Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

ray maselko 23-05-2006 22:30

ehehehehehehehehehhe

ray maselko 23-05-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15
Powtarzam jeszcze raz że nikogo nie zaatakowałam na fibuli.
Jak ktoś przychodził to po prostu wyganiałam. A jak nie chciał wyjść to nie ja go biłąm tylko kolega który tam expil. Nikogo nie zabiliśmy.=, a ja ani przez chwile nie miałam skulla ;)

hehe ty nie masz takiego lvl by robic to co sobie chcesz!!! a zaloze sie ze napisalas do twego zeby lal tego zioma!!! a ty mialas blokowac z tego co mi wiadomo. i nie zatrzymalas 20 lvl hehe ale noob 2 osoby nie ubily 20 palladyna i w tym < jacyna 51 elite knight> hehehe ale wstyd. takich noobow trzeba tempic hehe

Jacyna15 23-05-2006 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ray maselko
hehe ty nie masz takiego lvl by robic to co sobie chcesz!!! a zaloze sie ze napisalas do twego zeby lal tego zioma!!! a ty mialas blokowac z tego co mi wiadomo. i nie zatrzymalas 20 lvl hehe ale noob 2 osoby nie ubily 20 palladyna i w tym < jacyna 51 elite knight> hehehe ale wstyd. takich noobow trzeba tempic hehe

Heh widze ze ostro sie przyczepiłeś. Nie martw sie gdybym chciała to bym zablokowałą te drzwi tak żeby nie wyszedł. I ja nikogo nie atakowałam. Wszyscy wychodzili wolno. Więc chłopie o co tutaj tyle krzyku?? Zginął ktoś? Ja też nie raz jak nie chciałam wyjść z expowiska obrywałam i co mam leciec teraz i skarżyć bo ktoś mnie bił? I jeszcze raz mówie że nie zaatakowałam nikogo. Więc czego chcecie ode mnie??

Pozdrawiam
Nicola

ray maselko 23-05-2006 22:47

Cytuj:

Heh widze ze ostro sie przyczepiłeś. Nie martw sie gdybym chciała to bym zablokowałą te drzwi tak żeby nie wyszedł. I ja nikogo nie atakowałam. Wszyscy wychodzili wolno. Więc chłopie o co tutaj tlyle krzyku?? Zginął ktoś? Ja też nie raz jak nie chciałam wyjść z expowiska obrywałam i co mam leciec teraz i skarżyć bo ktoś mnie bił? I jeszcze raz mówie że nie zaataskowałam nikogo. Więc czego chcecie ode mnie??

Zebys wiecej nie robila tak temu gosciowi
i powiedz twojemu kumplowi zeby nie byl taki cwany bo ja sie dowiem kogo lalas bo to kumpel mojego brata i on padnie jak go nie przeprosi lub pogadam z nim i zobaczymy co on powie. bo gdyby nie ty to nie byl by taki cwaniaczek :baby: a do ciebie nic nie mam a jesli ktos zginie przez takie cos to pogadamy :P

Jacyna15 23-05-2006 22:49

Cytuj:

Zebys wiecej nie robila tak temu gosciowi
i powiedz twojemu kumplowi zeby nie byl taki cwany bo ja sie dowiem kogo lalas bo to kumpel mojego brata i on padnie jak go nie przeprosi lub pogadam z nim i zobaczymy co on powie. bo gdyby nie ty to nie byl by taki cwaniaczek :baby: a do ciebie nic nie mam a jesli ktos zginie przez takie cos to pogadamy :P

Ok nie ma sprawy. Ale powiedz Twojemu koledze żeby nie był taki cfaniak i jak sie go prosi żeby wyszedł to niech wyjdzie.

Pozdrawiam
Nicola

tajemniczy111 23-05-2006 22:51

Nowa porcja fragow:
BY NG :
Tegax May 23 2006, 21:46:10 CET Killed at Level 82 by Sandra Magnus

By WAnted
Tete Nemeth May 23 2006, 21:47:58 CET Killed at Level 99 by Drazharm and by Urbexx
Onlly May 23 2006, 21:48:35 CET Killed at Level 97 by Urbexx and by Dragoholikus
Vorn rochon May 23 2006, 21:49:07 CET Killed at Level 104 by Drazharm and by Exmind
Pollbull May 23 2006, 21:53:58 CET Killed at Level 123 by Drazharm and by Minavand
Mebi May 23 2006, 22:01:13 CET Killed at Level 124 by Darimoth and by Ake
Przemo ent May 23 2006, 21:49:45 CET Killed at Level 118 by Drazharm and by Exmind
Raul de azura May 23 2006, 21:45:36 CET Killed at Level 70 by Urbexx and by Dragoholikus

Oj chyba sie nei udal mass log ? :(

ray maselko 23-05-2006 22:53

no i looz ale jak bys miala ty tam expic to by napewno wyszedl a ze expil, jakis noob nie pamietam jaki on mial tam lvl 18 czy 19 to nawet 11 lvl by sie nie przestraszyl :P :D

Drazharm 23-05-2006 22:55

Uwaga Masslogin Norlands Guld!!!

od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(

Jacyna15 23-05-2006 22:56

Cytuj:

no i looz ale jak bys miala ty tam expic to by napewno wyszedl a ze expil, jakis noob nie pamietam jaki on mial tam lvl 18 czy 19 to nawet 11 lvl by sie nie przestraszyl :P :D

no wiem wiem ale wiesz trzeba mieć respect dla wszystkich graczy. Ja jak ktoś expi a ma mniejszy lvl niż ja to i tak wychodze :)

Pozdrawiam Nicola

Nosso Mc'Furry 23-05-2006 22:58

Dobra dobra Drazku, bez ryzyka nie ma zabawy. :)
Widzisz ze nie nalezy nas ignorowac, zawsze cos mozemy zrobic a wy sie nie bedzie spodziewac.

BTW Walka byla oczywiscie nie rowna bo
1. Cale wanted mialo boty
2. Was bylo wiecej :D

master_lesiu 23-05-2006 23:07

Nosso ich zawsze bedzie wiecej, a po 2 zadnego bota jeszcze niema na uh i sd iB)

Wąski 23-05-2006 23:07

Omfg

A macie juz boty pod tibie 7.7?? :baby:

ale mi to server, ciagle sie napierd..alają
nie lepiej isc na nowy i expic bez strachu ze cie z.a.j.e.b.i.a ??
X(

ray maselko 23-05-2006 23:10

Cytuj:

no wiem wiem ale wiesz trzeba mieć respect dla wszystkich graczy. Ja jak ktoś expi a ma mniejszy lvl niż ja to i tak wychodze :)

Pozdrawiam Nicola

teraz to mnie rozbroilas!! to czemu kazalas mu wyjsc?? mial mniejszy lvl niz ty i byl tam pierwszy!! zastanow sie co ty mowisz

Nosso Mc'Furry 23-05-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez master_lesiu
Nosso ich zawsze bedzie wiecej, a po 2 zadnego bota jeszcze niema na uh i sd iB)

Ty jak nie ma jak cale wanted ma TibiaAuto? Wez przestan...

ray maselko 23-05-2006 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Ty jak nie ma jak cale wanted ma TibiaAuto? Wez przestan...

:P no wlasnie :P

Jacyna15 23-05-2006 23:16

Cytuj:

teraz to mnie rozbroilas!! to czemu kazalas mu wyjsc?? mial mniejszy lvl niz ty i byl tam pierwszy!! zastanow sie co ty mowisz

co 8o on nie był tam pierwszy :) jak tam przyszliśmy nikogo nie było.

Pozdrawiam
Nicola

ray maselko 23-05-2006 23:19

Cytuj:

co 8o on nie był tam pierwszy :) jak tam przyszliśmy nikogo nie było.

z tego co wiem to on siedzial tam juz 1 h! a jak juz mowilem to nie jest male expowisko i mogliscie poprostu go nie wiedziec! a twoj kolega to odrazy leave hehe :P wiedz nie gadaj mi glupot X(

Jacyna15 23-05-2006 23:21

Cytuj:

z tego co wiem to on siedzial tam juz 1 h! a jak juz mowilem to nie jest male expowisko i mogliscie poprostu go nie wiedziec! a twoj kolega to odrazy leave hehe :P wiedz nie gadaj mi glupot X(

no wielkie też jakieś nie jest. Dobra koniec tematu. Mam nadzieję że wszystko wyjaśnione.

Pozdrawiam
Nicola;)

ray maselko 23-05-2006 23:45

Cytuj:

no wielkie też jakieś nie jest. Dobra koniec tematu. Mam nadzieję że wszystko wyjaśnione.

Pozdrawiam
Nicola;)

dobra looz niech bedzie :P dobrze ze nikt nie zgina:P a wlasnie od jakiego lvl przyjmuja do waszej gildi? bo calkiem niezla jest:P

Drazharm 23-05-2006 23:56

boty nie trapuja ludzi i nie odliczaja na ventrilo, a tak sie wlasnie fragi zdobywa

http://s13.photobucket.com/albums/a2...t=e7b64134.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41.