![]() |
|
Pall
Otóż mam 15 palladyna z skilami po 60 chodzi o to ze do 20 września skiluje, i zakupuje pacca Gdzie w 2-3,4 dni mógłbym nabic z 15, 30 lvl.
Dziękuje za odpowiedzi. :>:D |
Cytuj:
Vyvki, Dwarfy Guardy, pojedyncze respy dragów.. Ciezko jest expic na takim lvl bez pacc magiem |
Cytuj:
|
Rycio :P
Knight
27 lvl 3mlvl DSM,RH,DEMON SHIELD,LEATHER BOOTS,KNIGHT AXE,SCARF,P LEGS Skills ( :( noob skills :P ) 53/51:wiking::wiking::kat: PACC |
Cytuj:
Ale jeśli koniecznie chcesz expić, to proponuje gl, Dwarfy, HellGate, Ta nowa tomba, i mino w kazo. |
Cytuj:
|
Witam, mam pytanie mam palka 29 lvl Skille: 74/63.
Gdzie moge expic. I odrazu prosilbym gdzie dalej zeby nie nabijac postow. Bije lvl na Tombach po prawej spawnie vampirow ladny exp no ale czesto zajete. Jestem dosyc doswiadczonym graczem ale przestalem grac za czasow jak wchodzil port hope. Dajcie propozycje bardzo prosze. :) Pozdrawiam. |
Cytuj:
No wlasnie.. I port hope bedzie twoim wybawieniem.. ;p Malpki... ;] na-1. Lizardy. ;] pozdro |
Cytuj:
A po 50 levelu sam będziesz wiedział co jest dla ciebie dobre ;) |
Dziekuje bardxzo mozecie mi dac linki do tibia earth ? :) bardzo dziekuje
|
mam pytanie gdzie mogę expić 35 druidem bez pacc.
eq:Blue Robe, Hailstorm rod, crown helmet, vampire shield, boh. mlvl: 36 z góry dzięki za odpowiedź |
Cytuj:
|
31 rp,62/47,dsm blue legi demonka boh...do wykorzystania 30k~ na waste,byle szybko lecial lvl. Moze byc hardcore byle bym nie spadl na combo. FAST PLX ;/
|
Cytuj:
|
40 pall 66/45 Facc Obsidia. Expie na dc -2, ale może gdzieś się bardziej opłacało?
|
@3up
wbijaj na banute, cyclopolis, piraty (polecam +2), ew. stone tomb za tp (chyba najlepsze wyjscie), helheim, dragi @2up jest to tar tomb ; p @up orcland |
15 knight, 3 m lvl,skile 50/50; eq: noble armor, beholder shield, spike sword, devil helmet, plate legs , leather boots. Gdzie expić żeby szybko wbić 20 lvl :)
|
@up
Rotwormy na Fibuli, a jeśli naprawdę chcesz szybko wbić 20 lvl to cyce na Mt. Sternum (ale możesz się liczyć z naprawdę dużym waste). |
Mozecie powiedziec gdzie sa piraci?
|
Where skill?
Mam pyatnie gdzie mam skillować swim charem?
info: Palladyn 17 lvl Skille: 60/48 Jestem w thais mam FACC. Dotychcasz skillowałem na minosach ale czy mam robić to dalej? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |
|