![]() |
|
to Twoje zdanie na ten temat? Czy wiesz coś więcej niż my tu wszyscy razem zebrani?:p
no nie... przeczytałeś i wyszedłeś :D a więc... C.D w najbliższej przyszłości, proszę cierpliwie śledzić forum i losy Furory :D aff... tyle godzin co dzisiaj to jeszcze na forum w życiu nie spędziłem :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A mnie zastanawia jak by byl rozlam to kto by do kogo doszedl :D Bo z tego co mi sie wydaje Draco i reszta raczej z Inshon nie doszlo by do Dusk/Vis tylko Inshon zapewne gdzie indziej a tamci tez gdzie indziej :D Ale wtedy mogl by byc fajny war :D
A tak z ciekawosci Shermonator i Tomigol wy byscie wrocili na ten server jak by jakis rozlam byl czy juz nie?;P |
up. Ja do Draco nic nie mam ale myslisz ze dusk czy vision go lubia ? Wiadomo pewnie gdyby ktoras strona przegrywala znaczaco to po kazdego by siegneli ;] Ja bym wrocil tylko walczyc nawet tu kasy nie mam cala poszla na arcanie i na pacce ;]
|
Cytuj:
|
Visionom w koncu sie znudzi, jak jeszcze troche ludu im tam podejdzie to pewnie bedzie jakis rozlamik.
|
Ja bym chętnie wrócił na Furorę ale niestety nie mogę z przyczyn technicznych ;/ Zostałem 4ever "Zhóncony" przez Nikosia .... który dojedzie mnie wszystkimi "swoimi"(kupionymi) harami : Sasho Pansa , Saymaroon , jakieś knight do bota i Dilvero chyba ale pewny nie jestem ... Także to już dla mnie definitywny koniec z Furorą :( a i warto jeszcze dodać , że będzie mnie ganiać nawet jeśli będziemy po tej samej stronie.
|
Lol on kupil tego 130 rp?:D Jak mu szkoda kasy to niech mi cos kupi lepiej na tym wyjdzie XD
|
Cytuj:
pure ownage z twojej strony 114 facc knighcie |
Cytuj:
Tomigol, nie rozpaczaj, przeciwko Nikosiowi (ktokolwiek to jest, nie bede udawał, ze wiem xD) walczyć nie mógł byś??:D Edit: @Down No to wyczytałem w wyżej napisanym poście Tomigola, ale kim on jest, że tak huntuje ludzi i ma taką władzę?:p przecież nie każdy np. 130 rp jak napisze hunted to wyrzuca kolesia z servera :p |
@up
Nikos to terazniejszy Ssaczo Pansa |
Zacznijmy od tego ,że szansa na nową wojnę jest jak na razie mała ;] Ale jeśli już przyjdzie co do czego i ktoś będzie potrzebował pomocy to z wielką chęcią ^^
|
Witam, jestem juz blisko przemiany w Golducka i z tej okazji chce napisac cos inteligentnego. No wiec Ssaczo Pansa sprzedal swoich reali etc i spyowal dla Dusk i Vision, teraz possal pale Dracowi i ten zlitosci pozwolil mu dojsc do niego. Koalicja Inshon + Wra jest niemozliwa z przyczyn Cinkowych, Koalicja Inshon + szwedzi jest niemozliwa gdyz Kerston podczas jednej z akcji na saphira zostawil swoich i dal loga. Jedyna szansa na wojne to w moim odczuciu sodowka jednej z wiekszych ekip na furorze aka Chelmu lub tez czarnego konia tego servera Plocka. Jesli nastapi to pierwsze to raczej Vision i djusk zostana zepchnieci do pz poniewaz chelm posiada 150 postaci 100+ z czeg0 100 charow to knighci. Jesli nastomiast nastapi sodowka ze strony plocka to pojdzie z nimi Xespos a ja wiemy xespos lubi sie z draciem. Polaczenie xespos + draco moze dac nam czego od dawna oczekujemy czyli open battle na miare masakry, niestety scenariusz z xespozem niema raczej prawa bytu poniewaz xespoz niema zapedow do wladania serverem + kocha sie w Katrii (Nie pedal). Jest jeszcze trzecia mozliwosc ze Sachista polaczy sie z Januszm i razem rusza po korone wladcy Furory, armia Janusza to miedzy innymi Joan Maxis, blokers ivan, Averios, belandy asco ... A jak wiemy taka ekipa ze slonecznego syfu moze zniszczyc ten server.
Pozdrawiam olafa "miesn" oraz Karola gromowladnego aka chakoje sa moje 8o@ |
no ta akcja z ludzmi z chełmu myślę, że jest najbardzej prawdopodobna :p
|
Cytuj:
To co napsial tomigol to byla ironia. Z tego co wiem to nikos ma cos z glowa autyzm czy porazenie nie wnikam wiec nieraz gada glupoty. Kiedys chcial nam wkrecic ze ma na cale inshon listy. ;] |
a ta ekipa z płocka ma też swoją gildię, tak jak Chełmianie?:p
|
@psyduck
a co maja szwedzi z saphiry do szwedow z furory?:D |
Kto by się z kim nie bił, Inshon ma to w dupie i nie wtrącając się sobie z boku poogląda. A sojusz z WRA jest niemożliwy nie tylko "z powodów cinkowych" - nie ma u nas osoby, która w ogóle miałaby ochotę z nim (Drakiem) rozumować.
A swoją drogą chętnie bym popatrzył na openkę, na której walczyłoby prawie 30 osób 200+ =D |
Cytuj:
|
@Swe
Jakbyście grali na Saphirze to byście wiedzieli ocb ;'] @Openka A co do openki to przecież macie tyle pieniędzy ... moglibyście zrobić sobie 1 OB dla zabawy ^.- za dużo nie ucierpicie ,a kasę i lvl szybko wybotujecie/wyexpicie. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |
|