Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Walekifa 06-09-2005 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez muka_muka
Mi wypadl Demon Shield 8o i Golden Armor 8o Ale CUDEM powtarzam CUDEM wyprzedzilem goscia co szedl expowac tam gdzie moje cialo,patrze Dragon Lord idzie na mnie a ja bez arma i shielda :D walilem go troche z SD i podeszlem do ciala,Cale szczescie wszystko odzyskalem :evul: :cup:

PS.Cisnienie mi podroslo o 100 na minute :] i tryskalem adrenalina B)

PS&1 a wszystko przez nietrafienie uhem :confused:

Taaaaa,i knightem strzelałeś z sd? Bo po twoim eq w opisie widać że jestes knightem ;] tak,jest dużo many,ale sorc nienosi takiego eq. www.thefakemaker.prv.pl się kłania? ;] więc coś wałą wkręcasz z tym lvl i eq.Bo master/elder na 148 lvl. ma 4235 many....

Ok,i teraz piąty edit bo zauważyłem kolejne kłamstwo:Best team Demon? a solo gs?Demon solo na tym lvl jest groźny tylko przy lagach.....I gdybyś miałt aki lvl to byś był bardziej znany...Wkręcasz wały -.-

Griin 06-09-2005 19:15

mi Qmpel dal cynQ ze znalazl bag z 100 drag ham, 3 fire swordy i 2 drag shield na dragach, wiec ja bez eQ biegne tam on troche przyszedl juz i bierzemy sie za zbieranie wziolem 2 fsy i 50 drag ham, on mowi ze to moje nagle wyskakuje red skull 76 lvl royal pall a za nim white skull 9 lvl sorc - przy tym rp bylem bez eq na 5/6 strzalow a dobil mnie z hmm ten koles 9 lvl! stracilem caly bp z fsami i drag hamami! Qmpel oddal im swoj bp z 50 drag ham fs i 2x drag shield, powiedzial gdzie sa drag hamy i oddal swojego golden arma i go zostawili ;( to byla moja jak i jego najwieksza strata ;(

@EDIT zapomnialem dodac Qmpel ma 50 lvl ek 8o

pZdR...

alfa 07-09-2005 17:27

ja zginolem raz na dragu i wypadly mi plate legsy:(:(
najsmieszniejsze bylo to ze poszedlem tam z kumplem bo on chcial sprawdzic swojego best hita z giant swordem:P. drag sie przezucil a ja laggga zlapalem:(
kolo oddal legsy ale lvl spadl:(

Nowohucianin 07-09-2005 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Griin
mi Qmpel dal cynQ ze znalazl bag z 100 drag ham, 3 fire swordy i 2 drag shield na dragach, wiec ja bez eQ biegne tam on troche przyszedl juz i bierzemy sie za zbieranie wziolem 2 fsy i 50 drag ham, on mowi ze to moje nagle wyskakuje red skull 76 lvl royal pall a za nim white skull 9 lvl sorc - przy tym rp bylem bez eq na 5/6 strzalow a dobil mnie z hmm ten koles 9 lvl! stracilem caly bp z fsami i drag hamami! Qmpel oddal im swoj bp z 50 drag ham fs i 2x drag shield, powiedzial gdzie sa drag hamy i oddal swojego golden arma i go zostawili ;( to byla moja jak i jego najwieksza strata ;(

@EDIT zapomnialem dodac Qmpel ma 50 lvl ek 8o

pZdR...

co za debil chowa loot w bagu widocznym i to takie rzeczy co robil fs ?? w bagu nie wypada z draga ......... X( zeby uniesc 100 dragon hamow trzeba miec 3000 cap

Wojcirej 07-09-2005 17:53

Mnie podczas deda wypadł na raz vamp shield i bright sword :( to była moja najcieższa strata :(

Gura 07-09-2005 23:21

Masterek

Mi podczas śmierci wypad C armor , demon shield :( a najgorsze jest to ze stracilem bp w którym miale 3 bp uh2 bp hh bp gfb i 15 K ;( czy może być coś gorszego ;(

Wojcirej 08-09-2005 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gura
Mi podczas śmierci wypad C armor , demon shield :( a najgorsze jest to ze stracilem bp w którym miale 3 bp uh2 bp hh bp gfb i 15 K ;( czy może być coś gorszego ;(

zapewniam cię ze tak :( ;(

Venderer 08-09-2005 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gura

Z tego co widze bardziej ubolewasz nad starceniem paru bpków run i 15k niż C armem i demon Shieldem? =,=... omg...

Kenixia 08-09-2005 17:08

aewwww

Najleprze co mi wypadło... hmm to byl chyba ... mój fire sword na moim dobrym dawnym knithgciku :)

ale teraz jakoś nie rozpaczam, bo gram pallem, a tam nie mam nic wartościowego chyba że pset jest
wartościowy :P

Rabanbar 10-09-2005 12:23

Co wy k*rwa wiecie o deadowaniu? Mój pierwszy dead: 5 bp uh, knight armor takich smieci jak protection amulet nie licząc. Na moim świecie wartość ponad 30k.

Ronin Devastation 11-09-2005 06:12

No to teraz ja
Mi wypadl Crown Shield, 8 bp UH, 4 bp HMM, myslalem ze sie zalame(w tedy) bo loota nie odzyskalem. A wlasnie zdazylem sobie kupic uhy, lag i dead. ;( ;( ;( ;(

boorex 11-09-2005 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Co wy k*rwa wiecie o deadowaniu? Mój pierwszy dead: 5 bp uh, knight armor takich smieci jak protection amulet nie licząc. Na moim świecie wartość ponad 30k.

Mi wypadly na smierci na dragu bo mnie kicknelo crown armor i crown legs...same crown legs ( na Morganie 40k) sa wiecej warte niz caly twoj szit..;/ i jeszcze + c arm (25k)...Big lol ;/

Miszczu 11-09-2005 09:59

heh nei wiem czy jest sie czym chwalic ale mi 2 razy bohy wypadly raz moje a raz kolegi na valorji :p musialem cale eq sprzedac zeby odkupic mu te bohy.

Rothes 11-09-2005 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boorex
Mi wypadly na smierci na dragu bo mnie kicknelo crown armor i crown legs...same crown legs ( na Morganie 40k) sa wiecej warte niz caly twoj szit..;/ i jeszcze + c arm (25k)...Big lol ;/

A mi "wypadł" raz aol - 50k :P. A tak na poważnie to najcenniejsze co straciłem to 10 bp hmm, 2 bp sd, 4 bp gfb i 2 bp uh + food i inne śmieci. Niby te runki nie są zbyt cenne, ale licząc to jak ciężko je kupić to moim zdaniem jest to bardzo duża strata.

dede_14 11-09-2005 14:48

Ja miałem takie szczęście ,że podczas jednego z dedów wypadlo mi cale eq nie licząc szalika i torcha :) Wtedy miałem na sobie k-seta, c-shielda, fs-a i crus helmeta (takie szczęście)

Pietru 11-09-2005 20:40

mnie wypadl dragon scale mail ;( na demonie X(

kous Hanka 11-09-2005 21:15

dla mnie naj gorsze bylo to jak mnie pk zabil jak szlam ze swiatyni do depo (dobiero weszlam na main i w bp maialam rawie 8k) moj start do tibi podzedl........w rece durnego pk

kous Hanka 11-09-2005 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczu
heh nei wiem czy jest sie czym chwalic ale mi 2 razy bohy wypadly raz moje a raz kolegi na valorji :p musialem cale eq sprzedac zeby odkupic mu te bohy.

ale pamietaj o tym ze dziewczyna oposci z jakiegos powodu i dziewczyne mozesz sam rzucic a zycie trudno zapytac z jakiego powodu oposcilo(jak sie uprzesz to sam sie zabijesz ale to tylko ulamki procentow

Fluro 12-09-2005 06:53

mi wpadło

MI podacz pujscia na witche i dednięcia tam wypadł dragon hammer ,bp hmm,p armor i dark helmet :D

Trunk 13-09-2005 00:58

Mi chyba MMS na djinn quest ;p (odzyskalem >.< a jak :])
szkoda ze nie zrobilem filmika :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28.