![]() |
|
omg to był piekny mecz
Hail Holland <3 |
no musze sie z toba zgodzic, w szczegolnosci 3,4 gol dla holandii
|
Do jasnej cholery! To jest temat ze screenami z gry czy z pogaduszkami i zdjęciami na temat meczu?
Piękny offtop się zrobił. oczywi¶cie dzięki Wam X( |
Nl
<3 HOLLAND
Robben van Persie Sneijder Kuyt HAILLLLLLLLLLL!!! :D:D:D Holland the best |
Cytuj:
|
@up
S*******aj na morgane to jest thread ''Only Danera'' gdybys czytac nie umial.:o A tak wogole kim ty jestes? lol |
Pawelku nieunos sie tak ^.^
Kazdy moze czytac i wypowiadac sie na jakim chce forum, nawet jak pisze takie bzdury i pierdy jak ten frajer :> pzdr |
@up
Slowa "frajer" sie uzywa w innym czasie w innym miejscu... @Koras No akurat Polska po pizdzie dostaje to wielkim kibicem Holandi jestes :o @Dinibel Wy*******aj stad konfidentow nam tu nie trzeba, walic z dupy mozesz se na morganie. Ogolnie meczyk fajny ^^ Bez offa http://img78.imageshack.us/img78/5005/beztytuuim4.jpg http://img78.imageshack.us/img78/500...1398047fc4.jpg |
Cytuj:
nadrabiam zaleglosci po absencji i first time chyba(moze kiedys w czyms sie zgadzalem niewiem niepamietam) sie zgadzam choc mi glupio ze z takim... (ehm kiedys powiezdialem juz wszystko co mialem do powiedzenia na ten temat i more niemam zamiaru tego powtarzac) ...anyway Podolski respekt juz dawno o nim slyszalem i to Polskie *****szony niechcialy go w gowniarskich kadrach (zeby 4 ever only for pl mogl grac) i wtedy zjebaly ze poszedl bodajze za juniora(wchuj wczesniej for pl chcial grac) do szwabow a po bramkach strzelonych pl pomimo radosci(jaka towarzyszy kazdemu strzelcowi bramki a tym bardziej w reprezentacji) okazal szacunek dla kraju ktory go odrzucil p.s. czytom dalej i bede odp na biezaco(jak bedzie sie chcialo) |
Cytuj:
do 3 razy sztuka mawiano juz 3 raz widze publiczne zaproszenie wiec niebawem z niego skorzystam aby spotkac sie z ziomkami (jesli nie konin to Paku i jego wioski albo i to i to:>) i chcialbym abys tez sie pojawil przy okazji poslij mi nr kom na priv/gg plx(to niegrozba jezeli tak to wyglada chce kulturalnie wymienic poglady:>) |
no i generalnie jedziecie po filipie bo faka zrobil chuj nielubie takich motywow ale rownie dobrze damu mogl zrobic faka tylko byl w tym fachu duzo lepszy i wiedzial jak zrobic zeby byl wiarygodny:) (to tylko przyklad rafcio niefochaj sie niechce sie klucic na tym forum:) ) anyway fifi od pewnego czasu zaczal dzialac dla polakow i za to go doceniam
"co powie swiat o to niedbam a jezeli zechce mnie moralizowac to pokaze mu drzwi" p.s. duzo osob jechalo na Legie ja od dziecka im kibicuje i niemoge sie powstrzymac aby napomknac ze TYLKO I WYLACZNIE DZIEKI LEGIONISTA WALCZYLISMY W MECZU VS AUSTRIA p.s. burzycie o karnego a kto pomyslal o spalonym rogera(ponad metrowym) wiem ze by sie mecz inaczej potoczyl jakby tego gola nieuznal ale trzeba patrzyc na wszystko z gory neutralnie (niechce wspominac o first half co nam boruc wyciagnal 3 + sety) a nie pierdolic ze sie sedziemu rodzine zajebie:) "bo liczy sie sport i dobra zabawa"! |
chwila wolnego czasu...
zajrzalem se na danere i wpadlo ;p
http://img262.imageshack.us/img262/3391/lv88lr6.jpg http://img262.imageshack.us/img262/3...0e9fe0009a.jpg |
|
......
@Szyna
Ofc jestem za Polska i za Holandia bo mieszkam w holandi. Ale jakby grala Polska z holandia to bym byl za Polska. Tylko w innych meczach Holandia vs (nie polska) to za hollandia :) pzdro |
Jutro za pewne zostanie utworzone podforum Wydarzenia z Danery. Tam będziecie mogli ogłaszać wjazdy na chatę : P i inne rzeczy ; )
|
only danera rzadzi sie wlasnymi prawami kazdy to wie
|
...
|
roro
Nie wiem po huj to napisales jak masz moje gg i moj numer koma... chciales sie popisac czy co :>
|
lol masz odp na priv bo zal mi zasmiecac forum ale rly popisalem sie przykozaczylem i poszpanowalem proszac cie o nr gg/kom lol
|
Ban for free
GM i don't know for who i have ban Quku is me rl frend Vatt'ums me pally i only skills:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |
|