![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lovah, nie chce i nie bede nikogo usprawiedliwial, ale powiem tylko - z wlasnego doswiadczenia - ze czasem kazdy powod jest dobry, zeby sie zabawic.
Chociaz oczywiscie mowie to z perspektywy osoby, ktora nigdy nie ownowala serwera i jest tylko czlowiekiem. |
Jurand Wyrocznia-Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor
and by Royal Frelle Gratz dla Arcanium porąbało im sie kompletnie we łbach ... |
Śmierć Juranda
Znowu sie robi ciekawie :
Jurand Wyrocznia: Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor and by Royal Frelle Ciekawa jest też przeyczyna odejścia aureliussa z arcanium |
I znów coś się szykuje na naszej NIEZWYKLE SPOKOJNEJ IRIDI 8o
Jeden z młodszych servów a wojen więcej niż na niejednym starszym :faceoff: Zawsze się coś dzieje... |
I kurwa znowu sie zaczeło! A myślałem ze bedzie spokój i Arcanium sie ustatkuje!
|
Dziś expiłem sobie na Guardach kiedy to napisał do mnie Royal Frelle z tekstem "Stop exp" , "You are hunted by arc" na to pytam sie za co??Odpowiedź była prosta ,,You are rl from Aureliuss" (czy jakos tak bo nie mialem czasu skopiować) napisałem szybko do Chealino który odpowiedział mi "11:28 Chealino: he jk only". Niestety, dałem exive i Chea~ już był praktycznie obok mnie, a niedaleko byli Royal Frelle (swoim knightem) oraz gdzieś w okolicy był Bezok ale chyba to przypadek. Więc ogólnie jest ciekawie ;]
|
Hehehehehehehehehehehehe
|
Ludzie czego wy chcecie??... Ostatnia wojna byla pod koniec lutego... czyli przez miesiac nic sie nie dzialo, co oznacza ze juz najwyzszy czas na war:). Tak to jest i tego sie nie zmieni na Iridi sa i beda wojny tak juz padlo na ten serw.
|
I love you Iridia, Zamiast na otsach ćwiczcie swoje PvP na Iridii ;)
|
Jurand Wyrocznia: Apr 02 2006, 19:19:50 CET Killed at Level 117 by Dous Elwor and by Royal Frelle
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHa (...) !!!8o Normalnie Bomba :D !!! Zaczyna mi sie podobac co Arcanium robi z Jurandem I Aureliussem :D:D:D:D!!!! Chcieli byc kozakami to teraz sobie niee pograja :P!!! P.S. Ktos wie za co ich Huntuja ?? ~~Hail Iridian Alliance ~~Madus |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zazdrość bierze, że wylootowal MPA??Chris ty nie lepszy jesteś a pamiętasz kto powiedział dla huxego o PZ twoich kolegow z IA :) |
Cytuj:
Cytuj:
Niech żyje Klima! |
Cytuj:
|
Masz racje, sadze ze Aureliuss nie bedzie podejmowal sam tej decyzji tylko zapyta członków swojej gildi. Btw. po której stronie opowiada sie Iridian Alliance?
|
A jak sądzisz ;)
|
IA napewno bedzie po stronie Aurelliussa. Ale jeszcze nie ma co sie dzielic władza bo najpierw trzeba rozwalic Arc a z tym może być mały problem !!!
|
Cytuj:
Welcome back KISIA:*<3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |