![]() |
|
Cytuj:
K.Jay |
Falubaz! 4razy po 3, reszta 5:1 dla Falubaza, jechali ich jak chcieli :>
|
Inter 2:0 Milan ;;
|
Wlasnie przeczytalem ze pierwsza 11 Realu bedzie mlodsza nawet od 11Arsenalu.
Moze te transfery Pereza nie sa stakie bezsensowne |
Cytuj:
|
Kurde, patrząc na fakt, że Ibra już na testach w Barcelonie mam wrażenie, że United aż za bardzo został w tyle w tym okienku transferowym. Cholera, chociaż Owen mnie zaskoczył swoimi występami w sparach : o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ibra już oficjalnie w FCB.
Unibax B) |
Z tego co pisze na onecie to bedzie walka Gołota vs Adamek.
http://sport.onet.pl/0,1248744,2016074,wiadomosc.html Zawsze wolalem Gołotę i uwazam, ze jest lepszym bokserem i z Adamkiem raczej wygra. Dziwie sie, ze Adamek chce tej walki, nawet jesli wygra to czym sie bedzie chwalil, pokonaniem czterdziestoparolatka z polamana reka? Lepiej gdyby walka sie nie odbyla, moze Adamkowi kariere zniszczyc, no chyba ze Andrew znow dostanie wale o MŚ. |
Arbeola w Realu, za 4 mln ojro. Powrót wychowanka B)
|
Cytuj:
@down Ghuti hahahaha ;d |
Real Madryt 0-0 LDU Quito do przerwy...
Ronaldo - tragedia, Benzema - próbuje, Marcelo - wypas, Dudek - wypas, Roben - daje rade, Ghuti - tragedia, Kaka - wciąż kontuzja :> @up nie wiem jak się to pisze nie lubię gościa dla mnie może być nawet Gluti :> 2 połowa Ronaldo wpada w pole karne - mija jednego, drugiego, mija trzeciego, który go podcina - rzut karny, Ronaldo strzela na 1:0 Zamieszanie przed polem karnym, Ronaldo dostaje piłkę pod nogi - strzela, bramkarz wybija z trudnościami piłkę przed siebie, Graniehro dobija 2:0 Rzut rożny dla LDU - zamieszanie w polu karnym - gol po uderzeniu głową, Dudek zagubiony bez szans... 2:1 Rzut rożny dla Realu, "ktoś tam" wyskakuje w górę, uderza głową - gol 3:1 Rzut rożny dla LDU - jakiś brudas wyskakuje w gore i uderza głową - gol, Dudek bez szans(nawet nie drgnął) 3:2 Doliczony czas, Drenthe dostaje prostopadłą piłkę, biegnie lewa strona - dośrodkowuje, Negrado dokłada nogę - gol 4:2 Na koniec następuje wyuzdana orgia na boisku :> |
BMW sie wycofalo, ciekawe
|
wg brytyjskich mediów Kubica do końca tego sezonu zastąpi Massę w Ferrari
|
I oby tak się stało. Kubica powinien być pilotem F16 nawet. Byle by wygrywał. ;)
|
jesli kubica przejdzie do ferrari to z radosci walne 0,5 na strzała : >
|
Cytuj:
|
Nie ma szans, aby Kubica zastąpił Massę w Ferrari... Ale po sezonie Kimiego... ;]
EDIT: Kolo Toure prawie w MC. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |
|