![]() |
|
Przeginka xd
Cytuj:
dsm,rh,g legs,steel boots,platinum amulet,i bron oraz mms :P szkoda ze hack ;( |
Siema :)
Otóż gdzie expić aby dobrze zarobić (na eq bo po haku) 50 RP, haknięto mi postać rok temu a teraz kupiłem Pacc i zacząłem od nowa :) Ale niestety mój budżet malutki bo mam z 4k ;/ Staty: Lvl: 50 M lvl: 14 Skills: 78/62 EQ: Noble arm, Blue Legs, Crown helmet, Leather Boots Posiadam teraz 25 dni PACC bo zakupiłem taki na 30 dni :) na 90 dni zamierzam kupić w czerwcu a teraz gdy wyjdę na swoje do czerwca skillować i huncić na POHu :) I proszę pomóżcie gdzie przez te 25 dni zarobię sporo kaski? tak aby ulepszyć EQ o te bohy, B robe i Vampirke a resztę wsadzić do banku i zbierać na coś fajnego :) Pomóżcie proszę... |
czy dam rade na Outlaw Camp 23 Knight skille. 55/52. eq k Aromor . K Legs. Medusa SHield warrior helmet??
|
Cytuj:
no odpowiadać :p EDIT : jeszcze jedno dam rade na dc 24 pallkiem staty tak jak wyżej ???? czy dałbym rade na -2 ??? |
@Bartek 112
Dasz sobie spokojnie rade tylko uważaj na resp 2x hunter i dla pewności zaopatrz się w 1bp health potionów i 1 bp mana potionów |
Cytuj:
hmm to zalezy mozna tak: barbariany tomb roty scaraby larwy etc Jeśli chces exp a jesli nie polecam zrobic djinn questa albo rashida kupujesz tanie jakies itemki i sprzedajesz u wymieninych NPC |
dobra, teraz ja sie zapytam.
1. 48 paladyn facc, 75~/50~, steel helm, belted cape, p legi, boh, dragonka, r-speary. nie mam i nie bedzie lepszego jak narazie. gdzie expic 30k/h+ z zarobkiem 3k+/h? oprocz OF i mt sternum (pelne/boty..) 2. 43 ed 40 mlv, eq dobre i lekkie. gdzie expic wychodzac na 0 a gzdie z duzym zyskiem? |
Cytuj:
Ad.1 guardy ? :P na labiryncie wyciagniesz 30k/h +, moze hellgate? nie wiem jak tam z expem ale myśle ze mozesz sprobowac pobic te beholdery i eldery, hmm.. na Mint ? nie wiem czy wyciagniesz tam 30k/h, moze jakies dragi? poh? dc-2 Ad.2 tomby, jakie to nie wiem, Ty sie tam na nich znasz ;p jakies d lairy np. w ankh? nie wiem jak z zyskiem u druida na barbach ale na najcie mialem tam swietny zarobek i exp tez bardzo dobry wiec moze tam sprobuj? |
gdzie mam expic sorcerem 8 lvl facc.
|
Cze.
28 RP 60/46 ,nah nie bede skillowal,szybki exp moze byc lekki waste i lekki hardcore,byle bym nie spadl na combo i DOBRY EXP. ,,Czymam za was kśuki" |
Cytuj:
PYTAM SIĘ PO RAZ TRZECI :o:o:o:o odpowie ktoś ??? i jeszcze jedno. gdzie mógłbym zarobić troszke kasiorki 24 pallkiem staty jak wyżej tak żeby wyszło 5k/h a exp taki sobie szczególnie mi na kasie zależy :evul: PS. dałbym rade na d lair w venore 30 lvlem pallem ze skillami 65+/45+?? waste może być ... do 5k ;) tak tylko chciałem wiedzieć :D:D:D eq : belted cape - dragon/medusa shield, crus helmet, p ammy , rski/bolty/explosive arrowy odp plz Cytuj:
roty, cyce ( jeżeli lubisz harcowo i bardzo szybki exp ), gobliny, orki ( zwykłe i warriory ), minosy , trolle Cytuj:
pasowało by jakbyś troszke doskillowal chociaż 65/50 ale jak nie chcesz to trudno... guardy,vyvki,poh ( możesz noobków na gsach poblokować :P ), ef , dc -1 , -2 EDIT: @down sorry za te entery ale ja zawsze tyle wciskam bo lubie :)) zbytnio to nie przeszkadza, wyraźniej widać tylko trzeba rolką troszke pokręcić :P dzieki asunul :D a na którym lvlu by dało rade na d lair którymkolwiek :D?? i od jakich skilli ?? |
@up
wiecej enterow trzeba bylo powciskac -.- na -2 bd ciezko, na d lair nie dasz rady, zarobisz na guardach, na EF, na dc, soldiery, mino tower obok kazo |
PONAWIAM. 28 RP 60/45. Nie bede skillowal. MAM PACCA.
Szybki exp,moze byc hardcore,byle bym nie spadl na kombo. Help plx? |
Gdzie moglbym expic 95 ek skille 84/83?
Podajcie swoje propozycje dla facc i pacc. Waste moze byc ale nie duzy. PS. Prosilbym jesli juz podacie miejsca dla pacc to takie tereny gdzie nie musze miec questa. Z góry dzieki. |
48 ms gdzie expic?
shadow tomb odpada... |
Gdzie mógłbym expić elite knight 33 lvl z 4mlvl i skillami 70/70??
chodzi mi głownie o expowiska na pacc ale mogą być też na facc z góry dziękuje:) |
Cytuj:
@up Spróbuj żółwie. |
Moja postać to 50 RP skille 75/50 eq : crusader helmet , blue robe, blue legs ,vampire shield, boh, platinum amulet >.< gdzie będę najszybciej expił ?
|
Witam, gdzie expic 16 knightem skille 42/41, eq:noble armor, beholder shield,steel helmet, plate legs, Crimson Sword, MAM PACCA. Dzięki.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |
|