![]() |
Srry
Double wyszlo :X |
Ja bym wolał większe różnice w prowadzeniu postaci.Bo powiedzmy sobie szczerze czym się różni Druid od Sorca??? <poza robieniem UH lub SD>
|
Cytuj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... |
Cytuj:
Już nie pisz ,bo dopiero pogadamy jak zmądrzejesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibia to nie lineage więc skończ z tymi chorymi pomysłami! |
mam pytanie czy po upie będzie możliwość kupowania każdej amunicji w sklepie?(small stones , itd?)
Do treningu dista by się przydało a tak jak teraz to trudno je zdobyć , poza tym cena -.- za 100 gównianych kamieni 1k lol:p |
Cytuj:
Co do tematu to co za sens zeby on jescze istnial ... prawie 100 stron niepotrzebnych narzekan i spamu , proponuje zamknac temat , ale kto mnie bedzie sluchal |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps. i twoj post "Kto uwarza ze cipsoft to cioty i knight/pall bedzie walic po 2k niech tu wejdzie <jakis tam link> ",hmm ale nie to nie bylo narzekanie ,nie? @up To zraportuj ? |
Cytuj:
Hmmm... czy ja narzekałem w tym poście?Napisałem tylko ,że pogadamy jak zmądrzeje.To jest dla Ciebie narzekanie?Own Co do tego drugiego.Kto uważa ble,ble,ble.To specjalnie tak napisałem ,aby te wszystkie marudy i wielce pogrzywceni sorci i druty przeczytały ten temat i przemyślały trochę ten balans profesji. |
czy facc... jak zwykle .. glupie pytanko wiem.. ale Czy facc bedzie mugl uzywac chociaz czesci czaruw .. ?
|
Cytuj:
|
mam glupie pytanie .. ale czy facc bedzie mugl uzywac noweych czaruw dla knighta ?
|
wal sie to jest forum i ja zadalem pytanie matole ...;/
|
Cytuj:
|
zgadzam się z poprzednikiem, trochę ta dyskusja zatraciła sens, z tematu do komentowania update, zrobił się burdel, i jakoś taka niemiła atmosfera tu panuje, już są porównania do lineage, a niedługo będą do Need for Speeda?
Ten temat est pełen spamu, zresztą niepotrzebnego, wiele osób zadaje niepotrzebne pytania, niepotrzebne, bo odpowiedź na nie jest, ale nie możemy mieć do nich pretensji, bo żeby znaleźć odpowiedź trzeba przekopać sterty spamu i nie wiem, nie chcę się zastanawiać ile to może zająć. Jestem przeciwny dokonywaniu zmian związanych z expem, wystarczy wejść na erig.net i widać, że knightem też się da grać. Poczekajmy, zobaczymy jak będzie, tak samo było z innymi updatami, jak wprowadzili SP to każdy pisał, że się nie da grać profesją magiczną, jak wprowadzili różdżki i "super" manasy to wszyscy nimi grali. Nigdy się każdemu nie dogodzi, więc poczekajmy na zmiany. Dobra gra nie powinna ściągać pomysłów od innych tylko być oryginalna. A np.: grafika Tibii to sprawia |
Cytuj:
tak tak blebleble nie umiesz pozadnie napisac to nie pisz zaprzeczasz sam sobie blebleble |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |