![]() |
Ludzie w pelni zgadzam sie z mendolina ze po prostu na tym serwie nie potrafimy sie zgrac :( ciagle zakladacie nowe gildie i sie one rozpadaja, polacy nawzajem sie zabijaja i kloca.Kiedys gdy bylem noobkiem i mialem niski level :p wszystko bylo dobrze i fajnie a jak juz mialem wyzszy level wszystko zaczelo sie walic:( .Phoenix co do tej gilldi ktora zalozyliscie lub zakladacie to napewno sie znow rozpadnie :].Ja bym gral tu dalej ale po kilku dedach :( nie ma co.Gdyby Cannidas mnie nie dedl to bym pewnie dalej tu gral . Własciewie wytlumacz mi dlaczego mnie zabiles nie daleko depo? nie zrobilem ci nic a ty podleciales z fe i mnie ubiles do tego pelno noobkow mnie blokowalo X( a ja nie mialem uhow i zaladowanej many :( .Poweim wam ze jestescie mocni tylko w gebie i z dwoma fe ;) a na realu to jestescie zwyklymi cio..... ktore nie umieja sie zgrac i mysla ze maja jakis tam level i 2 fe to sa mocni X(
|
Rekin o kogo chodzi??
|
Cytuj:
ale jak jakis chuj podbiega do mnie i 2 sd niszczy to nad czym pracowalem kilka dni to krew zalewa. heh, teraz jak czytam swój ostatni post to śmieję się z własnej naiwności. nie mam siły grać więcej na silverze. nie wiem tylko czy się przenieść na inny serwer czy skończyć z tibią, kiedy nadarza się okazja. @mendolina tak, możesz triumfować, zabili mnie br :cup: |
Nie bede triumfowal :] ale spotkala cie kara za to ze nazwales mnie noobem za nic i rowniez za to ze probowales mnie atakowac od tylu omg:o ...tak jak ty to wczesniej powiedziales o mnie i michalaku - nalezalo ci sie.
|
Micha~
Padles za: 1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke? 2. Atakowales mnie gdy mialem skulla, wlaczyles yellow wiec mialem prawo. 3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha... |
Nooby Atakują
Dziś skiluje na slimach i czytam forum...
Patrze noob 38ed Kath Shin postawił 2FE i wali z sd we mnie:baby: Niestety nieumiał nawet zrobić trapa:( Zabiłem obydwa FEB) . Więc niewiem Mendolina że każdy z FE jest mocny. Wystarczy mieć troche doświadczenia w tej grze i FE jest śmieciem:) Żal mi cie Kath myślisz, że postawiles 2 FE i sdkowałes to ja padne?? Za długo w to gram, chcialem cie ujebać ale niemiałem wszytkich UH przy sobie. Miałem akurat 2bp, ale w dp jescze 4. Teraz wiem że cie zabije i niebędzie szkoda mi UH. Bako też padnie od mojego noobchara:evul: Brat jak się patrzył jak mnie biłeś i niezrobileś trapa i ci zjebałem to z krzesła spadł ze śmiechuB) Buehehehhe Przykro mi Phoenix tego co się stało:( :( :( P.S. Mendolina pisałeś kilka stron wcześniej że Phoenix liże dupe BR. Wiem, że Phoenix tak nierobi bo on ma uznanie w tibi i każdy go lubi:] . Znam go od 28lvlu. I to ty liżesz dupe br, pamiętasz to akcje z Actyve?8o Hahahaha płakać mi się chciało się z ciebie. Jesteś poprostu Big noob of Silvera-Mendolina.X( |
@rotfl
Ahh... Od tej pory zaczynam robic ssy rozmowy :] Nie padles dzieki slimom ktore blokowaly droge FE, jeden fe zwial za daleko szukajac do ciebie dojscia i zniknol, a drugi bil zbyt slabo. A ty jestes taki super w pvp ze biegales wokol jednego kortytarza poczym sobie przypomniales ze biegneisz w zla strone :) Przez jakies 20 min nic sie nie odzywales po czym stwierdziles ze mnie spokojnie uj***esz. Wiec why tego nie zrobiles? Pozniej mnie straszyles ze loguejsz sie na Escheuso, i masz duzo charow na tym swiecie, a gdy przyszedlem pod dp blagales Seth The Darka aby poszedl ubic 38 ed skulla, to mnie rozbawilo najbardziej. Rozbawilo mnie jeszce twoje przepraszanie go ze sie wylogowalem UHSushSHHSHUSh! Hail Noob! Hail Acc Sharer! Hail Acc Buyer/Seller! |
Sry za double post.
Ahhh! Teraz mnie rozbawiles! Smiales sie ze nie umiem cie trapnac! HAHAHAHA! Bylo was 3 i nie umieliscie trapnac 27 KNIGHTA! I kto tu jst noobem? Zobacz na swoje pvp kozaku, 40 knight, 51 ek i 15 knight nieu mieja trapnac 27! TO jest noobostwo... Pozdro Nuupie ;D |
Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever.
|
Cannidas gdy mnie pierwszy raz dedles stalem pod depo i robilem hmmy wiec nie bylem przygotowany na walke i nie mialem 2 uhow jak mowisz tylko nie mialem ich wcale bo niby po co mi runki pod depo kiedy niespodziewalem sie ataku? , bo gdybym mial dwa to bym spokojnie zwial do depo.Zaatakowalem sobie ciebie tak se i napewno nie mialem zamiaru cie zabic bo walnalem cie dwa razy i przestalem atakowac ty poleciales w dol miasta i nagle pelno ludzi zaczelo cie exivowac wiec ja odszedlem troche od depo i szedlem za innymi ludzmi (ale nie po to zeby cie zabic tylko zobaczyc co sie bedzie dzialo) a ty wyskoczyles z 2 fe i mnie nawalales, a ja jak wczesniej wspomnialem robilem hmmki i akurat jak mnie zaczales walic sorki raczej jak twoje 2 fe mnie zaczely bic nie mialem many do tego noobki mnie blokowaly i mialem ograniczone pole do ruchu i jak sie okazalo odszedlem za daleko od depo :( .Pozniej biegalem i cie atakowalem i nie mialem przy sobie run bo juz mi nie zalezalo na tej postaci i dlatego z latwoscia mnie dedales ale i ja raz cie dedlem :p mimo ze nie bylem przygotowany:) i to pod samym depo i to chyba tyle co mialem do powiedzenia chyba ze ktos znowu sie bedzie wtracal -.-
|
O k**** postanowielm sobie dobic 30% lev i tutaj doszla 1 strona
Hmmm.... Odcz czego zaczac...niech bendzie tak: Michalakmee Pamientasz jak cie bilem? Zrobilo mi sie zal i cie wpuscilem z red hp do piramidki?? Zaluje tego do dzisiaj..... Mendolinko moja kochana a nie pamientasz jakty lizales dupe oxemu byles podjarany ze cie protektuje razem zpelagiem i bylo hi oxy hi oxy...... Canni : 1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke? 2. Atakowales mnie gdy mialem skulla, wlaczyles yellow wiec mialem prawo. 3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha... chcialem to za ciebie napisac ale mnie wyprzedziles :x Asen: Tez zaluje ze cie nie ubilem.... Ahh... Mendolinko jeszcze jedno: Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever. Po 1: Ty widziales tylko 2 hity bo padles ... ... ... Po 2: Michalak go atakowal puki nie padl ... ... ... Po 3: Odpie*** sie od jego matki ... ... ... Po 4: to Hmm.... Idz na frytki ch*** brzydki :D :D :D :D Po 5: i kolejny raz TY pokazales sie jaki jeste noob No i jeszcze michalakmee (:p) : Po 1 : TY zawsze nosiles z 1-2 uhy i z2 hmm nawet liny nie miales tylko czar(lol) Po 2 : Jestes zalosny tak samo jak Mendolinka -.-' Cya & Pozdro ^.- |
Ale naaby po pierwsze mi chodzilo o pierwszego mojego deda z rak a raczej ognia fe cannidasa tego nie nagral cannidas i to bylo w miescie i mialem wtedy 40 lev a ten drugi ded to byl na polnoc od thais na polance i wtedy juz mi nie zalezalo na postaci wiec polecialem i se bilem caaniego i wlasnie ten filmik widzieliscie i wtedy mialem chyba 39 level lub 38, wiec jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo gadasz straszne glupoty a po drugie zawsze nosze przy sobie line a wtedy uzylem czaru bo bylo szybciej i latwiej -.- i gdy mnie wtedy waliles to mowiles ze na zarty i pamietaj jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo mnie to bardzo denerwuje.
|
Cytuj:
Nic nie rozumiem. @Micha~ Ubiles mnie gdy mialem pz 15 min i dalem exita :] |
Canni~ to bardzo dziwne bo kiedy cie wtedy atakowalem pod depo i zabilem :] probowales mnie walnac z exori vis ale nie trafiales i po za tym poruszales sie wiec nie miales exita i widac ze mocny jestes tylko z 2 fe a na solo jestes cienki
|
Kasztaniaczek to ty jestes zalosny, sam kiedys mowiles ze masz 14 lat, zachwoujesz sie jak zwykly noob, wtracasz sie w nieswoje sprawy i gadasz do tego glupoty- ty rowniez idz na placki bo stygna:D
|
Buehehe
21:53 Claudie Guardian [8]: napisze do cipsoftu ze przeklinasz21:53 Claudie Guardian [8]: lol
To postać Mendoliny... Takiego nooba niewidzialem nigdy, no chyba, że Michalakme:p |
Odezwal sie **** -.-, mowil mi przed chwila ze znowu ubije nas lol, to jest prawdziwy noob, kolejny dzieciak :baby:
|
Was czyli miałem na myśli Mendoline i Michalakmee.B)
Sam powiedziałeś ,, Czekam w Ankrahmun masz 25dni":D Myślisz, że niemam PACC'a to tak gadasz?? Pacca niemam bo niewiem czemu nikomu niedochodzi od 30Lipca, przez firme DROM. Michaelowi też niechce dojść, ale mam nadzieje, że dojdzie przez te 25dni i sie spotkamy w ank.:] |
@asen
Przyznaje ci racje!! @Micha~ Poruszalem Sie? LoL? Na solo jestem cienki? A kto cie 3x ownedowal? ;X A i tak na marginesie bilem cie z jednym fe :) |
Widac ze mam do czynienia z tepakiem -.-.Mowilem to juz kilka razy ze kiedy pierwszy raz mnie dedles bylo to w miescie i nie mialem nic przy sobie ani many do tego nooby mnie blokowaly !!!!A drugi i trzeci raz gdy mnie dedles to juz mi NIE ZALEZALO NA POSTACI WIEC SIE NIE STARALEM ZEBY CIE DEDNAC ALBO ZEBY NIE DAC SIE DEDNAC A TY SIE PODNIECASZ ZE MNIE DEDLES 3 RAZY LOL, PO PROSTU DALEM CI SIE I TYLE :D .A JESLI CHCESZ MNIE DEDNAC PROSZE BARDZO CHOC I ZABIJ MNIE ZNOWU CI SIE DAM ZEBYS MOGL SIE PODNIECIC DZIECIACZKU :baby: .Ale pierwszy raz szczerze mowiac gdy mnie dedles to jeszcze zalezalo mi na postaci i przez to ze nie mialem many dedlem bo jak juz wspominalem robilem sobie hmmki i juz nie bede tego wszystkiego powtarzal kolejne kilka razy bo jezeli nie dotrze to do nie ktorych teraz to znaczy ze sa tepakami wiec nie bede sie wiecej wysilal zeby to przetlumaczyc wam do waszych maly mozgownic.To tyczy sie oczywiscie Cannidasa, Asena i Legolasa.
|
@up
Dziecko nie tlumacz sie. Dales sie zabic jak noob, i jestes noobem, i tak pozotanie. Pierwszy raz cie zabilem w miescie, noob straszliwy 2 uhy i hmmke. Drugi raz padles, przed DP gdy zaczoles sie rzucac, a ja cie trapnolem, kolejny raz tracisz... uha i hmmke. I 3 raz zebrales ekipe 4-5 osob poszliscie mnie ubic, i skonczylo sie tak ze 2 padlo reszta zwiala. Oczywiscie ty takze padles. Ale ku mojemu zaskoczeniu nie bylo zadnego uha (!!) tylko lina i lopata :P |
Widac dzieciaczku ze ciezko ci co kolwiek przetlumaczyc :baby: po prostu NO COMMENT
|
Cytuj:
Po drugie: WYJDZ i nie wracaj Asen@ Zgadzam sie :x btw: Mandolina i michalak sa najwiekszymi zjebami na silverze omg... jak oni wbili te lev? |
@up
Maybe Acc Sharing? Albo kupili chary na allegro ;X |
Cytuj:
|
Moze mama mu kupila bo sie poplakal? 8o
|
Cytuj:
Bowiesz wzucal na nasze to sam nie mial/ma i zazdroscil ? =] |
OMG ale mnie tu dlugo nie bylo ^^
przez 5 stron pisaliscie o glupim deadzie Michalaka czy tam Mendoliny... n/c :baby: btw. Nie ma to jak sie podjarac zabiciem ~40 lvla z FE... :evul: albo zakladac tematy na forum.tibia.com "michalakmee hunted" , po czym swoim drugim charem pisac posty "GZ, you have got ROX pvp" MUEHEHEHHEHEH chyba to jest wieksze noobstwo niz to o czym pisaliscie...:( |
Boobostwem jest kupic char ze skillami 80/80~ 35 lv, okrasc kumpla na 300k~ i udawac ze sie tego nie zrobilo po czym siedziec 24h :]
|
bekowy temat :P
powiem jedno. ktos tam pisal ze z fe to mozesz walczyc ale na soo to jestes pizd* uzywajac 2 fe to tez jest solo bo w koncu sam atakuje bez pomocy innych graczy ^^ sork i drut maja taki czar i niech sie ciesza (knight ma exori, a palek(?) exevo con mort:P (bolty) jak cos wam nie pasi z tym niby nie "solo" to zaloz se sorca/druta i bedizesz ty chodizc nie solo z 2 fe proste ps widzze ze temat sie rozkreca ps1 tibia sux ps2 ale gracze fajnie ps3 niektorzy ps4 zacznam nasladowac ligusa z tymi ps :P |
Elo wszystkim! Silvera chyba sie rozkreca troche wsrod polakow, mam nadzieje ;) i mysle ze tak pozostanie. Pelen powrot na serwer xD! Pozdro dla prawie all polakow z silvery :D
|
lol :p
hehehe, ja tez
ps tibia sux ps2 ale gracze fajni ps3 niektorzy ps4 np ligus ps5 ja juz nie gram w to badziewie :) Zmiencie temat plx ;P Ja nawet nie wiem o co chodzi... |
no Mendolina, nie wiem. ostatnio troche wrocilo ale znowu odeszli ;D mysle, ze niedlugo to juz tu nikogo ze starych Red Warriors nie zostanie. Czy my sie znamy tak w ogole ? ;>
|
Właśnie nie wiem czy sie znamy ;P, jaki masz nick postaci, powinienem skojarzyc :D
|
Quara attackB)
Wczoraj wieczorem liberty Bay zaatkowaly Quary :) Mialem tam wylogowanego niestety tylko noob chara(a moze i stety xD).. I z niego sa screeny. Padalo duzo osob, ja tez 2 razy padlem ale noob charem xD Byl hardcore... Moze i dobrze ze nie mialem tam Michaela, latwo bylo pasc. GM zaczal najpierw stawiac po jednej kolo dp.. i tak stawial coraz dalej coraz dalej zlurowal duzo ludzi.. i wtedy jak juz byla otwarte przestrzen no to sie zaczelo xD nagle pojawilo sie dziesiatki Quar all rodzaje :P Screeny: http://img54.imageshack.us/img54/1938/tibiarls28rg5.jpg http://img213.imageshack.us/img213/4...iarls29fx9.jpg http://img154.imageshack.us/img154/3...iarls30df2.jpg http://img157.imageshack.us/img157/9...iarls31ne2.jpg nooo tu sie zaczelo ;) http://img217.imageshack.us/img217/8...iarls32nu3.jpg tu padl jakis typ.. stracil k armor, niestety nie wzialem i sam padlem :( http://img132.imageshack.us/img132/5...iarls33ze9.jpg http://img217.imageshack.us/img217/6...iarls34cc5.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1...iarls35ow9.jpg chyba ba tyle ;p |
Cytuj:
Quarry no tak na harmoni tez byly ale NIKT nie padl bo co sie pojawailu to szlo ue masa sd itp :D Z piratami to samo samo gfb latalo ja zabilem moze z 3-5 piratow :D |
Musiala byc jazda ;) juz wiem gdzie padl Arek Zoltan ;( i Hero Dio ;/ 2 lvl w dol im poszly.
|
Kasztaniaczek, kilver juz nie gra. Rekin, Neo i Dawergo tylko zostali. Ja mialam kiedys nick Kazuyoshik ( palek se SWIETNYMI skillami, nie smiejcie sie, to byl pierwszy char i naprawde myslalam, ze sa dobre :p ) potem mialam Madame Katty i od niedawna juz nia nie gram ;P tibia sux...
|
Cytuj:
|
Zajebiście było ! xD bylem tam noob charem na chwile po rum no i w koncu siedzialem tam z 2 h
ps. szkoda ze przyjechalem juz po pierwszym ataku :/ http://i85.photobucket.com/albums/k7...006_224211.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |