![]() |
|
Cytuj:
jak możesz to dobij 75 dist |
35 Pall skile 68/50 Eq jedno z lepszych ;] a no i PACC i zaznaczam ze pierwszy pacc w zyciu i nie znam dobrze terenow pacc wiec prosze o dokladny opis :):):):baby::baby::baby:
|
ejejejej:
20 rp 70 dysta b robe, b legi, meduska, boh |
@2x up
Tomby -2 (poziom z mumiami i crypt shamblerami) (mapki znajdziesz w poradnikach) @up Tomby -1 (skeletony, ghoule) |
Cytuj:
I bez żadnych rotów etc, może być miejsce w którym mogę paść, ważne żeby szybko 30 lv wbić @down ta |
malpy, helheim , cyclopolis, peninsula -2, mino tower, jakies dworki/chakoye.. pasi?
|
40pall facc skille 70/50 eq blue robe crus helm dragonkaleather boots p legs gdzie expic?
|
55 pall facc skille 77/53
Eq: -p set -leather booty -medusa shield -strange helmet -i ofc royal speary :P Wiem, że eq jest śmieszne ale hacked byłem i niestety dopiero odrabiam straty a ostatnio grałem jak było 8.0 :P więc proszę o lekkie wsparcie. Najlepiej żeby było dużo expa ale też jakis + w kasie. |
Gdzie expic 25 elder druidem z 25 mlvl zeby wyjsc na plus ?
|
18 druid 17 m lvl
Eq: -p set -dark helmet -buty -dwarven shield Ważne, żeby expa dużo było. Kasa dużo mniej ważna |
Midashex mozesz expic na ghoulach na ghostlandzie,amazon camp niedaleko veno,elf fortess ;)
|
Ciekawe gdzie ja mam expic 37 sork 42 mlvl +2 eq
Eq:focus cape(+1mlvl),hat of the mad(+1mlvl),blue legs,boh,p ammy Facc/Kasy nie za duzo ale nie brakuje Dzieki z góry :) |
Ja bym na Twoim miejscu poszedł na guardy albo kupił pacca :P
|
Guardy dobra mysl a moze na d lair ??Pacc bedzie za jakis miesiac
|
40 lvl ED(pacc)
Gdzie mogę komfortowo expić mam do wydania na exp 50k. Jakby co to teraz expie na d lair i tyle kasy z d lair wyciągnęłem. |
Posiadam 60ek 75/75. Mam 2 pytania.
1. Gdzie mogę expić żeby było na + oprócz żółwi. 2. Gdzie mogę bardzo szybko expić, może byc z dużym waste (chodzi głównie o super szybki exp) Zapomniał bym, jeśli można to napiszcie ok. ile expa/h w danym miejscu. |
up
Piraty , Kongi , Tomby , Barby Szybki exp : dragi xD Nie chce mi się pisać ;p |
gdzie mogę expić 40 paladynem facc tak zeby byl szybszy exp :):evul:
|
gdzie expic 25 paladynem na PACCu?
skille 60/40 (bez skillowania) eq: b robe, speary lub kusza, plate legi, crown helmet, opcjonalnie przy spearach crown lub beho shield bylem juz na soldierach/guardach/beho i ds`ach na fibuli EDIT: zalezy mi na super szybkim ale bezpiecznym expie, moze byc duza strata potionow |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |
|