![]() |
Mama musi być z Ciebie dumna.
|
Albertus raz piszesz że masz dyrektora w szkole,raz że pani dyrektor zdecyduj się,a ta twoja historia to istne kłamstwo... =] wiesz ile osób znałem z podobnym tokiem myślenia w takich historiach ? nie jesteś pierwszy ani ostatni...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Proszę, pozwól mi uczyć się od ciebie jak być fajnym. Z moich wygłupów nikt nigdy się nie śmiał, nawet chłopak któremu wybiłem kawałek oka łupinką orzecha :( |
Cytuj:
Mnie to śmieszyło , chciałem się podzielić ;p Opowiadać dobrze nie umiem , ale to trzeba by tam być. |
Cytuj:
Btw. jutro mamy lekcję z psychologiem i na pewno spytam go o twoje zachowanie. Zobaczymy co powie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi tak łatwo nie było kiedyś robić z siebie durnia publicznie , ale w czasach gdy piłem a po pijaku przychodziło mi to łatwo teraz nie mam oporów. I głupie rzeczy ( które są tak głupie ze aż śmieszne) same przychodzą do głowy. |
Cytuj:
|
nóm =]! :cup::cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
ale ja również się śmiałem z siebie ;D Wiec gratuluje ze umiesz tak żartować , już masz +. Spróbuj zrobić coś głupiego , zobaczysz jak to fajnie ;p Np. idź jutro do szkoły w krótkich spodenkach i 2 innych skarpetach ( ja tak chodzę) ;D a jak ktoś będzie z ciebie gnił to śmiej się razem z nim i bądź dumny. Zobaczysz , jak sam zaakceptujesz siebie , będziesz miał akceptacje ludzi w szkole. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja dziś księdzowi powiedziałem że ma elephantasis na twarzy AHUSAHSUHAISJFJWFJ WO$ F $:cup::cup::cup:8o @down: No nie wierze, i co nie dała ci <odbyt>? Ani nawet nie zrobiła <słodka, chłodna przekąska>?! Toż to nudne życie masz :\ |
to ja powiem lepsze jaja za co prawie po pysku dostałem ;p na przedsiębiorczości coś było o kondonach ze ktoś tam dmuchał zamiast używać czy coś.. nie pamiętam i baba zażartowała ze nie wie co to prezerwatywa ;D a ja ze mogę jej pokazać , a nawet pokaże jak się jej używa ;D trochę się zaśmiała a później powiedziała ze mam u niej - ;D
|
Cytuj:
|
A my dzisiaj wykopaliśmy wilczy dół na naszego matematyka:evul::evul::evul: a jak wpadł to do końca lekcji nie mógł się wygrzebać:cup::cup::]8oB)hehehehehh:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |