![]() |
|
Cytuj:
Zobaczymy czy będziesz taki sherman jak wszytkie kluby angielskie nie wypłacą się z podatków. I się wam wszystkim w dupach poprzewraca. |
Cytuj:
Ten wniesie mniej do drużyny... xD |
Cytuj:
****$i to Twoj s***y... <- ary |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnie to zaciekawiło... Wyszło szydło z worka.
Wyniki 1 - 1 spośród 1 dla zapytania yoh asakura fanem wilshere'a. Wyniki 1 - 8 spośród 8 dla zapytania yoh asakura fanem giggsa. K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do C wel$i - ile razy pisałem tak w tym temacie, a nikt się nie czepiał? No, tylko "s" było normalne, bo chciałem oszczędzić Cashleya. Co wy wiecie o flame warowaniu... xDDD @Down Kurde, ty wiesz :D Pamiętasz te jego ciągłe teksty w stylu "klikaj rozwiń tabelę" coś po 5-ciu kolejkach, a jak na koniec United zostało mistrzem? XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
!APEL DO MODERATORÓW I ADMINÓW! No dobra, nie apel, a pytanie... Dlaczego nie niszczycie tematu o M&A? @Yoh Zarzucaj bita, wczoraj był Eminem w TV, najpierw myślałem, że to ty, a później przypomniałem sobie, że to jednak tylko twój avatar :( @Topic Real ma ciekawy skład, ale potrzebują czasu i odpowiedniej taktyki. Ja bym proponował coś takiego: Casillas Ramos - Pepe - Albiol - Arbeola Alonso - Lass Ronaldo - Kaka - Robben (Ribery??? xD) Benzema Niby gra jednym napastnikiem, a jednak bardzo ofensywni zawodnicy za nim. W lidze bym ich nie skreślał od razu. Cytuj:
Cytuj:
Boże, chciałem dopisać coś na poważnie o pomocnikach Realu, wyszedł jakiś długi tekst, a ja tego nie zapisałem, nie wiem dlaczego... Nie chce mi się tego pisać od nowa, ale wspomnę, że Van der Vaart i M. Diarra pewnie odejdą. Kurde, szkoda tego ;[ |
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
@Top http://sport.wp.pl/kat,1835,title,Ah...l?ticaid=18821 Own3d. xD |
Wspominał ktokolwiek o Salgado? Nie jest to jeszcze do końca pewne, ale chyba większość pogodziła się z zakończeniem przez niego kariery.
Ahonen xD Dobre to :P |
Jeju literówka zwykła :>
|
Cytuj:
Do tej pory w Realu było dwóch rozgrywających - Guti (już wyżej wyjaśniłem) oraz na siłę Gago (zbyt młody, bez doświadczenia i po prostu dużo słabszy od Alonso, co najlepiej zobrazował ostatnie mecz z Liverpoolem). Także na podstawie tego, co tutaj napisałem, podaj mi sensowny argument, według którego transfer Alonso był niepotrzebny. |
Pirlo zostaje w Milanie, czyli nici z nowego rozgrywającego :p
|
Huntelaar w Milanie za 15 mln ojro. Trzeba przyznać, że zmarnował się w Realu...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |
|