![]() |
Cytuj:
|
Miecho forumowy kozaku nie napiszesz ze zabiliscie 3 osoby w czasie gdy normalny cywilizowany czlowiek spi ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AHAHAHHAHAHA:D:D:D:D:D |
jak tam FAGI ? expi sie dobrze?;> z checia bym poexpil jak wy ale mnie zabijecie pewnie wiec musze narazie sobie pamieciowki robic jak to bylo kiedy sie expilo
|
Cytuj:
|
ale najlepszym dżołkiem jest to ze moge sobie expic na noobie :P i jeszcze na dodatek siedze z wami na vt ;) hahaha cioty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem hardcorem ! lubie buraczki !
|
Fajny wannabe?
|
Ja już JeSsTeM fAjJnY! LoFfCiAm WaS fSzTsTkIcH! :* elo szejset kabany
|
!!
może kto¶ chcętny do zagrania na otsie aureawar-wisnia.no-ip.pl na tibie 8.1 ;pp jak macie jak±¶ ekipe żeby pograć to zapraszam xDD jak cos priv to sie umówimy na konkretn± godzine :)
|
nie da rady dać na 8.4 tak jak hiberna war? oczywi¶cie bym wbił : )
|
haha ja moze potem wbije na ten ots bo ignanu mnie meczy ; ddd
|
niestety nie da rady bo to nie my zrobilismy tego otsa tylko dostali¶my go od kogo¶ i poporstu jak chcemy pograc to stawiamy go...a to nie jest problem sci±gn±ć se mc do tibii 8.1 i można grac...jeżeli mieliby¶cie ludzi jako¶ to juz po 5 można spoko pograć sobie tylko napiszcie kiedy :PP
ewentualnie jakbyscie venta nie mieli to mamy jakies tam gówno na acc na 2.1 vt |
Filip widze ze reklamujesz mi otsa ;p
|
Cytuj:
|
chciałem akurat teraz wbić, weĽcie napiszcie kiedy hostujecie to pogramy ; P jakie passy jak co?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |