![]() |
utani hur'''jedziemy po ziolo exevo mort hur'''''kaneeeeeeeeeeeeeeeeekaneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee exura'''''guwno daje ale sie przydaje
|
utamo vita "" I 've you in my ass....
exura ""it's shit but working |
Ja widziałem takie:
Utani Gran Hur ""W11 zgłaszam się widziałem deda obok depo Exori Vis ""Lubie pierogi :evul: |
Cytuj:
utevo lux "nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam baterie panasonica chyba co nie?;p @topic exevo gran mas vis "W11 na glebe exevo mort hur "i lezysz xD utani gran hur "padles powstan zap...... po cialo |
exori "" ziemniaczane bum :D
|
utevo lux """""" nie boje sie bo mam latarke i gps xD
|
Exura "Gowno daje ale sie przydaje"
|
exevo gran mas vis''''' Bye bye mashkaro
|
Adura Vita ""Entliczek Pentliczek Niebieski Kamyczek
:confused: |
No to teraz opisy mojego autorstwa ^^
Utani Gran Hur "" No to jadziem~ Utani Gran Hur ""Catch me, if you can xD Exevo Gran Mas Vis ""raz, dwa, trzy, dzis giniesz TY!! Exevo Mort Hur ""SHIT WAVE< DEAD WAVE! Exura ""I gozdzikowa juz mi nie musi przypomianc... Utevo lux "" Nie boje sie, gdy ciemno jest! Zarowke OSRAM wkreci sie!! To chyba all xD Wiekszoisc z OTS ale maly szczegol xD |
Cytuj:
PS. Nie wiem czy zauważyliście, nazwa tematu mówi "najzabawniejsze", a nie "najbardziej debilne". |
Cytuj:
exevo gran mas vis "" Missclick sry. exevo gran mas vis "" Wszyscy padnij! Exura "" vita Exana ina "" Byakugan! (ci co ogladali naruto to wiedza o co chozi) exana pox "" Już w porządku mój żołądku i nowe : exori "" Auchan! Dedamy ceny, zawodowo. exori vis "" Zap!! Exevo gran mas pox "" Czapka capi! exura "" Gówno daje ale się przydaje...Hej czy ja gdzies juz to slyszlalem?(dumdumdumdum) Exevo pan "" Regeneration rune? |
Utevo lux- jest ciemno. Więc WALCZMY W CIEMNOŚCI!!!!
utani grad hur-debil bam, debil bum debil..gdzie on jest? exura-na bolący tyłek, kość i genitalia. Skuteczny na miesiączkę |
utevo lux ""Dajmy dzieciom slonce!
utamo vita ""Dawaj teraz kozaczku! exura vita ""Nice hit, but you will dead ;P |
exevo gran mas vis "" Z templa przyszedłeś i w templu się znajdziesz
exevo gran mas vis "" System of a Down - Boom! exura "" vita (lubię tego knightem używać :P) exura gran "" mas res exori "" ja chcę update -_- adori vita vis "" To ptak! nie, to samolot! nie, to lecące SD UCIEKAĆ!!!! |
ja widzialem
Exevo gran mas vis ""ja dopiero zaczolem pracowac Exevo mort hur ""pej or dija Utani hur ""pan samochodzik Exevo gran mas pox ""puscilem bonka :D |
Exevo Pan ""Zrob mi loda.
Utani Gran Hur ""Raz jestem... a raz mnie nie ma. Exura ""Dawaj exura dawaj, zawsze sie nam przydawaj. Exori ""Promieniem slonca cie zabije ________________________ Bez sensu ale próbowałem :cup::cup::cup::crusader: |
znakiznaki
|
utani gran hur ""przez ogródki i trawniki za*******a myszka miki za nia donald ciezko sapie czekaj kurwo ja cie zlapie
srry za niecenzuralne slowa ale jak zobaczylem ten opis to sie normalnie polalem pozdro. |
Utani gran hur "" magiczna chmurko przybywaj!!!"
Exevo Gran mas vis ""Bim bam bOoM" Exevo flam hur "" Fire in the hole |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |