![]() |
:)
siemka:P
daloby rade filmik jak pada Seromontis lub jakis inny 200+ lvl?? thx z góry :) |
Prosze o film jak expi 35-45 master sorc na trapi tomb -3(vampy,bonebesty,nerco):evul:
|
prosze o filmik w ktorym jest pokazane jak zrobic blue djinn questa calego:evul: :evul:
|
Witam
chciałbym aby kto¶ mi pokazał jak pohuncić djiny (maridy, efreety), ale nie w wieży ani w tombie, tylko pamiętam ze widziałem kiedy¶ dawno temu jak jaki¶ sorc idzie z dsami do takiej miejscówki gdzie biegaj± wszystkie djiny jednego koloru plus jakies gargulce. edit. jeszcze niezwykle mocno bym prosił o filmik z double sd quest. |
Ja bym prosił jak expic 45~ druidem w tombach.w tym tygodniu bede mial pacc wiec chcialbym wiedziec.
PS. Jeżeli kto¶ zrobi film to z cala droga do tomba z góry thx |
PoH
Siemka:D
Ja bym prosił o film z PoH-u razem z biciem GS-ów, Cyclopów, Minosków itd.:D Chodzi oczywi¶cie o exp pallkiem i pytanie...Ile expa dałoby rade wyci±gn±ć na godzine huntu...:D Z góry Dzieki Pozdrowienia |
Ja prosiłbym o filmik z jakiej¶ wojny między gildiami. PLZ!!!:baby:
|
Bardzo bym byl wdzieczny, gdyby komus zachcialo sie nakrecic tutorial dla tego http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101523 tematu. Czyli paladin z mniej-wiecej podobnymi statami vs. necro.
Z gory dzieki |
PostMan and Blue Djinn Quests
Prosze o filmiki z tymi dwoma Questami :)
|
dajcie jakis fufilmik jak kogos hakuja :P
|
dl hunt
chcial bym zeby ktos wystawil jakies fajne dl hunty. chcem zobaczyc jakiego lota moge sie spodziewac i jak dal potrafi na serio pierdolnac. wystaw tos fastem plz
|
Necro by paladin
Bardzo bym byl wdzieczny, gdyby komus zachcialo sie nakrecic tutorial dla tego http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101523 tematu. Czyli paladin z mniej-wiecej podobnymi statami vs. necro.
Z gory dzieki |
Ja proszę o film z fortecy elfow, najlepiej zeby byl to sorc na 40-50 lvlu.
Z GÓRY DZIĘKUJE:) |
chcial bym prosic o film z OMRUC TOMBA , caly omruc tomb zwiedzony i pokazane na filmiku miejsca w ktore lepiej nie wchodzic ;]
albo w ktorych jest niebezpiecznie. prosil bym tutaj lub na PW ;] |
Prosil bym o filmy z wojny na Arcanii Next Generation/Era Zero vs DPFT z gory dziekuje.
|
a ja bym poprosil:
- Edron Orcs (najlepiej wszystkie podziemia :D) - Liberty Bay (miasto i ta gora po prawej ;p) |
Skille
Ja poprosze o film jak skillowac na niskim lvl knighta.. jakie eq itp.. chdozi mi o 8, 9 lvl.. najlepiej na trollach w carlin.. ale zreszta.. to nei ja jestem specjalista.. z gory dzieki..
|
film z pirate outfit ;> link na priv plx
jak ktos chce pirate qs calego to pisac do mnie na priv ;d |
A ja bym poprosił film który ukazuje doj¶cie na "Demone"
|
Pall na D lair
Prosze o film na którym jaki¶ Palek expi na d lair.
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04. |