![]() |
|
Cytuj:
@Edit fakt, niedopatrzenie ;d Więc ja polecam : *Stone Tomb za tp na prawo (weź BWS bo dużo vampów) *Nargor (bardzo ładnie level leci) *Giant Spidery na PoH (mały exp, raczej jak się inne expowiska nudzą to można wpaśc na GS'y, czasem trzeba użyc haste bo dogania (na ~50), profit powinien byc) *Dragi (jak wyżej, ale można już przyjemniej poexpic, za cenę słabszego lootu) *Wywerny (np. te na Edron, również fajnie się expi, ale bez dwarven ringa ciężko ;x) To wg. mnie najlepsze możliwe expowiska na tym levelu dla kasy/expa/rozrywki;) |
Cytuj:
Możesz próbować necro, albo Stone tomb za tp. |
Gdzie expić 46 knight FACC Skille 70/67
Eq: DSM BOH B LEGSY NOBLE AXE DEMON SHIELD PLATINIUM AMULET ROYAL HELMET |
Cytuj:
Myślę ze Dwarfy Guardy, Wyvki na foldzie, zamek z wieżą, EF.. A jak podskilujesz do 75 to mozesz latać na powierzchni ofa. :) |
Czy dam rade expić knight'em na elf fortess, lvl 11 skile 50/50, jeśli nie to jakie skile powinienem posiadać ? :)
EDIT: Aha :d To ze 50/50 gdzie moge szybko wbić lvl ? EDIT 2: Jak bd miał 20 lev to na jakich skilach moge tam siedzieć żeby fajnie się expiło ? (exp tylko na zwykłych i scoutach) |
Cytuj:
Na takim lv to chyba z 80/80 i full eq (mms, mpa, itp xd) Lepiej poczekaj trochę z EF'em. |
...
Cytuj:
Proponuje roty w drodze na EF.. Do 20 lvl Albo dwarfy. Jak wbijesz 20 to spokojnie mozesz po EF biegać (oczywiście bez dragów i arcanistów. |
Siema All. Otóż mam 80 palla po hacku (przez kuzola, bo wbiłem u niego na kompa). Eq: Steel Helmet, P Legs, Scale Armor, Dwarven Shield i zwykle buty skille: 82/53. Mam 3 k do wydania. Co kupić ? Gdzie expić ? Może lepiej podskillowac ? Z góry thx :P
|
najpierw zarob w 'tombie' pod mt sternum na belted cape i dragonke, pozniej gonisz na orcland (poludnie of) i wyrabiasz 4~7k/h kasy i expa 35k/h.
|
@ Up
Thx :P |
Knight 8 lvl :D
Eq : Bohy Demon Shield RH B Legs B Arm jakieś 20k Pacc? |
@ Up
Jakie skille ? -.- |
tylko bez "-.-" xD mam słabe ale skilluje do 60/60
|
larvy, roty? ew. gobliny i trolle na edron
|
earth do goblinow? bardzo proszę :) bo szukam ich i nic
|
Gdzie expić,32lvl Paladyn skile 77/60 eq:crown armor,crown helmet,vampire shield,knight legs,pirate boots,p ammy,royal speary.Prosze o jakies propozycje.
|
poszukaj na lewo od zamku. po powierzchni beda chodzic
|
@ Xenhil
Mozesz spróbować na Dragon Lair Venore Dwarfy Guardy, Facc Tomb, a jak masz pacca to Dragi w ankh, jakieś Tomby, Małpy. |
34 pall skille 65/46 eq dragon shield belted cape devil helm p legs leather boots gdzie mam expic? guardy mt sternum i maintwalin odpadaja bo wiecznie zajete...
|
witam!! Mam Master Sorcerera 33 lvl 29magic gdzie expic zeby było szybko i sie zawsze zwaracało nie musi być duzo na +. pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |
|