![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Danon druid pall - piraty, tomby, dragi, Crusader Helmet Quest, BB island tym najtem poskiluj, potem tak kolo 50/50 [jesli nie chce Ci sie skilowac] lub 60/60+ [jesli Ci sie chce] bij roty, dwarfy jansar14 EF, DC, Tomb pod Mount Sterum |
gdzie ma expic 136 ed?
|
Cytuj:
|
@up lol dragi na takim lvlu? chyba ze dle a demony spokojnie moze lac sam...
|
Gdzie mam expic master sorciem 29LVL i 27MLVL ??
Moje eq Golden Armor Knight Legs Dragon Shield Crusander Helmet BOHy :) Mam pacc :) |
mozesz zólwie jak masz questa albo summonujesz 2 dsy i lecisz na dragi w ankh.
|
Gdzie mógłbym zebrać dużo kasy. Knight 26, mlvl 4
Moje eq Golden Armor Blue Legs Demon Shield Crown Helmet Leather Boots Zamierzam kupić PACC |
Cytuj:
@Terraxis poki co na facc mozesz meczyc dwarfy, dwarfy soldiery, DC jak kupisz pacc to: zolwie, malpy, barby, scaraby, tomby, dworce, cyclopolis |
Gdzie expic moim 40 knightem
eq jak na avantorze, skille 62/59 :/ Guardy dużo mi zabierają i według mnie na muj lvl sa nieoplacalne... Where exp? |
Cytuj:
|
Gdzie mogę expić Druid m lvl:13 lvl:16?
Obecnie expię na orkach,orkach spermanach,orkach warriorach i na rotach czasami orc szaman. Z góry thx. |
@Kazami _Kemo
Dwarfy ( zwykłe ) Rotwormy pod Thais albo Venore Zamek w Ab Ghotsland i oczywiście Trolle powodzenia! |
Hmm, a czy nie uważasz że ona na expowisko na Trollach :confused: np. w podziemiach AB ma za duży lvl ? trzeba coś wybrać konkretnego jescze od siebie polece Amazon Camp>Venore ;)
|
Cytuj:
chyba cie z lekka pograło -.- nie sluchaj tej paly tylko tym swoim 136edem na frosty lataj !! od czasu do czasu demce moze cos spadnie :] btw. 136 ed na fibuli? hahhaahahahahahah!!! spadlem z krzesla! |
23 Druid 23 M lvl... Dobre i lekkie eq... Wszystkie czary dla FAcc dal mojego lvl sa wykupione :)
|
Kazordoon, Knight 16 lvl, 1 Mlvl, skille 42/40 ;( (Ale skilluje) EQ:
-Platinum Amulet -Devil Helmet -Camuflage Backpack -Icy Spike Sword -Plate Armor -Guardian Shield -Dwarven Ring (Brand-NEW) -Plate Legs Gdzie Expić ? Obecnie chodze na Miotaury i Minotaur Archery w tunelu prowadzącym do mino Tower, Chodze też na pojedyńcze Respy Beholderów i Ghoule (Tringle Tower Ghoule +1; Beholder -1). |
dwarfy + roty, dc -1 na 50/50.. trolle pod ab (najnizsze poziomy).
z takimi skillami nie za bardzo :s |
46 royal palladyn skille 80/66 gdzie expic? k set crus helmet boh p ammy vampirka ..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |
|