![]() |
mam pytanko mam palka 25 lvl skille 67/59 i gdzie expic chodzi mi z kuszy albo z łuku i mam Pacca my¶lałem o scarabach w ankh ale nie wiem poradzcie cos
|
@Up, scaraby, czasem dragona dla sporty, cyclopy w cyclopolis i moze guardy ;)
|
Mam pacca i pierwszy raz gram knightem ( do tej pory zawsze grałem magami i palkami ). Chciałbym się dowiedzieć gdzie expić ( nieważny lvl, skille, eq, po prostu gdzie expić ) na levelu 30-100?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
+ orki na edron,larvy/scaraby |
Mam knighta na 9 lv. Skille 52/52 i 3 mlv (dzis bede miał pewnie 55/55 i 4 mlv, jak nie większe) Eq: Plate arm, Plate legi, Steel Helmet, Dwarven shield i barbarian axe.
1. Gdzie moge poexpic (tylko nie mówcie o Kazo i foldzie bo tam pk od #$%@$) 2. Czy poradze sobie z soldkami lub beho? 3. Czy nadal cwiczyc skille (Kumpel mówi że mam bardzo dobre jak na ten level, ale s±dze ze on nie chce abym go przegonił B) ) Re Fifolka: przegonie ciebie w skillach:P:P 4. A moze grac druidem 13 lv i 22 mlv? |
Masz dobre skille knightem jak na ten lvl, a słaby mlvl drutem - graj knightem. Expić możesz na larvach i na rotach na darashia jak masz pacc, a dla facc nie chcesz expić w dwóch miejscach, które najlepiej znam :p . Dasz rade soldkowi, ale radze mieć UH ze sob±, bo czasem s± duże respy. Poexpij teraz do jakiego¶ 20 lvl max i znowu skilluj.
|
Hmm może poczekam na jakies oferty jeszcze:PP
A jak nic się nie znajdzie to będe trenował do 70/70 i Drag solo (new record??:P) PS. Pacca nie mam |
Dwarfy
Ja mam na 10lvl knighta. Potrenuje jeszcze skille do ok 40+/40+ i idze do kazoo na dwarfy. Czy ktos moze mi wyjasnic jak dojsc do kopalni obok kazoo i jak bezpiecznie tam expic nie trafiac na guardy i cos lepszego :( . Ewentalnie co ze soba wziasc? pliz o odpowiedz
|
Ja polecam na 20lvl ze skilami 60+ isc na soldy w kazo.Mozna dobrze zarobic i jest dobry exp jak nikogo nie ma.
|
Cytuj:
Tutaj bardziej opłacaj± się rotwormy, dwarfy nie s± do exp'a ( daj± mało a maj± dużo hp w sam raz pod trein ;d ) Idz na folde bij sobie minoski, roty, trolle, czasami slimy, orce. Jesli grasz na PvP to na folde nie idz ;p Tak pozatym możesz zrobić sobie tak ok. 15lv. na trollach w ab. |
Ja mam pytanko
Czy moge spokojnie zacz±ć expic na dwarfach guardach ze skillami 65/63
i czy expic z gsem czy bardziej z bsekiem i shieldem ? ALDORA RULEZ :cup: |
Na dwrfy guardy radze 70/70 i min. crown shielda i Bsa/fire axe. Na gsa zejdzie masa UH chyba, że schooter będzie dobry.
|
mam 31lvl i skille 68\67, na czym mógłbym poexpic?
Co1 lvl trenie 1 skill :P Eq to k set crus helmet crown shield i bs narazie expie na cycach na 1 lvl schodzi mi 5 uhów a loot to przeważnie 5k |
JA mam knighta na 18 lvl ze skilami 54/50 i spokojeni rozwalam cyce minosy guardy niekiedy zerki .
MOje eq to CROWN HELMET CROWN ARMOR PLATE LEGS FIRE SWORD TOWER SHIELD :cup: |
Mam pytanie
Gdzie moge expic knightem 15 lvl skils 49/49++
eq: Fire axe,vampire shield,knight armor,plate legs,dark helmet,scarf Tylko nie proponujcie mi ghostlandu bo nie lubie tam expic. i jeszcze jedno nie mam pacc Name: Kicak :] Profesja:knight ;) lvl:15 mlvl:3 rosnie ;( skills:49/49 ;( eq fire axe,vampire shield,knight armor,plate legs,dark helmet,scarf :cup: |
@up
Proponuje Dwarfy soldiery w kopalniach. |
dzieki
potrenuje jeszcze troche i lece do kopalń z soldierami. 8o
|
ratunku.....mam 22 levelowego sorka i 39 mlev i niew eim gdzie expic! Mam 16 bp hmm ostatnio chodzilem na gl ale tam nudno i pelno ludu ostatnio ....coraz bardziej zastanawiam sie na HG doradzcie mi cos :<A i nie mam pacc.
|
Na czym mam trenować z skillami 39/30
Word: Pythera Name: Lukasz Wy skills: 39/30 Level: 10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:38. |