![]() |
Wygrana 2-1 i tak 3 miejsce i walka w next sezonie.
|
Jezeli ja i moje koledzy miescimy sie w rankingu krajowym 32 760<podobnie cos>
tzn. że zagramy w PP ? |
a ja wam zadam troszke glupie pytanie czy da rade jakos zwiekszyc morale i jak to zrobic :D?
|
teraz juz nic nie zrobisz bo niedlugo wrócą do stanu wyjsciowego . Ale w Sezonie mozesz to zrobic grając na PiC .
|
Co do PP to z tego co pamiętam grają wszystkie zespoły od ligi I do miejsca V w IX to tego najlepsi z miejsc VI lig IX. A ten ranking co masz na satronie klubowej nie jest rankingiem pucharowym.
A morale? Poprawia się przez posiadania clowna, PiC'e:) |
zawsze mozna jeszcze dziwke wynajac ;]
|
Up:Ja takiej opcji nie mam :/
|
Z tego co przeczytalem to grają 32 760 najlepsze wg. rankingu druzyny
|
Ma ktoś wolny sparing na ten tydzień? Górnik M-ce (1306974), jeśli ktoś zainteresowany.
@down Nie bądź zbyt przekonany, gram od jakiegoś miesiąca, jeno nie chciałem się wcinać w dyskusję. |
O kurva :D a bylem przekonany ze ty za inteligenty na ta gre
Ile zaplace za 3 18 latkow z solid rozgrywaniem?? |
Cytuj:
|
Colo - możliwe, że gra ~32 tys. nie interesuję się tym od kiedy mam PP zapewniony:)
Jak gra ~32 tysiaki klubow to ligi I-VII, miejsca I-V z lig VIII i kilka z VI miejsc lig VIII. Wczoraj poszedł mój światowej klasy skrzydowy za 5,1 mln ;( Tak mało ;(... |
witam, na forum trafilem przypadkowo od razu mowie ze tibia wogole mnie nie interesuje, wylacznie hattrick:] mam pytanko co do szkolki juniorskiej, jakie parametry osiagaja juniorzy losowani ze "znakomitej" szkolki, czy zdarzaja sie jakies perełki? ostatnio osiagnalem ten poziom i jestem ciekaw czy w niedziele wylosuje kogos ciekawego...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja ostatnio losuje samych zadkow w skrzydle ;/ BTw jezeli ma sie szczescie od czasu do czasu wylosuje sie perelke :) |
Laurenty Poliwka (140765305)
Lat 17, zadowalający stan formy, zdrowy Jest sympatyczny, z charakterem i prawy Poziom doświadczenia fatalny, przywódca nędzny. Narodowość: Polska Wskaźnik TSI: 680 Pensja: 2 720 zł/tydzień Właściciel: SC Wolves Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: przeciętny Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: solidny Podania: kiepski Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: kiepski Skuteczność: kiepski St.fragmenty: nędzny : O |
Ok wystawiaj ;) zobaczymy za ile pujdzie.W kazdym razie bede mogl licytowac do 100tys
|
Cytuj:
|
Tymczasowe 1 018 503
Hmm Jednak oplacalo sie trenowac skrzydlowych :D 2 znakomitych poszlo za 500tys od lebka |
Hehe oto moj rezultat po jakze udanym sezonie:D pierwsze 4 pozycje w krolu strzelcow to gracze z mojej druzyny a seria jest 15/14:p Fakt, ze liga slaba
http://foteka.pl/img/7840.jpg |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |