![]() |
buahahaha Pats juz nie istnieje
oj Szkodi chyba twoja piekna gildia sie rozpadla przykro mi :P;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiem z czego się śmiejesz, to właśnie ty jesteś śmieszny. Poprostu starzy patsi mieli już dość "toy soldierów" i założyli inną gildie. Wiec dziecko zanim coś napiszesz pierw pomyśl. ~Michał |
Cytuj:
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 110 World: Galana Residence: Venore House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until May 15 2006 Guild membership:Patriot of the Patriots czy napewno sie rozpadla? poprostu tak jak ktos nademna napisal "patsi" Ci ktorych znalismy jako PA, odlaczyli sie od ludzi ktorych invitowali na czas wojny tzw. "toy soldiers" ;PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiem ze to jest .... głupie ale naprawde NIE ja to napisalem nie wiem kto moze ktos z mojej rodziny (siora, kuzyn) ale NIE ja to napisalem
|
Jedno słowo : lol ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BUahahahahaha jest tesh cos takiego jak EDIT |
Cytuj:
|
Rikiego zabili za to że ma red skulla i dlatego bo "Policjant Galany" pan Kelika uważa że sharuje i wyjechał z takim tekstem do patsów/maffresów)
|
Cytuj:
|
Icarus Blakkheim
Apr 24 2006, 05:27:23 CET Killed at Level 107 by Grudging Neadz Apr 24 2006, 00:23:58 CET Killed at Level 62 by Kardear Wie ktoś może o co chodzi? |
LOL
Chyba sie nie nacieszyli wolnoscia dlugo o.0 |
a jak tam Demi na Saphirze ? razem z vnzla? :) chyba macie jakas wojne lub hunta ma wasza gildia bo ostro padacie :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No pain się przestraszyło bo expiliśmy 2 razy szybciej od nich conajmniej;p Przegraliśmy wojne ale co tam postacie robiliśmy 15 dni więc dużo nie straciliśmy;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29. |