Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Seetho 28-04-2009 14:37

akurat ty expisz w dol :>

a o adde to nie chce mi sie mowic bo jestem ciekaw kiedy ten czlowiek slonce widzial ostatnio chyba tylko ze swoja klara Oo

Raks Ninja 28-04-2009 14:49

A ja jestem ciekawy ile polackow od was widzialo cos poza monitorem jak byl czas expienia.

blantmaster 28-04-2009 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seetho (Post 2532552)
akurat ty expisz w dol :>

a o adde to nie chce mi sie mowic bo jestem ciekaw kiedy ten czlowiek slonce widzial ostatnio chyba tylko ze swoja klara Oo

ujawnij sie wkoncu forumowy kozaku :D
a tak btw. to po 8 sie uczy albo pracuje a nie gra w tibie

Rester111 29-04-2009 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 2532558)
A ja jestem ciekawy ile polackow od was widzialo cos poza monitorem jak byl czas expienia.

SIGNED :)

Spaaaj 30-04-2009 08:09

hahaha.....widze ze Tylko jak nsy dostaja w dupe to odrazu tutaj przylatuja te forumowe kozaczki .... typu Wisnia, tajson itp. haahaha ale coz takie zycie ..... JAK TAM WCZORAJSZY OPEN BATTLE? hahha

Tibioholikus 30-04-2009 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spaaaj (Post 2534013)
hahaha.....widze ze Tylko jak nsy dostaja w dupe to odrazu tutaj przylatuja te forumowe kozaczki .... typu Wisnia, tajson itp. haahaha ale coz takie zycie ..... JAK TAM WCZORAJSZY OPEN BATTLE? hahha

aa battle wczorajsze zajebiste bylo ^^ cos ci nie odpowiada? udalo wam sie w koncu wygrac no tak zapomnialem jak cos takiego moze wam podniesc morale ale juz niedlugo bo polowa placze ze kasy nie ma a 2 polowa retired becouse of school and gf ;<

jogynski 30-04-2009 15:16

Czymś się trzeba usprawiedliwiać :(:baby:

Seetho 01-05-2009 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibioholikus (Post 2534038)
aa battle wczorajsze zajebiste bylo ^^ cos ci nie odpowiada? udalo wam sie w koncu wygrac no tak zapomnialem jak cos takiego moze wam podniesc morale ale juz niedlugo bo polowa placze ze kasy nie ma a 2 polowa retired becouse of school and gf ;<

po 2, to wy juz 2 dzien nic nie robicie, bo "macie wysokie morale"

adde zalogowal i sie bal pobiec na boat z kladki svar, a akurat ty dales loga po 1/3 openki na yalahar, to nie powinienes sie wypowiadac, jak stales na tym stacku to ktos krzyczal "kamabi i tibiociota na stacku" a ktos na to "pierdolic ich szkoda fraga wbijac" i konsekwentnie was zostawilismy chociaz bylsicie nasi xd

i tak najsmieszniejsze jest to ze jak dostaniecie open albo cos, to zaraz tibia.de zaspamowana na 100 stron, "dlaczego tak"
adde wymysla ze mielismy 5 mln noobcharow, aabla znowu ze nova grala na naszych charach (tu akurat jedno wielkie HAUHUAHUAHUAHUAHUAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HHAHAHUAHAHUUHAUHAHUAUHAUHHUAUHAUHAUH) lomelia mowi ze w swe all mieli lagi, a noobchara mieli 1 ktory nie umie grac a ja widizalem conajmniej 9
nie potraficie sie pogodzic ze czasem gracie jak cioty, i tak jest, a nie zaraz wymyslacie takie historyjki ze cala tibia z was pieje co tibia.de czyta

all

cioty

Walyus18 01-05-2009 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seetho (Post 2534874)

adde zalogowal i sie bal pobiec na boat z kladki svar, a akurat ty dales loga po 1/3 openki na yalahar, to nie powinienes sie wypowiadac, jak stales na tym stacku to ktos krzyczal "kamabi i tibiociota na stacku" a ktos na to "pierdolic ich szkoda fraga wbijac" i konsekwentnie was zostawilismy chociaz bylsicie nasi xd

i tak najsmieszniejsze jest to ze jak dostaniecie open albo cos, to zaraz tibia.de zaspamowana na 100 stron, "dlaczego tak"
adde wymysla ze mielismy 5 mln noobcharow, aabla znowu ze nova grala na naszych charach (tu akurat jedno wielkie HAUHUAHUAHUAHUAHUAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HHAHAHUAHAHUUHAUHAHUAUHAUHHUAUHAUHAUH) lomelia mowi ze w swe all mieli lagi, a noobchara mieli 1 ktory nie umie grac a ja widizalem conajmniej 9
nie potraficie sie pogodzic ze czasem gracie jak cioty, i tak jest, a nie zaraz wymyslacie takie historyjki ze cala tibia z was pieje co tibia.de czyta

all

cioty

Człowieku, weź mi wytłumacz dlaczego tak uważasz. Ciota jesteś ty. Fag jak dostaje to od razu bierze jakieś 50 levele... I to nie nazywa się ciotostwem?!
Zastanów się czasem nad swoja wypowiedzią...

cys brutal 02-05-2009 09:36

@up

Nie to nie jest "ciotostwo".
Jak juz pewnie zdążyłeś zauważyc te nasze noobki zrobiły bardzo duzo fragów na was więc nie wiem czemu nazywasz to ciotostwem. Jeśli nie mamy blessów to zawsze można iśc i kogoś zabic na 50 lvlach a nie siedziec przed tydzień w pzcie i pisac po wszystkich forach jacy wy pro jesteście i ze na ob były noob chary.

Seetho 02-05-2009 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walyus18 (Post 2535139)
Człowieku, weź mi wytłumacz dlaczego tak uważasz. Ciota jesteś ty. Fag jak dostaje to od razu bierze jakieś 50 levele... I to nie nazywa się ciotostwem?!
Zastanów się czasem nad swoja wypowiedzią...

Ty w ogole grasz na aurerze, czy tak chciales zablysnac? Glupotą ?

Rester111 02-05-2009 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seetho (Post 2534874)

all

cioty

"po drugie" po przegranej battle na yalahar zrobilismy sneaka jeszcze tego samego dnia a następnego masz racje nie zrobilismy nic bo na vt cały dzien było 15 osob bo szwedy miały jakies chuj wie co i wszyscy pili...nie mieliście 5 mln noob harow ale nie powiesz tez ze wogle nie mieliscie ;) a że z porażka nie mogą sie niektórzy pogodzić to sie nie dziw bo to wstyd z wami przegrać :(

Seetho 02-05-2009 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester111 (Post 2535332)
"po drugie" po przegranej battle na yalahar zrobilismy sneaka jeszcze tego samego dnia a następnego masz racje nie zrobilismy nic bo na vt cały dzien było 15 osob bo szwedy miały jakies chuj wie co i wszyscy pili...nie mieliście 5 mln noob harow ale nie powiesz tez ze wogle nie mieliscie ;) a że z porażka nie mogą sie niektórzy pogodzić to sie nie dziw bo to wstyd z wami przegrać :(

jezeli taki wstyd przegrac to czemu przesiedziales rok jak nie dłużej w pzcie? Oo a adde chodzil po wszystkich servach szukajac szczescia a i tak wszedzie dostawal wpierdol bo jest ciota i ma pedalska pizame

Rester111 02-05-2009 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seetho (Post 2535406)
jezeli taki wstyd przegrac to czemu przesiedziales rok jak nie dłużej w pzcie? Oo a adde chodzil po wszystkich servach szukajac szczescia a i tak wszedzie dostawal wpierdol bo jest ciota i ma pedalska pizame

nie przesiedziałem tylko nie grałem :p i myśle że tobie też przerwa by dobrze zrobila xD

Spaaaj 03-05-2009 10:22

Hahahahaha........a wam zal dupe sciska bo nie umiecie fauszowac listow :) hahahaha zobaczymy za 4 tygodnie jak wam odleci z 8 osob =]

Tibioholikus 03-05-2009 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spaaaj (Post 2535912)
Hahahahaha........a wam zal dupe sciska bo nie umiecie fauszowac listow :) hahahaha zobaczymy za 4 tygodnie jak wam odleci z 8 osob =]

a jestes pewien?;> zobaczymy jak kozaczyc bedziecie jak wam kilka high lvlowych magow odleci ;d

Spaaaj 04-05-2009 08:14

okokokokokok......... czekamy jak narazie to jedynie od nas 2 osoby umieja takowe listy robic .......i na zadnym ze swiatow nikt nie wie jak to zrobic ? wiec .....? zoabczymy jak wam poleci z 5 magow activ =] i uwierz mi ze jak byscie umieli zrobic listy to addde by juz dawno nasz wszytski podeletowal =]

antyfagowiec 04-05-2009 10:41

hahahah ; )
fag, nie wiedziałem że tyle telentów macie
hahahahah (no life ?!?
http://traper89.wrzuta.pl/audio/4PEdX82NPuz/opena

Issytarus 04-05-2009 14:54

http://www.youtube.com/watch?v=5pUi_q0k4og - wmv ze starszej wojny ale niedawno zrobiona

i druga

http://www.youtube.com/watch?v=JZdmSFPf05I - part 1

http://www.youtube.com/watch?v=LXXjkIxBT3o - part 2

dla tych co sie nudza

Seetho 04-05-2009 15:14

2up

Chciałeś byc smieszny czy cos w tym rodzaju?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37.