![]() |
Kazdy profesja jest dobra jezeli potrafisz nia ogarnac koleszko :)
|
Cytuj:
|
tylko nie piszcie juz tu o profesjach... blax
|
Cytuj:
|
To ,ze lavio nie jest tak przystojny jak ja w rl nie znaczy ,ze tak musicie po nim jechac 8o8o Wyglada jak normalny ziomek , a wiec zejdzcie juz z niego i dajmy spokoj z ta 100dniowka ;)
|
@Lavio kiedy będą fotki po 23?
. http://img216.imageshack.us/img216/6637/eterrrfu9.png Jak to ludzie kochają zmieniać poglądy. POLAK POTRAFI_/ |
ogarnijcie sie to tylko gra..
|
I tak jestem najfajniejszy 8 )
|
M.o.c.
Temat, temat, temat...
Śledzik, śledzik, śledzik :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Scotie to byla moja ekipa, Victeron nie ;) |
@ up
Tylko gdyby nie vic i reszta to wojna by sie skonczyla po 2 tygodniach bo dostawaliscie tak w dupe ,ze az zal dupe sciska :) A tatko jeszcze troche powalczyliscie.Pewnie gdyby ta twoja "Ekipa" byla by bardziej aktywna to wojna trwala by duzo dluzej i MOZE (!) zakonczyla by sie inaczej . |
@Victeron
I co Ci dało że zabiliście mojego rl brata? Nie pomagał w wojnie, a go ubiliście. Dobra, skoro tak gracie to ok. |
Cytuj:
My tez sie pobawimy w zabijanie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co ja Ci poradze ? W poprzedniej wojnie Xomerek byl z wami wiec w czym Ty widzisz problem? To tak samo pierwszy raz Cria Andan padl od was za free.Nie czepiaj sie juz pleeease. |
Cytuj:
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa obiecanki cacanki a głupiemu radość (czyt. Xomerek).
|
.....
Eternitas mówicie, że Rise zachowało się nie FAIR w stosunku do Xo~.
Czy mam wam przypinać o waszych "FAIR" zagrywkach???? Nie trzeba daleko szukać: Spy. ded Victerona na POi... Więc skończcie z tym, bo to jest jak najbardziej FAIR!!!!!!!!!! Btw. Wojna rządzi się swoimi prawami. Pozdro Hawan~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |