![]() |
|
U.u niemam czasu na takich leszczy bo slyszalem ze do chmur niesiegasz :>
160cm wzrostu? ^.- |
haha, żal czytać te wypowiedzi nastolatków udających Bóg wie kogo na forum ;)
@Trion tu nie chodzi o poglądy kogo uważam za dobrego piłkarza a kogo nie tylko o SZACUNEK, a szczególnie dla kogoś kogo się nie zna i raczej nigdy nie pozna osobiście... i tak poza tym pisz Polska z wielkiej litery Cya =) |
"leszczem z Konina", "frajerem z Poznania"... u jednego i drugiego pełna kultura wypowiedzi! Dyskusja na poziomie jak widac :)
|
AHAHAHAH leszcze z konina :) to podbijajcie tutaj jak jestescie takimi kozakami :)
AHAHAH http://lempa.wrzuta.pl/obraz/iGddcoC...przykazan_cs-a |
dziadzia psychol doda swoje 2 grosze :)
otoz xD Podolski... swietny pilkarz... strzelil bramki nie mial jak spudlowac :) zachowal sie godnie nie cieszac sie dobry pilkarz na wysokim poziomie :) ale... :) kazdy ocenia kogo jak chce :) wszyscy chwala C. Ronaldo a ja gnoja nie lubie i tyle :) kazdy ma swoich ulubionych i tych mniej zawodnikow :P Tijajn Babangida :) najlepszy pilkarz wszechczasow :) jakies 5, 6 lat temu chcial grac w reprezentacji Polski... to mu nie pozwolono... :) i dobrze bo by sie zmarnowal :) mecz byl sredni :) dogadywanie sobie kozaki etc. :P pseudo kibole i ci co z ziomkami z podstawowki na mecze... suchar kazdy ma swoje zdanie o meczu kazdy trzyma z kim lubi. :) wiek co do "kumplowania" sie niema nic do rzeczy :) osoby starsze o 10 lat moga byc bardziej wporzadku niz twoi rowiesnicy to samo jak mlodsi o 4lata tez moga byc bardziej "spoko" Holandia Włochy :) mecz fajny xD wracajac :) e zapraszam do wrzesni :D mniej wiecej rowno km z konina i z poznania :P pojdziem do trojki czy bestu :D podylamy i bedziecie szczesliwi :P i sie skonczy glupie gadanie typu "kozak" "leszcz" bo i tak kazdy tutaj jest leszczem na swoj sposob i kozakiem :P podsumowanie: biorac pod uwage powyzsze fakty stwierdzam iz Polska niema nigdy szans na zwyciestwa gdyz dochodzi do nie milych konfrontacji miedzy rodakami co doprowadza do rozbicia zjednoczenia narodu Polskiego xD a wytykanie sobie wygladu :) padalo to juz tu kilka razy. :) wygladasz jak leszcz ale dobrze miatasz nogami i rekoma... :) i wtedy jestes luj :) wygladasz jak koks kozak mada faka super hiper luj a nie wiesz jak dobrze zacisnac piesc :) taka prawda o ciezkich dzisiejszych czasach :) jak zwykle troszku sie rozpisalem xD dali byscie przynajmniej "agre with psychu" czy "zgadzam sie z psycha" :P milo by mi sie na sercu zrobilem xD i wiedzial bym przynajmniej ze czasami cos madrego wystukam na tej klawiaturce xD wasz psycho-mastero-postero-pisarz xD |
No ale nic madrego nie napisales :D
|
=]
:)
@Polska - W CZWARTEK WYGRAMY :D:D @Hollandia - 3:0 z mistrzami swiata :o holandia potraFFFfi :D |
Cytuj:
|
Help
;(prosze o pomoc w wruceniu do gry wczoraj zostalem hakniety i biedny jestem wszystkich chetny prosze o wsparcie jak cos to jestem w thais z gory dzieki za pomoc
|
@up WY*******aj
co strone jakis gejuch pisze posty z keyami juz trzeba byc naprawde tepym zeby w to wejsc. nie mam zadnych ss teraz , sory Pozdro |
|
Uzyjesz swoj, ja uzyje swoj ( Swoje, mam more ;) )
Na rozgrzewke: http://i122.photobucket.com/albums/o...ladysharer.jpg |
Cytuj:
,,leszczem" a ,,leszcze" to jest jednak roznica... moze dla kogos kto niechodzi do szkoly bo woli grac w tibie to tylko jedna literka, ale jednak ma to male znaczenie, wiec niegadajcie glupot, bo odnosilo sie to do Yoursoko czy jakos tak a nie do wszystkich z konina =) |
Fifi mysli ze nas nabierze,zmienil date na 2007 rok i wielki kozak,haha,ladny fake. :]
|
Cytuj:
Sie okaze... |
Fifi mysli ze jest cwany i nas nabierze. :]
Jakbyscie mieli list,to bym o tym wiedzial bo bylem waszym kumplem. Jakbyscie mieli list,to byscie go uzyli w innych wojnach. Jakbyscie mieli list,to napewno nie byl by akurat z 10 czerwca (dzisiejsza data). Tak wiec,wkrecac to moze Ig'owi albo innym kumplom. :] |
|
btw. o co z tym listem chodzi ? :D
gz wszystkim :) |
s
Omg Philip i po co komu ludzią kity wciskasz co?
A do tego bardzo ładny FAKE. W Dacie gdzie pokazany jest rok ,zawsze jest na końcu kropka. U Ciebie jej braklo. Zjadles? I macie swojego fafika. |
ej po co sie klocic moze byscie zdjecia powrzucali??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |
|