Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Mroczno 03-01-2007 04:12

Siema again ;) EloElo520 to pan Petro/Bartek ktory fakuje Spoxstera pozdro ; )

eloelo520 03-01-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczno (Post 1170465)
Siema again ;) EloElo520 to pan Petro/Bartek ktory fakuje Spoxstera pozdro ; )

o rly?

.................

~Baku~ 03-01-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ahcum lewap (Post 1169802)
A to w ramach ciekawostek sklad Sunblade z Marca 2006

The guild was founded on Furora on Jul 12 2005.
It is currently active.
The official homepage is at...
Their home on Furora is Darashia, Eastern Guildhall. The rent is paid until Mar 21 2006.

Caltus ,Darshil,James Caros,Spaaw,Yenx,
Barles Karste,Frytson,Kijancz,Laen Loys,Sendrius,Tarrin Kerrax
Tryku,Yakapushi Mastah,Yamahaha,Fazest,Glovar Fanstar,Gremar
Muay Thai Fan,Nelvotta,Nevol,Pizaro,Teemer Karste,Teshe el'Baq,
Verbatov,Wayne'Braveheart,Yeebak ,Yubov,Comandor Bloker,Dalanthi
Grze'cho,Kolek el'Baq,Maziqu,Nagassh,Pavodi,Sagore,Siva Pantera,Stigandi

to byl chyba najlicznieszy sklad ale niebawem nadeszla selekcja i wybrani zostali tak zwani loyal (hehe jakie to powszechne a jak nic nieznaczace slowo na Furorze:) :)
Ale zaden z ttych loyal niewyszedl podczas wojny z Duskiness:)

Ehh to bylo cos :)

"Ale zaden z ttych loyal niewyszedl podczas wojny z Duskiness:)"

Hm? Nie wyszedl?

4ever in my heart ~Sunblade~

Mroczno 03-01-2007 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1170577)
o rly?

.................

Really really bartku ;)

Borut 03-01-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1170577)
o rly?

.................

OMG... przecież hakną Taifuna! Co Ty robisz człowieku!

Gienass 03-01-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1171259)
OMG... przecież hakną Taifuna! Co Ty robisz człowieku!

Skąd wiesz ze to Petro?

Zwidek 03-01-2007 19:33

Petro !

We Have Your IP !

What Now ?B)

Taifun gonna down too :o

Ertil 03-01-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1171539)
Petro !

We Have Your IP !

What Now ?B)

lol jakie to dziecinne i żałosne. Nie możecie go pokonać w uczciwej walce <chociaz, wiem że nigdy tak nie będzie ze względu na boty, sharing> ale takie chwyty są poniżej pasa. Żal mi Cie Zwidek. Choć wiem, że reszta Vision dałaby radę bez pingowania go -.- Zwidek psujesz tylko opinie tej gildi, gdyż jesteś rozwydrzonym bachorem z problemami w rl.

Forc 03-01-2007 22:56

Ech... ta Tibia chyba naprawdę wyżera mózgi...

Bodzio88 03-01-2007 23:22

hmm

Czy ludzie w ogóle wiedzą jeszcze co to jest ironia?
Czy potrafią przeczytać choć kilka ostatnich postów a nie tylko 1?

eloelo520 04-01-2007 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1172525)
Ekipa z Zasadami Nie Odpowiada Małolatom o Niższym Poziomie Inteligencji

tak, dlatego 90% osob z tego forum nie bedzie odpowiadac na twoje posty

cu

Masywny_Titania 04-01-2007 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1172525)
Ekipa z Zasadami Nie Odpowiada Małolatom o Niższym Poziomie Inteligencji

Myslisz ze masz wyzszy poziom inteligencjii jesli piszesz kazde slowo z duzej litery?

Kumulus 04-01-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil (Post 1172281)
lol jakie to dziecinne i żałosne. Nie możecie go pokonać w uczciwej walce <chociaz, wiem że nigdy tak nie będzie ze względu na boty, sharing> ale takie chwyty są poniżej pasa. Żal mi Cie Zwidek. Choć wiem, że reszta Vision dałaby radę bez pingowania go -.- Zwidek psujesz tylko opinie tej gildi, gdyż jesteś rozwydrzonym bachorem z problemami w rl.

Nasz forumowy Zwidek to nie Zwidek z furory... Ile razy można to powtarzać? X(

Borut 04-01-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil (Post 1172281)

Next wypłoch który myśli, że Taifun został zabity bo został spingowany.... Gyby tak było to by się tak co dzień robiło i innym osobom też no nie?

btw. mam bana na forum tutaj, a moge nadal pisać na forum i je odwiedzać? lol?

Ban byl od polnocy, wiec wychodzi na to, ze policzylo go od 29 do 4 (7 dni), chociaz w profilu widnieje data 6.01...Dziwne ;) No to juz sciagnalem :)

Wigget 04-01-2007 17:46

ban za co ?:>

eloelo520 04-01-2007 19:18

za bycie be i fe

Wuzwar 04-01-2007 19:57

ymy znowu wbił lvl patriarh też yubow podobnie hmm prawie normalnie expią;p

Zwidek 04-01-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuzwar (Post 1173702)
ymy znowu wbił lvl patriarh też yubow podobnie hmm prawie normalnie expią;p

Do czasu...

Bodzio88 04-01-2007 21:27

Do jakiego czasu? Omg polowa vision to facce i osoby do 80lvla bardzo malo osob jest zdolnych do walki Więc co stoi na przeszkodzie Duskow do expienia?
wiec zwidek... gadasz ciagle tylko glupoty nic wiecej

Maciorqa 04-01-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bodzio88 (Post 1173946)
Do jakiego czasu? Omg polowa vision to facce

Katrila - Premium Account
Imargam - Premium Account
Niraet - Free Account
Tarrin Kerrax - Premium Account
Zwidek - Premium Account
Arisstos - Premium Account
Burn Abl - Premium Account
Nordmark Oblivion - Free Account
Yamahaha - Premium Account
Yiubh Do'Urden - Free Account
Al Inferno - Premium Account
Barles Karste - Premium Account
Belandy Asco - Premium Account
Dalanthi - Premium Account
Draverik - Premium Account
Haasky - Premium Account
Kerston - Premium Account
Nefari - Premium Account
Sendrius - Premium Account
Senzel - Premium Account
Sephriot - Free Account
Thellionn - Premium Account
Xareta - Premium Account
Yeetro - Premium Account

Jak widac panie Bodzio88 tylko 4 na 24 czlonkow Vision to facce wiec nie pie**ol.

A tak btw to na konkurencyjnym forum pojawil sie taki news:

Ile EO nabił skili.
Ile Vision fragów nabili,
Ile Demon expa da,
Ile warte MPA,
Ile noobków jest na Rooku,
Tyle życzeń w Nowym Roku ...

Widac ze Vision jest popularne xD!

Bodzio88 04-01-2007 22:31

"Omg polowa vision to facce i osoby do 80lvla" Czytaj do końca..
Osoby 80lvl~~
1. Arisstos
2.Al Inferno
3.Belandy Asco
4.Nefari
5.Senzel

Fefin 04-01-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1171539)
Petro !

We Have Your IP !

What Now ?B)

Zwidek ale ty jestes ciemny:)Huj z tego ze macie jego Ip..??Wpuscisz mu exploita czy sniffera na Ip..??Czlowieku Ip to nie to samo co www..********** bo gdyby tak bylo to 1/2 uzytkownikow hackowala by druga 1/2 matolow.wiec wpierw pomysl co mowisz:)Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.Wiec nastepnym razem jak napiszesz cos tio idz do lazieki u umyj oczka!!!

Rodri 05-01-2007 07:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciorqa (Post 1174153)
A tak btw to na konkurencyjnym forum pojawil sie taki news:

Ile EO nabił skili.
Ile Vision fragów nabili,
Ile Demon expa da,
Ile warte MPA,
Ile noobków jest na Rooku,
Tyle życzeń w Nowym Roku ...

Widac ze Vision jest popularne xD!

Hehe no nic dziwnego, w koncu zrobili taki Owned Aberratio a potem Taifuna zabili i wciaz prowadza w wojnie mimo takiej przewagi liczebnej i lvlowej Duskiness. :D

COZTAPOLSKA2345 05-01-2007 08:22

;/

ale wy wszyscy jestescie nienormalni niektórzy co tu coś piszą wogule nie mają pojęcia o tym co sie dziejie na Furorze. Muwice ze Vission prowadzi w wojnie jakiej wojnie ???????? gdzie jest wojna oni nawed nie mogą wyjśc na open to o jakiej my wojnie muwimylol ;) Jeśli dla was jest wojną to ze zabiją kogoś i potem stają w miejscu gdzie imargam 200 lvl bloczy all a może go atakowac kilka osób np. 5 to jaka ta wojna jest ????;);) I muwicie ze Vision rozwaliło abberatio nie macie pojęcia dlaczego. Wydaje mi sie za na początku tej wojny abeeratio w 3 piewrszych openach poprostu zmiażdzili Vision potem coś sie zaczeło sypać jeśli dobrze pamiętam ;)) Aha jeszcze jedno łatwiej jest zabić 280 mastera w trapie niz 201 ek który bloczy przejście i atakuje go góra 5 osób ;)))))

Uhrobka Electric 05-01-2007 09:30

@COZTAPOLSKA2345 ahuaHUAUHAauHUAh Gratz!! Z tego co wiem Vision przegralo tylko pierwszego open battle... zreszta widac kto tutaj jest nienormalny, Ty bys pewnie z taifunem wyszedl 1 vs. 1 i to nazywal bys open battle... Bo jak widac nie wiesz za bardzo co to jest :>

Vision poprostu miazdzy Duskow za co wielkie GratY dla nich :)

Proponuje wiec zebys ogarnal, a dopiero potem zaczal wypowiadac sie na forum :>

P.S. Gz Ortografii :D

Silna-Monisia 05-01-2007 09:35

Jej ... Te forum powinno byc zamkniete...

Stwierdzam tak poniewaz z tego co czytam to sa tu same dzieci sprzeczajace se co chwila...
Wyzywajace itp ten temat jest do tego aby wypisywac co sie dzieje na servie a nie:
xxx: Glupi ejstes Vision jest fajne
yyy: Nie ty ejstes glupi bo dusk fajne
zzz: Oboje glupi jestescie...

Omg... Nie spamujcie a jak macie jakies problemy o kogos piszcie na prv a nie tu bo forum lada chwila bedzie zamkniete... a szkoda by bylo :)

Pozdrawiam aLL ;D

Mroczno 05-01-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1174551)

Stwierdzam tak poniewaz z tego co czytam to sa tu same dzieci sprzeczajace se co chwila...
Wyzywajace itp ten temat jest do tego aby wypisywac co sie dzieje na servie a nie:

Omg... Nie spamujcie a jak macie jakies problemy o kogos piszcie na prv a nie tu bo forum lada chwila bedzie zamkniete... a szkoda by bylo :)

Pozdrawiam aLL ;D

Czesc

Tak masz racje ale niestety niektorzy maja po 10 lat a inni tego poprostu nie rozumieja papa pozdrawiam

Bass 05-01-2007 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 1174264)
Zwidek ale ty jestes ciemny:)Huj z tego ze macie jego Ip..??Wpuscisz mu exploita czy sniffera na Ip..??Czlowieku Ip to nie to samo co www..********** bo gdyby tak bylo to 1/2 uzytkownikow hackowala by druga 1/2 matolow.wiec wpierw pomysl co mowisz:)Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.Wiec nastepnym razem jak napiszesz cos tio idz do lazieki u umyj oczka!!!

Fefin ale ty jeteś ciemny:)........wiesz co to ironia ? ; >

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez COZTAPOLSKA2345 (Post 1174503)
ale wy wszyscy jestescie nienormalni niektórzy co tu coś piszą wogule nie mają pojęcia o tym co sie dziejie na Furorze. Muwice ze Vission prowadzi w wojnie jakiej wojnie ???????? gdzie jest wojna oni nawed nie mogą wyjśc na open to o jakiej my wojnie muwimylol ;) Jeśli dla was jest wojną to ze zabiją kogoś i potem stają w miejscu gdzie imargam 200 lvl bloczy all a może go atakowac kilka osób np. 5 to jaka ta wojna jest ????;);) I muwicie ze Vision rozwaliło abberatio nie macie pojęcia dlaczego. Wydaje mi sie za na początku tej wojny abeeratio w 3 piewrszych openach poprostu zmiażdzili Vision potem coś sie zaczeło sypać jeśli dobrze pamiętam ;)) Aha jeszcze jedno łatwiej jest zabić 280 mastera w trapie niz 201 ek który bloczy przejście i atakuje go góra 5 osób ;)))))

Chyba jesteś jednym z tych nienormalnych ; >

Hellraiser 05-01-2007 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silna-Monisia (Post 1174551)

Pozdrawiam aLL ;D

Popieram, ale co zrobisz "Takie życie, taki los,..", nie wytłumaczysz tego,.. raczej,..

Rodri 05-01-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez COZTAPOLSKA2345 (Post 1174503)

Omg... Czlowieku jestes rzeznik niesamowity po prostu szanuje Cie, zacznij pisac bajki czy cos w tym stylu zrobisz wielka furore. Ludzie lubia fantastyke.

A teraz Ci wyjasnie jak jest na prawde. Wojna jest wtedy kiedy jedna gildia hunci druga a taka sytuacja ma miejsce na furorze. Fragi sa liczone i Vision wygrywa wiec nie wiem o czym mowisz? Vision faktycznie roznioslo Aberratio a z tego co Ty powiedziales wnioskuje ze to Ty nie wiesz dlaczego :) Kolejna sprawa... Aberratio nie wygralo 3 open battle, wygrali tylko pierwsza mala bitwe gdzie mieli 4:2 o ile pamietam, a potem chyba 11:3 czy jakos tak. Potem Vision zobaczylo ze ich technika walki sie nie sprawdza i ze stanu 20:8 dla Aberratio zrobilo sie 50:25 dla Vision. Czy to nie jest "rozniesienie"? Dlaczego Vision nie chce wyjsc na open battle? Dlatego, ze Taifun ma 100 ms'a na 1 sd :)

yz0 05-01-2007 17:56

Ten topic powinien nazywać się "Pierdolenie na antenie";/

Kumulus 05-01-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1175378)

Antena? Dobra nazwa dla nowego serwera :D

wrogonastawiony 05-01-2007 19:18

[quote=Fefin;1174264]Bo zachwile ja ci moge podac swoje ip uzyc takiego czegos jak "Hide IP" i bedziesz widzial moje ip przez proxy z kazachstanu.[quote]
Ciut ci sie pomyliło z tym programem no ale mniejsza oto ;p Nie ukryjesz sie nim w sieci.. jak ktos dostanie twoj IP to i bedzie dostepny dla niego nawet jak masz ten program.. on ukrywa ipka przed serwerami www.. :p

Cytuj:

Next wypłoch który myśli, że Taifun został zabity bo został spingowany.... Gyby tak było to by się tak co dzień robiło i innym osobom też no nie?
Next mastaha myśli ze wie wszystko o sieci ? Bardzo łatwo kogoś spingować - a żeby sie ochronić wystarczy mieć firewalla - tyle. Założe sie ze Taifun ma takie toolsy wiec spingowac sie go niedało.

Bodzio88 05-01-2007 19:28

zal

Właśnie miał miejsce mass log vision wg mnie totalnie nie udany lognelo ich 16 zabili 75 pala co huncil na pohu ni loota ni nic poszli sie schowac w bardzo dobra miejscowe i? nic duski nie przyszły... Treaz vision zachowalo sie nierozsadnie mogli zabic kogos z dusk~~ wtedy moze by i po nich przyszli...

Vacek 05-01-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1175566)
Next mastaha myśli ze wie wszystko o sieci ? Bardzo łatwo kogoś spingować - a żeby sie ochronić wystarczy mieć firewalla - tyle. Założe sie ze Taifun ma takie toolsy wiec spingowac sie go niedało.

Next mastah myśli, że wie wszystko o sieci ? Przed atakiem DDoS\DoS (czyt. przed pingowaniem) nie ma ochrony. A też spingować jest trudno, gdyż potrzebujesz lepszego internetu i komputera niż ofiara. Gdy tego nie masz, spingujesz sam siebie ;) Nie odzywaj się jeżeli nie masz o tym pojęcia, ok?

Wuzwar 05-01-2007 22:16

add do moich poprzednich postów z woczrajszego dnia:
Taifun Devilry (* ) Furora Sorcerer 278 +1,085,242
Magrami (*) Knight 149 53,561,981 +306,968
Sanyol (*) Sorcerer 128 33,445,715 +160,569
Wampir Nitu'sho (*) Sorcerer 122 29,002,258 +189,257

i wielu innych
chyba sobie nic nie robia z wojny z visionOo

Izull 05-01-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez yz0 (Post 1175378)

O Szopenie!!

Misterio 05-01-2007 22:32

Wojna nie liczy się we fragach, liczy się to kto expi [ ; więc Duski wygrywają wojne bo mogą expić ; )

Pall_Mall 05-01-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1176188)
Wojna nie liczy się we fragach, liczy się to kto expi [ ; więc Duski wygrywają wojne bo mogą expić ; )

LOL? To joke czy serio tak uwazasz?
Co exp ma do wojny ?
Nie rozumiem Cie. A co Vision nie moze expic? Teorytczynie każdy moze expic więc takie gadanie niczego nie udwadnia i zrozum ze w wojnie liczy sie ilośc fragów

alahakbar 05-01-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wuzwar (Post 1176145)
add do moich poprzednich postów z woczrajszego dnia:
Taifun Devilry (* ) Furora Sorcerer 278 +1,085,242
Magrami (*) Knight 149 53,561,981 +306,968
Sanyol (*) Sorcerer 128 33,445,715 +160,569
Wampir Nitu'sho (*) Sorcerer 122 29,002,258 +189,257

i wielu innych
chyba sobie nic nie robia z wojny z visionOo

No to co nieco zdobyl tylko taifun, bo to co zrobil vampir i sanyol to nieco ponad godzina expienia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:43.