![]() |
|
@illia
oryginał :p? ang manga~ |
http://img224.imageshack.us/img224/2...urfacebyma.png
Milano, wynoś się! |
|
Cytuj:
Regulamin przeczytałem i coś z niego rozumiem (chyba ;)). I zastosuje się do twoich rad. :) PS (edit) Dżizassss!! Wystarczy że dam wstecz, dalej i pod moim postem są już 4 kolejne. :P (Ciekawe ile nazbiera się, kiedy piszę edycje tego posta?) :P (edit 2) Wbił się jeden post! To jest chyba najczęściej czytane i najbardziej (hmm... jakiego słowa tu użyć... dajmy, bez obrazy) "zasyfiony" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) temat na tym forum :P |
Minorin FTW! Zaraz po Taidze ;>
|
@Milano
Rotfl, nie spodziewałem się że ktoś mnie jeszcze zrickrolluje... :cup: PS. Zejdzmy z milano, niech pokaze nam swoją dobrą strone. Jak mu się nie uda to wiadomo co się z nim stanie. A jak stanie się dobry i grzeczny to przecież mamy newfaga. Nipah~! Frizz-kun |
|
Illya - prawie jak opening Lucky Stara :P
|
@ilyya
dostalem szalu po tym filmiku, minorin jest za slodka jak dla mnie, az mi ciarki przechodza.. @azur i reszta co sie denerwuja ze ich zrickroll'dowalem Relax, Take it Easy |
@Rayza
rotlf xD TimTimTimTimTImTimTim Timotei Tim Timotei FTW Kona jednak ma coś w sobie co sprawia że jest 120% moe. Nipah~! Frizz-kun |
@milano
Nawet w to nie wszedłem :P |
Biedny gimlos, jezeli on wchodzi na ten temar srednio co 3-5 dni, to jak utrzymamy taki poziom w postach jak teraz to on sie predzej zesra niz to sprawdzi...
Chyba poki co wygralismy bitwe z gimlosem Lecz 2:1 dla niego ;l |
@milano
Heh te twoje huśtawki nastrojów mnie powalają. |
Znalazlem czesc drugiej serii Haruhi!
http://www.youtube.com/watch?v=UU0w1...eature=related Mala zmiana w kresce, no ale coz... prawdziwy fan przezyje. @Up Bo to zla kobieta byla. |
@Gro
Jak dla mnie zbyt dużo żółtego użyli na twarze. Jak chińczyki będą wyglądać. |
|
|
Nienadazam, normalnie nienadazam...
@kuma moje wachania nastrojow spowodowane sa ze was specjalnie prowokuje abyscie sie tylko znerwicowali z mojego powoodu i jechali mnie jak psa ;] |
|
Ehem...
Co to za turniej sobie robicie?? Na coś z YouTuba czy co?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |
|