![]() |
Jupi
My name was put here without my knowledge.
Remove it please. Thank You. //Nervy z forum.tibia.com To sie nazywa lojalny i wierni gracz! Trzymac tak dalej. |
Co sie wszyscy tak do mnie przyssaliscie tylko ja jedyny odszedlem czy co?-.- Nie macie do kogo tylko do 85 knighta nooba ktory w tej wojnie i tak nic nie zrobil...
|
Ale sie probiło :)
Liam pogodził się z faktem, że przegrał tą wojnę i łapie każdą możliwą deskę ratunku. Tak mi się wydaje :) |
Liam przynajmiej ma jaja nie to co ten wasz caly FoR
|
@up
Raks tu nie chodzi o to co kto moze zrobic -.- .tu chodzi o to czy w takich wlasnie chwilach zostajesz w gildi czy odchodzisz jak cienias i tchorz.
Takich playerow w gildi nie chcialbym miec... zalosne. W FoR mogles miec wladze i w ogole wygyrwaliscie byliscie na dobrej drodze, a ty przerazony o chara(panicznie) zrezygnowales. BRAWO! @ten nade mna Spojrz na siebie i na fredzelka ktorego masz w majtach. -.- btw fredzelku uzasadnij swoja wypowiedz bo gadasz jak osoba w jezyku angielskim okreslana slowem RETARD. |
@up
Damn! A ja myślałem zawsze, że to ja jestem Retard :( |
hmm
Jak tak ci zalezy to ty tez mozesz byc ^^
|
Cytuj:
|
...
Nie mi to oceniac czemu wtedy nie
Ale zapytam CZEMU TERAZ? |
@Poznański Rycerz
Stary, patrz motyw, po co sie Raksa czepiasz, skoro on nie ma co sie bać o chara, skoro nim nie gra, bo walnął liścik na tibia.com że już ma retired forever oO Będziesz ścigał każdego kto jest free od war i nie gra, opanuj sie ;D /Jojo |
cycu
tu nie o to chodzi, mam gdzies go tak naprawde ale
chce znac jego powod |
Cytuj:
|
Cytuj:
powiedziec ci czemu mam takie zdanie? bo jak by rom mial taka przewage liczebna to fast by wszedl online raz na miesiac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dzięki :) @Smichael Ty chyba nie wiesz co to znaczy Retard, ale to szczegół ;] |
...
@up
Na pewno nie wie ;] niedlugo na aurei zaczne grac tzw cavebot zacznie ^^ ale jak sie obnosi z tym ze jest retard haha AFAIK kiedy rom mial przewage i liam PWNOAL wszyscy go kochali to FAG zrobil 2 masslogi co liam padl przy latajacym dywanie a drugi w venore so stfu!! i FAst molt wyszedl, a teraz opuszcza pz -.- a liam nie wiec nie porownuj ich! |
Cytuj:
W Venore bylo BATTLE, ktore MI wygralo 3-2 (Liam, Malathore, Endrox). Co to znaczy "AFAIK"? :o @Piaty~ Pewnie pomylil z retired :o |
...
afaik- AS FAR AS I KNOW
Ops nie bylo chyba filmu z tego jak liam padl w venore to popelnilem blad ^^ Nikogo deady mnie tak nie ciesza jak liam'a ktory uwaza sie za t3h pwn3ra a nic nie potrafi.. tzw nie mowie ze jest fatalny bo pvp ma calkiem calkiem... Tylko czy to na pewno jego pvp, a nie kit wie kogo ... Jaki nick ma teraz Misima? |
Cytuj:
Tak na marginesie, to kto wg Was ma najlepsze PvP w RoMie? [Wliczajac wszystkie wojny] Mein Vote: Lecther Tirado |
Isaris! :D <joke>
Hmm,może Ozur? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |