia ze jestes "kims innym" chyba ze 2? 3? owner :D pzdr dla Corsika i aLL z Berylii :D |
Cytuj:
Gram tym charem since level 1, (czytaj od 1 lvla) zawsze pisalem i pisze tak samo, co mam rozumiec po przez "miekkiego georga" ?xd pozdro ;p // podpisik corsiczka psiczka hej ho hej ha |
Cytuj:
wiesz juz o czym mowie :D ? ok wierze Ci jedynie mysle sobie co sie stalo ze tak "pieknie" piszesz :D ? Jak tak dalej pojdzie i bedziesz taki mily to cie do Geekbreed wezma :D pzdrosik :baby: :D X( 8o B) :( :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie miał uhów hahah
|
nikt nie smieje z kauczuka <smieje>
(sarcasm) 8o |
corsik jaki sie przymilas zrobil:p :evul:
a i owszem smiech, bo na mysl o kauczuku mi nic innego do glowy nie przychodzi8o :D :D :D |
Cytuj:
Nadal szukamy chetnych na combo sd (BlackD badz ng -> dam cracka) |
Slyszalem jez ze placiles 60k alicusowi ;p. Wytlumaczysz sie jakos?
|
Cytuj:
|
Nadal szukamy chetnych na combo sd
(BlackD badz ng -> dam cracka)[/quote] check your private messages:p |
Fran Do'Urden
Apr 11 2007, 22:08:19 CEST Killed at Level 87 by a fire elemental of Eozzer i osa wpadla w trapa noob charow :D Corso podziekuj koledze za bohy, meduse i b robe ;) |
Nie wiem czemu niektorzy mysla ze jestes H.L, oswiadczam ze nie jestem H.L
Corso tak jak ci napisal na tibi, nie wiem czemu uwazasz mnie za H.L.. @Amyks Kto ty? Marth Szeler? Bo nie wiem skad masz informacje ze placilem 60k alicusowi |
Cytuj:
|
Cytuj:
; p Cytuj:
|
<double too short>
|
Cytuj:
stad wiem i tyle ;p. Nadal bedziesz naciagal ludzi na kase czy juz dasz sobie spokuj? NIe, nie jestem marth szelerem @down Nie udawaj ze niewiesz bo i tak kazdy wie. |
Cytuj:
Jakie naciaganie ludzi na kase o co chodzi?.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
HmM...powiem to tak: 3 2 1... AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AHHAHA Kauczuk na stos i kij mu w nos... pozdro idz exp tylko nie na waspy bo "masz lagi" a oprucz tego waste jak h*j dla takiego kogos jak ty... POZDRO DLA TYCH co:... Nie lubia kauczuka :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A podobno z tych 50k i 2 bp sd co jez placil to 20k i bp sd poszlo na cele dobroczynne. |
Cytuj:
|
Nie wiem co się z wami dzieje to TYLKO gra. Corso liżesz dupe na forum bo już Cię nie lubią szwedzi?! Besztasz Kauczuka bo powiedział Aradnie ze zabijasz rl friendów i Cię z gildi wyjebali?! Zrób sobie przerwe z tą grą. Ja nie gram już dość długo i bardzo dobrze sie czuje :D :D :D
|
Cytuj:
|
Yoo Boczek
Apr 14 2007, 20:16:47 CEST Killed at Level 46 by Pirello Czupurek Apr 14 2007, 20:25:41 CEST Killed at Level 33 by Saint Aruuna and by Kaatee |
Cytuj:
|
18:10 You advanced from Level 99 to Level 100.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rev'ico Najs, gratulacje |
GZ Rev'ico :cup: :cup:
|
Revico 98 lvl ;D
|
Seismo
Apr 14 2007, 23:20:42 CEST Killed at Level 99 by Diza Xira and by Elder Marlenka kolejna akcja noob charow :) kolega przylapany w tar tombie |
Nyxe 100 lvl , jego char . Swoja droga musi niezle maniaczyc jak nie sharuje :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |