![]() |
|
Cytuj:
czy 50rp z 80 distem i Paladyn Armorem może bez specjalnego waste expić na Vandura Cult Cave za pianinem<-3>? |
Cytuj:
|
62 Eka
78/77 Eq : Dsm , G legs , Mms , Aol .etc Where? |
mam dylemat :confused: 48 knight narazie sobie radze ( dragi/vyw/cyc/dark magician drark appetrice ghoul elf / i czasami se tak chodze byle gdzie zawsze cos poleci.Ale co mam robic na 50+ za draga nawet % nie poleci a wooolny resp ze szok!!
PS mam 66 skille w sword malo brakuje do up :) up:a jasniej chodzi mi o takie potworki 50=150 exp ale zeby bylo ich duzo co se zabije 7 i mam se ten exp co za draga.ITP |
Cytuj:
Wolny resp? Idź na vdl. |
25 kina
Witam.. Gdzie expic 25 knightem skille 65/64 eq: K armor, Dark Halmet, P Legi, Boots, Medusa, Knight Axe?? FACC:p
|
Cytuj:
|
Posiadam 92ek skille 84/80 non-pvp, niedawno kupiłem pacc i nie wiem gdzie miałbym najlepszy exp. Narazie próbowałem na Djinnach - 15%/h , Banuta - 11%/h , d lairy 14%/h, żółwie 10%/h . Najlepszy exp miałem na Ice Tower ale tam roi sie od noobów, którzy wbijają się bez kolejki na respa. Mam więc prośbę o wskazanie miejsca, gdzie wbijałbym 70~k /h. Jeżeli chodzi o frosty to jest to dla mnie zbyt duży waste.
Z góry dzięki. Ma.TT- |
Posiadam 31 kine skille 65/61 eq : p set i dragonka :baby:
1. gdzie zrobić expresem 40 lvl ?? może być waste ale nie za duże 8o 2. gdzie expresem zarobić na k set ??? :cup: odp plz |
Cytuj:
|
60 ed 55mlvl eq bohy demonka c legs g arm c helmet chodzi mi o szybkie wbicie 80lvl probowalem na necro i dragi ankh ale wolno idzie... i czesto zajete serv non pvp do zwastowania jakies 100k tylko tyle mam... Prosze o szybka odpowiedz :]
|
Ja bym polecił ASy, gs isle, jakieś quary np pod gs isle... A najlepiej załatw sobie blokera i idzcie na frosty, będziesz go siochał i używał exori vis, powinno być dobrze.
|
mam 55 ek skile 73/72 dsm boh relic sword royal helmet c legs demon shield... Gdzie mogę szybko nabić lvl możebyć mały wast?
|
Brakuje mi już pomysłów, a wy może coś ciekawego zaproponujecie;p
71 EK 78/75, MMS itd, nie mam softow :/ |
co polecicie dla 42 palla skille 71/51 eq plejt set dwarven shield bohy? moze byc waste...
|
@Up
Polecam jezeli oczywiscie masz PACC Ape City na Tiquandzie...B)(świetny exp i cash) a jesli nie to niestety ale ;( Mt.Sternum (cyklopy, tomb pod cyckami) albo guardy w kopalniach -4 -5 :):):) |
Cytuj:
Zakładam, że masz pacc.. |
Elder Druid 41 lvl i mlvl eq: dragon shield, HOTM, Spirit Cloak, plate legs, BoHy, hailstorm rod/springsprout rod
PACC ofc ;) gdzie polecacie mi expic? :) może byc waste ale nie za duże.. i weźcie pod uwage to że nie grm jesczez tak bardzo dobrze ponieważ to moja 1 postać :) |
Witam
Posiadam 92ek skille 84/80 non-pvp, niedawno kupiłem pacc i nie wiem gdzie miałbym najlepszy exp. Narazie próbowałem na Djinnach - 15%/h , Banuta - 11%/h , d lairy 14%/h, żółwie 10%/h . Najlepszy exp miałem na Ice Tower ale tam roi sie od noobów, którzy wbijają się bez kolejki na respa. Mam więc prośbę o wskazanie miejsca, gdzie wbijałbym 70~k /h. Jeżeli chodzi o frosty to jest to dla mnie zbyt duży waste. Z góry dzięki. Ma.TT- |
52 Knight 70/70
EQ: G armor, medusa, royal helmet, bohy, k legi, cranial basher (na razie icy, pozniej normalny). FACC Gdzie mogę w miarę szybko expić, (świat non-pvp) zarabiać? na OF nie mam waste tylko jeśli robię lootbagi. na EF jest pełno ludzi na DC jeszcze nie byłem, ale ponoć dużo ludzi na Dragach mam waste, jeśli nie spadnie loot (a mam takiego pecha, że niestety tylko raz na 10 huntów mam zysk :/) Chciałbym zarobić kasę na lepsze eq bez robienia lootbagów (jeśli będzie trzeba, to w ostateczności...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |
|