![]() |
ehehehehehehehehehhe
|
Cytuj:
hehe ty nie masz takiego lvl by robic to co sobie chcesz!!! a zaloze sie ze napisalas do twego zeby lal tego zioma!!! a ty mialas blokowac z tego co mi wiadomo. i nie zatrzymalas 20 lvl hehe ale noob 2 osoby nie ubily 20 palladyna i w tym < jacyna 51 elite knight> hehehe ale wstyd. takich noobow trzeba tempic hehe |
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
Cytuj:
i powiedz twojemu kumplowi zeby nie byl taki cwany bo ja sie dowiem kogo lalas bo to kumpel mojego brata i on padnie jak go nie przeprosi lub pogadam z nim i zobaczymy co on powie. bo gdyby nie ty to nie byl by taki cwaniaczek :baby: a do ciebie nic nie mam a jesli ktos zginie przez takie cos to pogadamy :P |
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
Nowa porcja fragow:
BY NG : Tegax May 23 2006, 21:46:10 CET Killed at Level 82 by Sandra Magnus By WAnted Tete Nemeth May 23 2006, 21:47:58 CET Killed at Level 99 by Drazharm and by Urbexx Onlly May 23 2006, 21:48:35 CET Killed at Level 97 by Urbexx and by Dragoholikus Vorn rochon May 23 2006, 21:49:07 CET Killed at Level 104 by Drazharm and by Exmind Pollbull May 23 2006, 21:53:58 CET Killed at Level 123 by Drazharm and by Minavand Mebi May 23 2006, 22:01:13 CET Killed at Level 124 by Darimoth and by Ake Przemo ent May 23 2006, 21:49:45 CET Killed at Level 118 by Drazharm and by Exmind Raul de azura May 23 2006, 21:45:36 CET Killed at Level 70 by Urbexx and by Dragoholikus Oj chyba sie nei udal mass log ? :( |
no i looz ale jak bys miala ty tam expic to by napewno wyszedl a ze expil, jakis noob nie pamietam jaki on mial tam lvl 18 czy 19 to nawet 11 lvl by sie nie przestraszyl :P :D
|
Uwaga Masslogin Norlands Guld!!!
od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(
|
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
Dobra dobra Drazku, bez ryzyka nie ma zabawy. :)
Widzisz ze nie nalezy nas ignorowac, zawsze cos mozemy zrobic a wy sie nie bedzie spodziewac. BTW Walka byla oczywiscie nie rowna bo 1. Cale wanted mialo boty 2. Was bylo wiecej :D |
Nosso ich zawsze bedzie wiecej, a po 2 zadnego bota jeszcze niema na uh i sd iB)
|
Omfg
A macie juz boty pod tibie 7.7?? :baby:
ale mi to server, ciagle sie napierd..alają nie lepiej isc na nowy i expic bez strachu ze cie z.a.j.e.b.i.a ?? X( |
Cytuj:
teraz to mnie rozbroilas!! to czemu kazalas mu wyjsc?? mial mniejszy lvl niz ty i byl tam pierwszy!! zastanow sie co ty mowisz |
Cytuj:
|
Cytuj:
:P no wlasnie :P |
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola;) |
Cytuj:
dobra looz niech bedzie :P dobrze ze nikt nie zgina:P a wlasnie od jakiego lvl przyjmuja do waszej gildi? bo calkiem niezla jest:P |
boty nie trapuja ludzi i nie odliczaja na ventrilo, a tak sie wlasnie fragi zdobywa
http://s13.photobucket.com/albums/a2...t=e7b64134.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |