![]() |
Cytuj:
|
nie chce mi sie nic mowic sua ale ty sie kazdym postem dotyczacym wojny osmieszasz, szkoda ze nie wszedles do wojny bo juz 2 razy sie wyplaciles a wiesz jak to sie mowi ? do 3 razy sztuka
|
@notop
mogles zauwazyc ze osoba przedemna(Ciacho dokladnie) znow poruszyla twoj temat wiec mu odpowiedzialem bo inaczej bys sie na niego zbulwersowal i jemu nawyrzucal(albo komus innemu kto by mu odpowiedzial) |
wlasnie notop nie sraj nie jestes centrum swiata (arcani tez)
|
Rozpoczecie wojny: 10.01.2007 22:00~ | Masslog [GUILD]Beach[/GUILD] na HG w wyniku czego zgineli: [CHAR]Lindlay[/CHAR], [CHAR]Aata Arhari[/CHAR], [CHAR]Ares dragoon[/CHAR]
http://static.tibia.com/images/guildlogos/Beach.gif Beach frags: Lindlay Jan 10 2007, 22:02:53 CET Killed at Level 118 by Makea Stoneheart Aata Arhari Jan 10 2007, 22:03:02 CET Killed at Level 215 by Fosfik Ares dragoon Jan 10 2007, 22:03:39 CET Killed at Level 138 by Fosfik and by Lya Ly Bedurion Jan 13 2007, 21:34:36 CET Killed at Level 200 by Carcelero Ostoher and by Elanor Simil http://static.tibia.com/images/guild...er_Turtles.gif DPFT frags: Dreazy Jan 12 2007, 21:12:33 CET Killed at Level 58 by Damoon Ron al ninio Jan 13 2007, 02:46:12 CET Killed at Level 100 by Tiuso and by Cador Mawr Stan wojny: DPFT vs. Beach (2:4) ehm nie wiem po co te klutnie;x, zapraszanie na rl... jak zaprasza na rl to pokaz to w grze a nie na forum ;x |
@Aurii
A to sorry:p , widocznie źle Cie zrozumiałem. Jeżeli chodzi o moją szkołe to - samochodówka:) . |
Zapomniałeś dodać Damoona którego ubili noob charami jak go spingowali.
Jan 12 2007, 21:26:35 CET Killed at Level 159 by Randrix and by Master Argara |
Cytuj:
Sunia to ty sluchaj wiariat nie napisal zlego slowa o tobie a nawet wrecz przeciwnie staral sie ukazac twoje problemy z netem itp aby wkoncu inni sobie odpuscili glupie komentarze pod twoim adresem, wiec jedynym imbecylem na tym forum jak dla mnie jestes ty . co do name to jest wariata sprawa i twoje glupie uwagi sa nie na miejscu bo nie tylko on z taki name chodzi a to czy ktos wie w jakim czasie robi sie bp uh nie swiadczy o jego wiedzy a nawet jezeli wiesz wiecej od niego o tibi czy to jest powod do dumy i obrazania innych? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ha ..ha ha .. :p |
jeszcze zin alin: Killed at Level 130 by Fosfik and by Milowin.
|
No to jak liczymy w końcu?
|
omg ciezko zrozumiec ze kto nie jest w turtlach ani w beach to nie liczy sie tych fragow czyli zin alin i damoon zabity przez noob chary
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hail nuba !:p |
Cytuj:
|
|
po co wy liczycie dedy kogos z poza beach albo ded damoona od jakis imbecyli to jest poza wojna..
|
lagi na arcani
Teraz na arcani nie ma gry bo lagi spore są. Niewiem chyba się przenosze na inny świat jeśli lagi będą cały czas bo grać się nie da. :( ;( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |