Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

luke$$$ 24-06-2006 19:47

PoH

Czy moglbys uaktualnic tereny PoHu.
i jeszcze Faraonów poniewaz wszyscy by chcieli ich zobaczyc w akcji

~Naesi~ 24-06-2006 21:31

Problem

Cichy ty jestes Tutorem, wiec pomyslalem ze ty mozesz mi w czyms pomoc. Chociaz to nienalezy do tego tematu to prosze o odpowiedz. Wyjasnie na czym polega moj problem. Wykonywalem ostatnia misje w Postman Quescie, czyli to bylo na Mintwalin. Posiadalem list, ktory mialem dostarczyc Markwinowi. Duza liczba minonautrow zabila mnie i stracilem list i go juz nie odzyskalem. Moge jeszcze raz ten list otrzymac, czy juz questa nie mozna wykonac do konca??? Prosze o odpowiedz :( :( :( :(

Tyraael 24-06-2006 21:55

Listu nie odzyskasz juz ta postacia, jedyne co mozesz zrobic to zaczac druga postacia questa i wykonywac go az do momentu otrzymania listu; wtedy przekazujesz go pierwszej postaci i tak go konczysz. Mialem podobny problem, mianowicie bedac w stanie 'nietrzezwym' :P otworzylem prezent, ktory trzeba dostarczyc pewnemu NPC :)

Cichy 25-06-2006 01:10

@Bloodwin
Tam nic nie ma. Tzn, są domki, pare wilków i tyle.

@luke$$$
Faraony narazie są dla mnie niedostępne (bramka lev)

@~Naesi~
Dokładnie musisz zrobić tak jak Tyraael napisał.

Erhion 25-06-2006 09:42

No trudno z tą Cormayą. Przeglądałem liste filmów i nie znalazłem (może przeoczyłem) Lodowych wysp. Czy możecie je nagrać ze wszystkimi poziomami (może traficie na yeti :D)? No chyba, że znów nie trafiam i nie ma tam nic ciekawego. :)

Vohihidilix 25-06-2006 13:56

Lodowe wyspy to Senja, Folda i Vega. Z dwóch pierwszych filmy są już nagrane a z trzeciej nie ma bo tam nie ma nic ciekawego.
A Cichy skoro już wszystko nagrałeś to może byś się zajoł filmikami które wymagają odświerzenia.
Czyli:
-POH w obecnym filmku nie nagrałeś za wszystkiego. Min. brakuje Vampa i Orc Riderów dodanych w update w 2005 r.
-Katedra brakuje w tym filmiku zorganizowania. Ponadto nie nakręciliście wszystkiego (wierzy na zachód oraz Tarantul na dachu).
-Chor ktoś napisał kiedyś że w ostatnim update dodano tam podziemia, warto nakręcić filmik zaktualizowany o nie.

Cichy 25-06-2006 13:57

Filmy 17, 32. Coś słabo szukałeś.

Khazul 25-06-2006 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyraael
Listu nie odzyskasz juz ta postacia, jedyne co mozesz zrobic to zaczac druga postacia questa i wykonywac go az do momentu otrzymania listu; wtedy przekazujesz go pierwszej postaci i tak go konczysz. Mialem podobny problem, mianowicie bedac w stanie 'nietrzezwym' :P otworzylem prezent, ktory trzeba dostarczyc pewnemu NPC :)

a nie łatwiej bedzie isc na poh i zabrac list? czesto duzo tam takich lezy bo nubki to wyzucaja x]

Kild Aldo 26-06-2006 13:02

Może nie zauważyłem, ale czy tu sa wszystkie filmiki z faraonami??

~Naesi~ 26-06-2006 14:18

Khazul tutaj nie chodzi o taki zwykły list, tylko o list w queście, który można otrzymać tylko raz od NPC.;)

Lord Terus 26-06-2006 17:10

Cichy nie ma filmiku : 50. Drefia północna

Cichy 29-06-2006 02:02

Naprawiłem niedziałające linki.

Erhion 29-06-2006 09:00

Spytam tak jak wcześniej luke$$$. Czy jest sens nagrywać od nowa PoH, bo podobno pojawiło się tam coś nowego. No chyba, że to nic wielkiego to po co się fatygować. ;)

Ps: Co do tych lodowych wysp szukałem nazwy "Lodowe wyspy" to dlatego nie znalazłem. :)

Pozdro.

Lord Terus 29-06-2006 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
Naprawiłem niedziałające linki.

Thx <10 znaków>

Cichy 29-06-2006 12:23

Jest jakiś tam sens nagrywać aktualizacje POH-a, ale bardziej dla zaktualizowania filmu pod nowego klienta, niż ze względu na rozbudowanie terenów. Jednak raczej zabiore się za to już po Update.

Skym4N 30-06-2006 11:55

Witam!
To chyba mój pierwszy post w tym temacie :P Szkoda, że tak puźno ^^
No ale do tematu. Filmy świetne, 0 niedociągnięć, po prostu idealne ;)
Myśleliście może o pokazaniu Fibuli ?

Pozdro!

Japon 30-06-2006 16:16

Fibuła byla jusz nakrecona :)

dymek91 01-07-2006 19:11

Cichy Mac jestes wielki:cup:
Wreszcie moglem caly PoH zobaczyc. GrAtZ i ThX B)

Isildur's Earl 01-07-2006 22:34

A czy jest szansa na filmy z tombów za teleportem? ;)

Cichy 02-07-2006 20:46

Jest taka szansa. Wystarczy je wybrać z listy i ściągnąć.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36.