![]() |
Borucao, istnieje coś takiego jak PM. Stosuj sie do tego, lol
|
ejno cze..
|
Bradolek, istnieje coś takiego jak PM. Stosuj sie do tego, lol
|
kto przyjechał?
|
Wujek Asfalt z tego co słyszałem.
|
a pytałeś co by zjadł?
|
Banana znaczki
|
I mówił, że rzuciłby się też w gówno, bo podobno dobrze go maskuje.
|
Do Hansonik
Zdecydowalem sie do Ciebie tu napisac poniewaz wiele razy probowalem z Toba porozmawiac ale Ty nie doroslas chyba do tego. Jestes jak huragan, przychodzisz znienacka robisz szkody i odchodzisz z usmiechem na twarzy. Mam tak wiele pytan do Ciebie, ale nie wiem czy masz wogle ochote ze mna rozmawiac, wiec moze ktos z osob ktore Cie znaja uswiadomia mnie lub przyznaja mi racje, bo byc moze sie myle co do Ciebie. Dałaś mi niejednokrotnie do zrozumienia, ze jestem ważną osoba dla Ciebie, ciekaw jestem tylko ile razy na dzien posyłasz " ;* " słodzisz itp. Krzywdzisz i bedziesz tez skrzywdzona. Zemsci sie to na Tobie, takich ludzi nazywa sie ..... :S ehhhhh brak mi juz słów. Musiałem sie wygadać bo to ciężka sprawa dla mnie :S Prosze tylko o wyrozumiałość ponieważ kazdego to moze spotkac :/ Dzieki za uwagę. ~madi |
Cytuj:
I kto to jest ~madi? |
Ja się wzruszyłem ;(
Hansonik pewnie do goscia na Tibii " :* " - a on myśli że to coś ważnego :D omfg xDDDDDDDD @madi Proponuje mniej internetu :) |
eh to nie tak...ona mi sie zwierzała ja jej rowniez...spedzilismy godziny rozmawiajac o wszystkim i o niczym ( i nie o grze rozmawialismy ale o zyciu )
Nazywala mnie najlepszym przyjacielem itp. nie bede wymienial tych innych okreslen jakich uzywala bo po co. Wiedziałem, ze kazdy bedzie ze mnie polewał dlatego wymyslilem sobie nicka tu bo na tibii to juz wogole zycia bym nie mial :S Pozdrowienia dla tych ktorzy wiedzą co czuję :/ |
Lolando xD
wzruszylam sie rowniez. skoro masz jakis problem i czujesz sie taki urazony to napisz do mnie na gg czy cos a nie piszesz farmazony na forum. kogo to obchodzi? zeby wydoroslec mam czas jestem jeszcze niepelnoletnia, a usmiech na twarzy to podstawa. "mandi"? pierwsze slysze, przedstaw sie konkretnie albo przestan robic glupie zarty. pozdrawiam, przyjacielu :*:*:*:*:*:*:*:*:* ps. pytales ile razy dziennie slodze itp. bardzo czesto, wiec ciezko policzyc;) |
miej wyjebane a będzie ci dane xD
tak się każda 'przyjaźń' damsko-męska kończy, więc japa do góry, idź se zwal wypij ze dwa piwa i od razu ci będzie lżej na duchu :p |
Gości sie zakochał przez internet super !! Zróbcie jeszcze ślub w edron i żyjcie długo i szczęśliwie :D:D
LEJE Z TYPA, no ale jak sie nie ma rl koleżanek to tak jest i jak sie jest nie śmiałym AHAHAHHA :S |
Cytuj:
|
True love story... ;(
Peace&Love&Empathy xD + troche RL + SEX :evul: |
Cytuj:
|
pytalam kurde ale nikt sie nie przyznaje. walcie sie "koledzy' :P xDD
|
@Rise
Robicie cos jeszcze oprocz padania w tym warze?8o bo z tego co widze to raczej nie. :) @Diabolum/zirkov/rony~/adam ziomus Nie nudzi ci sie rzucanie huntami w dp?xddddddddd @madi Nie przejmuj sie moze nastena bedzie lepsza xdddddd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |