![]() |
Cytuj:
Ok,i teraz piąty edit bo zauważyłem kolejne kłamstwo:Best team Demon? a solo gs?Demon solo na tym lvl jest groźny tylko przy lagach.....I gdybyś miałt aki lvl to byś był bardziej znany...Wkręcasz wały -.- |
mi Qmpel dal cynQ ze znalazl bag z 100 drag ham, 3 fire swordy i 2 drag shield na dragach, wiec ja bez eQ biegne tam on troche przyszedl juz i bierzemy sie za zbieranie wziolem 2 fsy i 50 drag ham, on mowi ze to moje nagle wyskakuje red skull 76 lvl royal pall a za nim white skull 9 lvl sorc - przy tym rp bylem bez eq na 5/6 strzalow a dobil mnie z hmm ten koles 9 lvl! stracilem caly bp z fsami i drag hamami! Qmpel oddal im swoj bp z 50 drag ham fs i 2x drag shield, powiedzial gdzie sa drag hamy i oddal swojego golden arma i go zostawili ;( to byla moja jak i jego najwieksza strata ;(
@EDIT zapomnialem dodac Qmpel ma 50 lvl ek 8o pZdR... |
ja zginolem raz na dragu i wypadly mi plate legsy:(:(
najsmieszniejsze bylo to ze poszedlem tam z kumplem bo on chcial sprawdzic swojego best hita z giant swordem:P. drag sie przezucil a ja laggga zlapalem:( kolo oddal legsy ale lvl spadl:( |
Cytuj:
|
Mnie podczas deda wypadł na raz vamp shield i bright sword :( to była moja najcieższa strata :(
|
Masterek
Mi podczas śmierci wypad C armor , demon shield :( a najgorsze jest to ze stracilem bp w którym miale 3 bp uh2 bp hh bp gfb i 15 K ;( czy może być coś gorszego ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aewwww
Najleprze co mi wypadło... hmm to byl chyba ... mój fire sword na moim dobrym dawnym knithgciku :)
ale teraz jakoś nie rozpaczam, bo gram pallem, a tam nie mam nic wartościowego chyba że pset jest wartościowy :P |
Co wy k*rwa wiecie o deadowaniu? Mój pierwszy dead: 5 bp uh, knight armor takich smieci jak protection amulet nie licząc. Na moim świecie wartość ponad 30k.
|
No to teraz ja
Mi wypadl Crown Shield, 8 bp UH, 4 bp HMM, myslalem ze sie zalame(w tedy) bo loota nie odzyskalem. A wlasnie zdazylem sobie kupic uhy, lag i dead. ;( ;( ;( ;( |
Cytuj:
|
heh nei wiem czy jest sie czym chwalic ale mi 2 razy bohy wypadly raz moje a raz kolegi na valorji :p musialem cale eq sprzedac zeby odkupic mu te bohy.
|
Cytuj:
|
Ja miałem takie szczęście ,że podczas jednego z dedów wypadlo mi cale eq nie licząc szalika i torcha :) Wtedy miałem na sobie k-seta, c-shielda, fs-a i crus helmeta (takie szczęście)
|
mnie wypadl dragon scale mail ;( na demonie X(
|
dla mnie naj gorsze bylo to jak mnie pk zabil jak szlam ze swiatyni do depo (dobiero weszlam na main i w bp maialam rawie 8k) moj start do tibi podzedl........w rece durnego pk
|
Cytuj:
|
mi wpadło
MI podacz pujscia na witche i dednięcia tam wypadł dragon hammer ,bp hmm,p armor i dark helmet :D
|
Mi chyba MMS na djinn quest ;p (odzyskalem >.< a jak :])
szkoda ze nie zrobilem filmika :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |