![]() |
muw prosze
|
|
Boruta!!!
Bongo team mamy zadanie :D Chaos of pain wypowiedzialo wojne Lost Alliance :/ Cos trzeba z tym zrobic. ChOP maja ze soba cieci gildi czealinsa... Tak nie moze byc !!! Do roboty :) Wykopmy rasizm z iridi :P cytuje " The war has finnaly started xDD My guild Chains of Pain have decided to declare war upon Lost aliance. Reason: We don't like them, they don't like us Dark juvan Oct 28 2007, 14:47:04 CET Killed at Level 98 by Shay Marifous More will come :> " oni sa smieszni :) |
JAK KTOS NIE WIE O KTOREJ DZIS IDZIEMY, PRVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!
@mocny stfu juz ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
Now go, and die F~~ |
Ciekawe kto wygra tą wojne;D
|
Cytuj:
po co ci mowic cos Crel~ zebys zagonil piesku ? |
@Neztas.
Oddaj mi runy, bo nie mam czym pekowac z bongosami ;/ //Metek. |
Oct 28 2007, 19:07:15 CET Killed at Level 132 by Lisu Mac'Leod
and by Wodny Spawacz dednol czy nie? pan perkos oczywscie zapomnialem dodac;/ Demon Knight'Shade Oct 28 2007, 19:26:48 CET Killed at Level 44 by Kolt da'Roc and by Becki Metaxu |
No ładnie padł :) Perkos ostroda
|
First frag!! :D:D:D:D
:cup::cup::cup::cup: |
yy a ten frag oczywiscie tytulem zagrzewania Polakow do wojny, tak ? :|
z drugiej strony, co tu duzo mowic, to juz cos, 132 ek, no no |
wrocila ale kto wie na jak dlugo :) czas pokaze xD albo raczej stary pokaze xD
bongosy gratuluje fraga ;) perkos juz od dawna zaslugiwal na fraga wiecie za co ?? kiedys wracam z expa na trolach pacze i dog ucieka z red hp ja go uham a tu perkos wyskakuje i kszyczy do doga huntet xD ja sobie mysle co za debil xD uhlem psa poraz drugi i po raz trzeci mi sie nie udalo i dog padl :/ idioty sie pytam czemu go zabil a on mowi ze loota mu zajebal co mnie rozjebalo i wzielem wylonczylem komputer |
nono, gratz
|
Ladny lvlek padl, gratz8o:cup::evul::baby::D:D:(:]
Jednak pewien niedosyt zostaje.... wiem ze macie gdzies iridie, tibie etc etc, i liczy sie ubicie jak najwiekszego lvla, jednak ja osobiscie, biorac pod uwage obecna sutyacje na tym servie, wolalbym zebyscie walili nawet te 50te lvle ale przydupasow 'swe'.... takie moje dwa pensy... Anyway.. gj... mam nadzieje ze tym razem na filmie nie bedzie zwiedzania calego Venore, a pozniej smarzenia trupa jaero na ognisku |
Sir kolik
Oct 28 2007, 19:50:04 CET Killed at Level 103 by Kolt da'Roc and by Loth Joven |
Wrath nie ma się mieszać w pkando Bongosów, nie popieramy ujebywania polakow innych niż dupolizy swe (e.g Neztas/kreleth)
To nie jest prosba, jesli nie posluchacie - rozliczymy się l8er Bo to głupi sposob na robienie sobie wrogow jest F~~ |
Dedzio :D:D:D
|
Cytuj:
|
Pierdolenie kotka za pomocą młotka...
Feav jakbyś zafundował każdemu po bp sd i 3 bp manasów nawet Huxy czy tam Stram by się złożyli... :] Mieć w trapie 194 EK i być bez run! Kurwa, ale grymas na mej twarzy się tworzy gdy o tym pomyśle X(. |
Cytuj:
Jeśli ammy wygrać tą wojnę, to musimy przedsięwziąść jakieś kroki, e.g nie supportowanie ubijania polakow, bądź nie wyzywanie (z czym mi bardzo ciężko) przeciwników :| kthxbye edit+gostekup; 40 x 6 + 3 x 1,1 ; policz sobie, a moze Cie oswieci ; )) |
Cytuj:
"Chcac zmieniac kogos, najpierw zmien siebie"? Po 2... Tu chodzi o FUN! Wiadomo, ze lepiej zabic szweda(przeciwnika), ale... @Down. Bracia pomagaja :P (przynajmniej mi pomogl :P) oO.... Evek musi poduczyc Lisa jaka dac motywacje ;D |
Cytuj:
-sarkazm- @up Mi powiedział dokładnie tak: "Załatwie Ci zajebiaszcza laske którą bedziesz mogł rżnąć 24 h bez odsapki i tak jak bedziesz chcial, jesli przestana Cie uwazac za retarda i bedziesz 'respected' " Niezła motywacja, prawda?: )) |
Cytuj:
ej pliska no keal |
Cytuj:
@mlody... nie marudz, nie bedziesz mial zle. |
@Feav - ta suma to nic w porównaniu do satysfakcji z pierwszego prawdziwego, podkreślam prawdziwego, fraga na rzecz hmm... Powiedzmy Polaków :).
|
Cytuj:
Wiem, wiem <33338o8o |
Na początku przelatywał Perkos Ostroda
oto wynik: Oct 28 2007, 19:07:15 CET Killed at Level 132 by Lisu Mac'Leod and by Wodny Spawacz Później był Demon Knight'shade który także zaliczył dedówe Oct 28 2007, 19:26:48 CET Killed at Level 44 by Kolt da'Roc and by Becki Metaxu Następną ofiarą bongo stał się Sir Kolik z torciada gliwice nie wiem wogule po co on sam w trapa wszedł ale wynik to: Oct 28 2007, 19:50:04 CET Killed at Level 103 by Kolt da'Roc and by Loth Joven Później przelatywał sobie niejaki Dee Snowman a skończył o proszę Oct 28 2007, 20:08:49 CET Killed at Level 44 by Lisu Mac'Leod A no końcówce wpadł sobie jakiś 39 ed który szybko się poskładał Oct 28 2007, 20:09:09 CET Killed at Level 39 by a demon skeleton of Becki Metaxu I tak oto poległy skończyła się boruta spowodu braku sd :( a huxy był w trapie... No cóż reasumując zrobiliśmy nie złą borute a wyszło na to że 2 osoby od nas padły które pkowały a zabito około 20 ludzi którzy nie mieli nic wspólnego z nami |
Cytuj:
musimy sie zgrac, ej;s albo wracamy na statek do carlin;x |
Cytuj:
dacie filma? |
w zwiazku z licznymi msg do naszych membersow dla Wszystkich zaintersowanych dolaczeniem do BT prosze pisać na:
[email protected] prosze skladac podania CV listy motywacyjne i 3 zdjecia, dowod niekaralności i skan rachunku za gaz z 3 miesiecy oraz lv,nick,profesja,skile,mlv i pare osiagnienc w temacie prosze napisac "chce do bongo" wylonimy 5 najlepszych kandydatow i sparwdzimy ich na akcji JUZ JUTRO MOZESZ TO BYC TY !!! PS: w razie wylonienia Ciebie musisz zaplacic 10k na runy aby godnie pkowac PS2: dla niedowiarkow Podczas rejestracji zostały założone trzy adresy e-mail: * » [email protected] * » [email protected] * » [email protected] Pozdro i tu kolezanka ktora nas motywuje do dzialania http://mati21l.wrzuta.pl/obraz/z0yRfg8Mjr/niunia a jak spierniczysz akcje to z ta spac musisz http://mati21l.wrzuta.pl/obraz/56xdIdq0S3/pani_shrek |
Użytkowników czytających ten temat: 19 (zarejestrowanych: 13, gości: 6)
;o Jeszcze dziś 200:D |
Mysle ze trzeba by sie zastanowic nad przyszloscia Bongosow: czy bijemy tylko swe, robimy dalej masslogi czy cos innego tez?
Proponuje jutro zamiast kolejnej akcji porozmawiac o tym. Wiecie bo tu wisi nad nami realna grozba ze strony WRATH a wtedy na pewno padniemy :< @Lisu ja sie przyzwyczailem ale brat nie >.> Chyba wypadaloby przeprosic Perkosa i Sir Kolika. Tak wiec przepraszam(y) ze nawineliscie sie nam w trapa i ze mieliscie aole ... A tak serio to troche glupio przynajmniej mi. Ale o czym to swiadczy? Na razie zabilismy ze 100+: 1 swe - Jaero, a Polakow 3 . Wnioski nasuwaja sie same... |
Cytuj:
Panowie piękna akcja dzisiaj, trochę chaosu na vent ale będzie lepiej to dopiero początki w tak licznej grupie ;) i pamiętajcie zawsze! w czasie akcji MÓWI TYLKO JEDNA OSOBA KTÓRA NAMI DYRYGUJE! pozdro kthxbye |
Cytuj:
Moze My jestesmy szwedami?:o Tak, wiem glupi zart :| Wolal bym takiego huxego, ale coz... PS. "Użytkowników czytających ten temat: 22" |
Użytkowników czytających ten temat: 23
Growing stronger... A tak wogóle to z tym Huxiorem by nie wypaliło, bo z tego co widziałem to oni bili go vortexami a on się uhał ;p |
Cytuj:
Polacy grają gorzej od Szwedów, łatwiej ich wciągnąć w trapa, są za bardzo nerwowi et cetera... Wiadomo o co chodzi. |
Na razie zabilismy ze 100+: 1 swe - Jaero, a Polakow 3 . Wnioski nasuwaja sie same...
Taaaa na jednego polaka na Iridia przypada 3 szwe albo odwrotnie.. whatever |
Cytuj:
Do Bongosów, bądź tego który nimi dyryguje: Wy nie bijecie Polaków, my (ci którzy wyrażą taką chęć) mogą was wspomagać, układ jak ta lala nie?;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |