![]() |
|
Cytuj:
|
GZ Rester!
@Wojna! Averious sprowadzi qmpli z przedszkola na furore, Rayl im pomoże i wyj*bia połączoną koalicje Duskiness&Vision&Inshon&WRA! |
Jak huj już macie nóż w plecach....
|
Cytuj:
- edit http://img519.imageshack.us/img519/641/uo0626hi9.jpg http://img519.imageshack.us/img519/u...jpg/1/w570.png nie jestem zaden sqiurtle, ja nie mam 10 kont jak imargam na tibia.de/pl i sobie sam na wlasne posty nie odpisuje :} |
Cytuj:
@Rester: Gz ;) |
Nastepnym razem Diabllordzik lepiej kitraj sobie tego loota i speary, a tak to jedno przesuniecie myszka i wszystkie twoje bp & speary niestety wylądowaly w lawie :D Aaa i thx za te lepsze okruchy z loota =*
Jutro poznasz moc runy desintegrate ;D Edit: Niezle mnie to zero Szymy musi nielubic zeby po 32 sorca z rs'em leciec przed ss ; D |
Cytuj:
|
Co tak ucichlo?:D
|
Wszyscy sie ucza, sprawdzian z j.polskiego a tym czasem bot robi swoje ;)
|
Wszyscy zastanawiają się nad wariantami wojny na furorze :d
|
Ehhh Furora to juz jak brazylijska telenowela jest troche XD
|
Cytuj:
Co ty sie uparles z ta wojna na furora. Jak narazie nic nie wskazuje na to ze bedzie. |
Ale byłoby miło, gdyby war był ;-P
|
Ciekawe do kogo Inshon dojdzie jak by byl rozlam Duss/Vision
|
Moga nie dochodzic nigdzie :P
|
Cytuj:
P.S To prawda, że wojna na furorze jest jak rozgrywki w Lidze Mistrzów?? |
Cytuj:
Gorzej :/ |
Cytuj:
Edit:down Jezeli Ty myslisz ze nikt nie planuje, to nie znaczy ze kazdy tak samo mysli, temat o furorze, czyli rownie dobrze mozemy tu pisac o wojnie, a nie o lagach lub pokemonach :p forum jest do wyrazania swojej opinii a sam widzisz, ze niektorzy piszący tutaj wiedza wiecej niz my, czyli Ci ktorzy tylko przyszuszczaja. |
Ma ktos neta z chello ? Jesli tak to czy ma lagi. ?
up. ale ten ruch na forum jest bezsensowny bo wypowiadaja sie osoby ktore nic nie wiedza. Mysle ze w tym momencie nikt wojny nie planuje a jesli planuje to napewno o tym nie napisze. Przypuszczac a wiedziec to dwie inne sprawy. Myslisz ze jak bedzie miala byc wojna to ktos napisze 2 dni wczeniej na forum ze maja zamiar wbic np. po imagrama ? |
w takim razie napisz mi do czego służy " Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony" i będę sie tego trzymał :D
W temacie samej wojny dużo się nie dowiedzieliśmy ale trochę pojawiło się wątków z historii wojny, dzieki temu, ze zaczelismy temat rozłamów i nowej wojny :p to wszystko mieści się w temacie :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|