![]() |
http://i291.photobucket.com/albums/l...ex69/Demon.jpg
Jestem kox! :o Mialem go leczyc, a sam bym sie wylozyl xDD |
Cytuj:
JESTES CIOTA |
Cytuj:
|
a mi sie pacc skonczył i nie chce mi sie dalej grac :)
zbieram siły na nowy serv :) |
...d(-.-)b...
|
Wy myslicie ,ze jestecie fajni jak smiejecie sie z kogos?? zastanowecie sie lepiej lols idzcie sobie sami pierw spojrzec w lustro w ogole co to jakies gay party zeby oceniac kto jaki jest?? chcecie takie cos to wyszukacjcie sobie to w google loool a nie piszcie tu bzdur bo to forum czyta 3/4 dzieci xdd
ssek; http://img165.imageshack.us/img165/1...os75lvlet3.jpg a jak chcecie cos napisac to przynajmniej napiszcie jakas riposte :| |
Cytuj:
|
@Niros
Level fajnie wbija się na bocie ale nic, hacka życzę. Nie używaj słowa pierw bo jest wieśniackie, mówi się najpierw. |
Cytuj:
tego bota mam od jakis 2 lat hha i raz mialem hacka przez venta ale wszystko odzyskalem ;*;*;* pierw to nie jest slowo litieracke faktycznie lols hehee liczy sie tresc a nie jak pisze i nie pisz mi jak mam pisac hehehe, jakies kompleksy masz z wsią ? rodzina ze wsi wujek ? czy co? co moze do ciebie na boisku w skzole mowia wiesniak? odpisz bo mi sie nudzi botujac bleaz ahas, moze nie tylko majkrojal tylko jeszcze ktos wtraci pare gorszy plis xdxd |
Hack przez venta, ciekawe.
|
wchodzisz na jakies wał otsy HAHAHA
|
Cytuj:
jak najbardziej z venta latwo ip wyciagnac nie dlugo back do gry :) |
Cytuj:
Kocha Cię mama ? Literackie to jest jak czytasz Pana Tadeusza. Kompleksy masz jak huja wyciągasz. |
pierodlony mass n/c
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Btw. Kup sobie słownik. |
Cytuj:
|
Cytuj:
aha czyli teraz te dziewczyny tak sie nazywaja XD , aha to tobie blokade musza dawac zeby sie nie rznac z ojcem? xD fajna tradycja xD a twoja rodzina dzien w dzien trojkacik przy kompie nie? nawet teraz? xD ehe napisz cos zaraz plx bo ja sie teraz upodabniam do ciebie siedze przy forum 24/7 xD a przy tibii o 3/4 mniej :D aha i co do tych komplekow z wsia mylilem sie co do tego xD, masz je do wlasnego penisa albo napisz cos jak bede botowac xDDDDDDDDD |
..
Alencio pokaz swoj krzywy ryj :D
Kurwa im wiecej czytam tego forum tym bardziej chce mi sie plakac ze smiechu ! TAAAAAAAAAAAAKKKK SPIDI !!!!!! KOCHAM CIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Jesli sie nie bojisz zapraszam do ostrowca peknie twoja szczena jak kondon pod czas stosunku bujaj sie warhlaku zajebany ;0 Niebede juz oftopowal bo tu same noooobasssssssssssyy !@ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |