![]() |
Wri nie wygrało żadnego open battle z Gipo i nigdy nie wygra, rozmawiałem z wri jak to było u nich za czasów gipo i naprawdę sami przyznali racje że gdyby gipo pozostało na elysii stracili by server.
@Midarth Ja mówiłem o sytuacji z seleny. Waveshock-Waveshock_&_Radi_S._-_Instant_Moments_2008 |
Cytuj:
Lyxe +307,064 +679,509 Myxe(dopiero wczoraj pacc kupil) +122,574 Kyxe powoli cos expi XD +15,560 I prosze nie postowac glupot ze WRI wygralo wojne z GIPO poniewaz GIpo wygralo 2 open i opuscilo server poszlo na berylie PONIEWAZ uptade zmniejszyl sorcowi demejdz a na beryli poszedl jakis backstab |
...bo na berylii mieli same kiny i palki... kto gra teraz nuhnem, tak btw? ;s
|
jakiś dzieciak któremu rodzice daja za duzo pieniażków :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
siemanko.bylem nowey na elysi wbilem 40lvl poczym elaro mnie zabil i powiedzial ze mam hunta niedowiedzialem sie za co i w dupie mam ta wasza elysie oby wri z zprzymierzencami was rozjebalo bo sie nienadajecie heja
|
xD <10 znaków>
|
@rekinek
może być ;> kiedy, jak, gdzie? gdzie zamieszkujesz? ;> @topic może poczekajmy troche czasu, a potem rozmawiajmy? zobaczymy co będzie. / nie mam czasu więcej napisać. |
00:54 You advanced from Level 54 to Level 55.
19 lvli i polcerer powroci na swoj szczyt, jestem zajebisty. |
Oby szybko. ;D
|
nvm. 10 znaków
|
Hauahdashdhasdhadhdhd
Valentines Lose http://data.fuskbugg.se/skalman01/arioc_Battleank.cam !!!!!!!!!!!!!!!! |
-HICHAM?!
-Yessss -PLEASE HELPM ME BR ATACK ME PLEASE HELP I WILL DIE PLEASE HELP WAKE UP PLEASE HELP ME -whatttttttt? -LOGIN FAST HICHAM I WILL DIE BR ATACK ME ! -Ok retard... 4:40 Pm sup elyris? you still dream about me? |
Dobrze, rozumiem, że Elyris tak pisał/rozmawiał? Bo nie wiem co to za środek przekazu. [;
|
Elyris budził o 4:40 rano Arioca żeby mu pomógł zabić br :> wiec zapewne tak wyglądała ich rozmowa.
|
im dłużej trwa ta "wojna" tym enerisku stajesz się bardziej żałosny :{
|
Cytuj:
Jeszcze trochę B) |
A wy potraficie w 30 osób cały dzień siedzieć na vencie, żeby zmasslogować 60 lvl'a, a nikt wam tego nie wypomina.
|
Siedzenie na vt to co innego niż budzenie ludzi o 5 rano nie sądzisz?
@high Ja staje żałosny, ty już jesteś żałosny |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |