![]() |
|
@ray
jeba* bledy, w koncu to nie jest jakis sprawdzian pisowni czy cos. Jak looknac ten ranking ? poniewaz takich bajerow to jeszce nie znam ;l |
On ma argumenty. Nazywają się Tentaklami.
|
mocne długie argumenty :3.....
ale ty je pokonałeś Frizz cian :/... |
No widzisz ja tak low a i tak jestem najfajniejszy oO
|
A racja, ja już się nie boję tentacli więc zapominam o nich. W panierce całkiem nieźle smakują.
@Milano Klikasz na liczbe postów przy nazwie tematu. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Człowiek czyta 100 razy rzeczy w stylu "krul" a później się zastanawia jakim cudem on takie podstawowe błędy popełnia. Poza tym - jak można zlewać na pisownie gdziekolwiek? Co ty nie myślisz o czym piszesz, czy jak? Anyway - CG i SZS morduje O_o Aha - jak ktoś lubi drobne ciekawe animowe abstrakcje - polecam "Amazing Nuts" |
Cytuj:
|
Wracając do Kona x Timotei, to też wymiata http://www.youtube.com/watch?v=ZNn-vj51df0&NR=1
Ja tam staram się pisać poprawnie, naprawdę nie lubię jak ktoś wytyka mi orty. Nipah~! Frizz-kun |
14 w rankingu o.O
@eerion no nie mysle za bardzo, zwlaszcza w tej chwili, poniewaz nie ogarniam bo lapie mnie jakas grypa czy jakies inne tentaclowe scierwo naslane przez rayze |
@Eerion
dla tego to są genialne serie :3 ZETSUBOU SHITTA! |
Cytuj:
|
Cześć, macie coś jeść?
Oglądacie przypadkiem anime? |
ej ej nie jestem okrutnym chłopakiem zeby je na niego nasyłać :p
@UP KRÓL ARTUR OKAERI! |
od 2 dni ;p
Ej ja dostalem kategorie A i ide do wojska, ale ja nie chce, ratujcie plx AAA @serjuz Come Backed |
@Sam
Przypadkiem nigdy ;> @Up Irak ni Youkosou! |
@SS (ale głupi skrót)
My? Skądże. @Milano Dam ci radę. Kup mydło w płynie. |
Cytuj:
|
Żywo tu dzisiaj.
Ja jak zwykle aby swoje 2 grosze wrzucę, bo spam attack nie dla mnie :). Akikan - done, yhm co by tu o tym anime powiedzieć dobrego, no nie wiem śmieszny momentami i tyle. Teraz mam więcej wolnego czasu :D przedłużyłem termin oddania pracy inż. na 15 sierpnia (z 15 maja). Zabieram się za, jednak nie Lucky Star, wpadłem na głupszy pomysł: >SCHOOL DAYS!!< |
Illia wrócił robimy trzeźwą imprę XD
7 stron! |
School Days, fajne anime, prawda?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |
|