Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Poznanski Rycerz 25-10-2006 22:56

Jupi

My name was put here without my knowledge.
Remove it please.
Thank You.

//Nervy

z forum.tibia.com
To sie nazywa lojalny i wierni gracz! Trzymac tak dalej.

Raks Ninja 25-10-2006 23:22

Co sie wszyscy tak do mnie przyssaliscie tylko ja jedyny odszedlem czy co?-.- Nie macie do kogo tylko do 85 knighta nooba ktory w tej wojnie i tak nic nie zrobil...

^^FERFI^^ 26-10-2006 12:45

Ale sie probiło :)

Liam pogodził się z faktem, że przegrał tą wojnę i łapie każdą możliwą deskę ratunku. Tak mi się wydaje :)

Smichael 26-10-2006 14:09

Liam przynajmiej ma jaja nie to co ten wasz caly FoR

Poznanski Rycerz 26-10-2006 16:58

@up

Raks tu nie chodzi o to co kto moze zrobic -.- .tu chodzi o to czy w takich wlasnie chwilach zostajesz w gildi czy odchodzisz jak cienias i tchorz.
Takich playerow w gildi nie chcialbym miec... zalosne. W FoR mogles miec wladze i w ogole wygyrwaliscie byliscie na dobrej drodze, a ty przerazony o chara(panicznie) zrezygnowales. BRAWO!

@ten nade mna
Spojrz na siebie i na fredzelka ktorego masz w majtach. -.-
btw fredzelku uzasadnij swoja wypowiedz bo gadasz jak osoba w jezyku angielskim okreslana slowem RETARD.

drizztpl 26-10-2006 18:05

@up
Damn! A ja myślałem zawsze, że to ja jestem Retard :(

Poznanski Rycerz 26-10-2006 18:20

hmm

Jak tak ci zalezy to ty tez mozesz byc ^^

Raks Ninja 26-10-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1048382)
Raks tu nie chodzi o to co kto moze zrobic -.- .tu chodzi o to czy w takich wlasnie chwilach zostajesz w gildi czy odchodzisz jak cienias i tchorz.
Takich playerow w gildi nie chcialbym miec... zalosne. W FoR mogles miec wladze i w ogole wygyrwaliscie byliscie na dobrej drodze, a ty przerazony o chara(panicznie) zrezygnowales. BRAWO!

@ten nade mna
btw fredzelku uzasadnij swoja wypowiedz bo gadasz jak osoba w jezyku angielskim okreslana slowem RETARD.

Przykro mi ale nie odszedlem ze strachu bo wiem ze FoR ta wojne i tak wygra wiec nie robi to zadnej roznicy czy ja tam jestem. Jezeli sie boje o chara to czemu nie odszedlem razem z RoT jak chcial byc neutral z miech temu?

Poznanski Rycerz 26-10-2006 18:24

...

Nie mi to oceniac czemu wtedy nie
Ale zapytam CZEMU TERAZ?

Jojo Ninja 26-10-2006 18:57

@Poznański Rycerz

Stary, patrz motyw, po co sie Raksa czepiasz, skoro on nie ma co sie bać o chara, skoro nim nie gra, bo walnął liścik na tibia.com że już ma retired forever oO Będziesz ścigał każdego kto jest free od war i nie gra, opanuj sie ;D

/Jojo

Poznanski Rycerz 26-10-2006 19:03

cycu

tu nie o to chodzi, mam gdzies go tak naprawde ale
chce znac jego powod

Eny the Noob 26-10-2006 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1048604)
@Poznański Rycerz

Stary, patrz motyw, po co sie Raksa czepiasz, skoro on nie ma co sie bać o chara, skoro nim nie gra, bo walnął liścik na tibia.com że już ma retired forever oO Będziesz ścigał każdego kto jest free od war i nie gra, opanuj sie ;D

/Jojo

A po co ma wychodzic, skoro jest RETIRED 4EVER, ke? To czy jest hunted, czy nie raczej mu nie bedzie przeszkadzalo w grze, skoro jest retired i nie ma zamiaru expic? Rownie bezsensowna argumentacja jak Twoja.

Smichael 26-10-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1048382)

@ten nade mna

IM retard to po 1
powiedziec ci czemu mam takie zdanie?
bo jak by rom mial taka przewage liczebna to fast by wszedl online raz na miesiac

Eny the Noob 26-10-2006 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1048627)
IM retard to po 1
bo jak by rom mial taka przewage liczebna to fast by wszedl online raz na miesiac

RoM mial przewage liczebna jak byla wojna MI vs RoM. Gdyby nie hack, to mogli by sie cmoknac. I nie mow ze nie mieli. Bo wtedy MI=FoR-Legion~ a RoM=ObecnyRoM + Legion~. Tak wiec MI bylo do tylu o 2 Legiony~ :O

drizztpl 26-10-2006 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1048539)
Jak tak ci zalezy to ty tez mozesz byc ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smichael (Post 1048627)
IM retard to po 1

@Poznanski~
Dzięki :)

@Smichael
Ty chyba nie wiesz co to znaczy Retard, ale to szczegół ;]

Poznanski Rycerz 26-10-2006 20:03

...

@up
Na pewno nie wie ;]
niedlugo na aurei zaczne grac tzw cavebot zacznie ^^
ale jak sie obnosi z tym ze jest retard haha

AFAIK
kiedy rom mial przewage i liam PWNOAL wszyscy go kochali to
FAG zrobil 2 masslogi co liam padl przy latajacym dywanie a drugi w venore so stfu!! i FAst molt wyszedl, a teraz opuszcza pz -.- a liam nie wiec nie porownuj ich!

Eny the Noob 26-10-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1048744)
@up
Na pewno nie wie ;]
niedlugo na aurei zaczne grac tzw cavebot zacznie ^^
ale jak sie obnosi z tym ze jest retard haha

AFAIK
kiedy rom mial przewage i liam PWNOAL wszyscy go kochali to
FAG zrobil 2 masslogi co liam padl przy latajacym dywanie a drugi w venore so stfu!! i FAst molt wyszedl, a teraz opuszcza pz -.- a liam nie wiec nie porownuj ich!

Ja Liama nie kochalem. Przynajmniej nie tak, jak Kidlexa :(

W Venore bylo BATTLE, ktore MI wygralo 3-2 (Liam, Malathore, Endrox). Co to znaczy "AFAIK"? :o

@Piaty~ Pewnie pomylil z retired :o

Poznanski Rycerz 26-10-2006 20:32

...

afaik- AS FAR AS I KNOW
Ops nie bylo chyba filmu z tego jak liam padl w venore to popelnilem blad ^^
Nikogo deady mnie tak nie ciesza jak liam'a ktory uwaza sie za t3h pwn3ra a nic nie potrafi.. tzw nie mowie ze jest fatalny bo pvp ma calkiem calkiem...
Tylko czy to na pewno jego pvp, a nie kit wie kogo ...
Jaki nick ma teraz Misima?

Eny the Noob 26-10-2006 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1048809)
afaik- AS FAR AS I KNOW
Ops nie bylo chyba filmu z tego jak liam padl w venore to popelnilem blad ^^
Nikogo deady mnie tak nie ciesza jak liam'a ktory uwaza sie za t3h pwn3ra a nic nie potrafi.. tzw nie mowie ze jest fatalny bo pvp ma calkiem calkiem...
Tylko czy to na pewno jego pvp, a nie kit wie kogo ...
Jaki nick ma teraz Misima?

Mandus ma dobre PvP, ale jego "wyczyny" to zasluga postaci, a raczej jej levelu i profesji.

Tak na marginesie, to kto wg Was ma najlepsze PvP w RoMie? [Wliczajac wszystkie wojny]
Mein Vote: Lecther Tirado

Dister 26-10-2006 20:56

Isaris! :D <joke>

Hmm,może Ozur?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58.