![]() |
tibia2005_
|
noto faktycznie sie dzieje...
|
Po co się w*******asz do nie swojego tematu?;p
|
ja terz pograłbym sobie ale nie ma gdzie ;(;(;(:wasabi:
pozdro kiełek onieśmielacz 106 rpeków8o8o:cup: Wasz szczerze, Shane |
Iridia tardek serw teraz, qrcze idę sobie porobić kubraczki do FIFY 12 :baby:
|
kiełek żyga tenczom 8o8o:baby:
|
HOHOHOHOLOOOOOOOOOLS
FORUM ODRZYWA :wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi: C Z E M K A :cup::cup::cup: |
Fak jak zwykle Tibia.pl banda mi spikselowała avatara :|
|
Siema!
/ralph pallek |
witam zaobserwowawszy wzmożoną aktywność urzytkowników w ostatnich dniach (w poruwnaniu do ostatnich miesiency o kilkaset procent8o8o8o) składam wiosek poselski o natychmiastowom reaktywacje starych drurzyn i powrot na rodzimy serwer w glorii i chwale ja sam jestem chentny do zalozenia gildii co bendzie zbierac ksiarzki tibiowej hehehehhee pozrawiam wszystkich :wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::e vul:
wasz szczerze |
Ja byłbym nawet skłonny pisać po staremu :p hehehe qurka ino charta nie mam rzeby se tak pograc a bekon prostozgrill 16 lewa ma^^^ X(:D:D
|
eloeloeloeloeloleoleoleoeloeloeloleoelole????!?!?! ?! 8o
|
DZIECKO KURWA BĘC
:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::w asabi::wasabi: |
banan bananowi bananem :/
|
Teraz tylko czekać aż jakiś ewul almighty moderator nam pokasuje ostatni rok postowania :/:/
|
Wzięło mnie na sentymenty, mówię wejdę na Tibia.pl patrzę a tu starzy Bongo pekacze. Coś niesamowitego!
/Vrell - Awindis. |
Widzę, że lideruję na tej stronie z postami, hohoho kuurczaki :cup: gramy w tibiacza? Chociaż teraz to jest Iridia tylko z nazwy :(
|
ej iridia jest tam gdzie ja jestem totesz w swej łaskawości troche jej wam oddam jak się obiawie niczym wybraniec - jak cos wiadomosci na pm proszę, obowiazuje kolejnosc rezerwacji!!1
|
Ładne z Was piony !8o8o8o8o
|
/\ mów za siebie gościu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |