![]() |
PoH
Czy moglbys uaktualnic tereny PoHu.
i jeszcze Faraonów poniewaz wszyscy by chcieli ich zobaczyc w akcji |
Problem
Cichy ty jestes Tutorem, wiec pomyslalem ze ty mozesz mi w czyms pomoc. Chociaz to nienalezy do tego tematu to prosze o odpowiedz. Wyjasnie na czym polega moj problem. Wykonywalem ostatnia misje w Postman Quescie, czyli to bylo na Mintwalin. Posiadalem list, ktory mialem dostarczyc Markwinowi. Duza liczba minonautrow zabila mnie i stracilem list i go juz nie odzyskalem. Moge jeszcze raz ten list otrzymac, czy juz questa nie mozna wykonac do konca??? Prosze o odpowiedz :( :( :( :(
|
Listu nie odzyskasz juz ta postacia, jedyne co mozesz zrobic to zaczac druga postacia questa i wykonywac go az do momentu otrzymania listu; wtedy przekazujesz go pierwszej postaci i tak go konczysz. Mialem podobny problem, mianowicie bedac w stanie 'nietrzezwym' :P otworzylem prezent, ktory trzeba dostarczyc pewnemu NPC :)
|
@Bloodwin
Tam nic nie ma. Tzn, są domki, pare wilków i tyle. @luke$$$ Faraony narazie są dla mnie niedostępne (bramka lev) @~Naesi~ Dokładnie musisz zrobić tak jak Tyraael napisał. |
No trudno z tą Cormayą. Przeglądałem liste filmów i nie znalazłem (może przeoczyłem) Lodowych wysp. Czy możecie je nagrać ze wszystkimi poziomami (może traficie na yeti :D)? No chyba, że znów nie trafiam i nie ma tam nic ciekawego. :)
|
Lodowe wyspy to Senja, Folda i Vega. Z dwóch pierwszych filmy są już nagrane a z trzeciej nie ma bo tam nie ma nic ciekawego.
A Cichy skoro już wszystko nagrałeś to może byś się zajoł filmikami które wymagają odświerzenia. Czyli: -POH w obecnym filmku nie nagrałeś za wszystkiego. Min. brakuje Vampa i Orc Riderów dodanych w update w 2005 r. -Katedra brakuje w tym filmiku zorganizowania. Ponadto nie nakręciliście wszystkiego (wierzy na zachód oraz Tarantul na dachu). -Chor ktoś napisał kiedyś że w ostatnim update dodano tam podziemia, warto nakręcić filmik zaktualizowany o nie. |
Filmy 17, 32. Coś słabo szukałeś.
|
Cytuj:
|
Może nie zauważyłem, ale czy tu sa wszystkie filmiki z faraonami??
|
Khazul tutaj nie chodzi o taki zwykły list, tylko o list w queście, który można otrzymać tylko raz od NPC.;)
|
Cichy nie ma filmiku : 50. Drefia północna
|
Naprawiłem niedziałające linki.
|
Spytam tak jak wcześniej luke$$$. Czy jest sens nagrywać od nowa PoH, bo podobno pojawiło się tam coś nowego. No chyba, że to nic wielkiego to po co się fatygować. ;)
Ps: Co do tych lodowych wysp szukałem nazwy "Lodowe wyspy" to dlatego nie znalazłem. :) Pozdro. |
Cytuj:
|
Jest jakiś tam sens nagrywać aktualizacje POH-a, ale bardziej dla zaktualizowania filmu pod nowego klienta, niż ze względu na rozbudowanie terenów. Jednak raczej zabiore się za to już po Update.
|
Witam!
To chyba mój pierwszy post w tym temacie :P Szkoda, że tak puźno ^^ No ale do tematu. Filmy świetne, 0 niedociągnięć, po prostu idealne ;) Myśleliście może o pokazaniu Fibuli ? Pozdro! |
Fibuła byla jusz nakrecona :)
|
Cichy Mac jestes wielki:cup:
Wreszcie moglem caly PoH zobaczyc. GrAtZ i ThX B) |
A czy jest szansa na filmy z tombów za teleportem? ;)
|
Jest taka szansa. Wystarczy je wybrać z listy i ściągnąć.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |