Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Agnieszka21 18-10-2006 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1036978)
Xioss

Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda

Nie rozumiem Kondy..

Tez nie rozumie...Cos mi tu nie gra... Hehe ciekawe co dalej.. Co teraz Rel~ zrobi :P8o :confused: ....

Dragon86 18-10-2006 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1036978)
Xioss

Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda

Nie rozumiem Kondy..

moze nie ma zaufania do niektorych czlonkow relictus;) i chce stworzyc wlasn jednostke skladajaca sie z "elity" godnej zaufania (niniejszy tekst jest tylko opinia nie stwierdza faktow:D )

Azenus 18-10-2006 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon86 (Post 1037286)
moze nie ma zaufania do niektorych czlonkow relictus;) i chce stworzyc wlasn jednostke skladajaca sie z "elity" godnej zaufania (niniejszy tekst jest tylko opinia nie stwierdza faktow:D )

W sumie jeśli w gildii nie ma zgrania to może to i dobra decyzja?

Agnieszka21 18-10-2006 21:08

News :
20:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Levandero Gamblino. He was killed by Lovize.

20:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Xendyn. He was killed by Konda.

Ajron 88 18-10-2006 21:09

Świerzy news , LEvandero Gamblino i Xendyn gryzą piach.. Konda i Lovize dostali wiatru w skrzydła od kiedy "olali" swoje postacie.. oby tak dalej chłopaki.

Edit : Niemiałem odświerzonej storny i niewiedzialem że ktoś już podał.

Edit2 : 21:08 Aylitha [142]: To nie Ma kurwa sensu
21:08 Catrishia [132]: i dziwisz sie

wiem że to mało warzne ale jakoś strasznie rozbawiły mnie te dwa wersy. XD

wilderwein 18-10-2006 22:13

Konda nie chciał wygranej relictus. On chciał być liderem guild trzymającej władzę. Teraz stworzył własną i nikt się mu nie upomni ani nie sprzeciwi ]. co do fragów, pamietacie Patriots? Kto najwiecej fragów miał? dwóch sorców wystarczy by dużo osób zabić snake attakami.

smutne ale prawdziwe.

mogę się mylić ale wg mnie Konda jakby chciał wygranej relictus to by się tak nie "bał".. i pewnie by wygrał..

pozdro

Ajron 88 18-10-2006 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wilderwein (Post 1037580)
Konda nie chciał wygranej relictus. On chciał być liderem guild trzymającej władzę. Teraz stworzył własną i nikt się mu nie upomni ani nie sprzeciwi ]. co do fragów, pamietacie Patriots? Kto najwiecej fragów miał? dwóch sorców wystarczy by dużo osób zabić snake attakami.

smutne ale prawdziwe.

mogę się mylić ale wg mnie Konda jakby chciał wygranej relictus to by się tak nie "bał".. i pewnie by wygrał..

pozdro

Ja mam inną teorię na ten temat, duża częśc Relictus ( w tym moja postac) była najzwyczajniej w świecie balastem dla Kondy , przykładem może by dzisiejsza potyczka w trakcie której Konda i Lovize nie musieli kompletnie sie martwic o nic oprócz swoich tyłków. Jestem więcej niż pewien że pare osób z Relictus zostanie zaproszonych do współpracy.. wyeliminuje to domniemanego (fikcyjnego ?) szpiega, a także pozwoli działac gildi swobodnie (pozbycie sie balastu , szorstko mówiąc) , jako "balast" nie mam nic przeciwko , ze swojej strony nie mam jak im pomóc a świadomośc ze mogłem im szkodzic swoją obecnoscią jest przytłaczająca...

na koniec.. co tu dużo gadac

"Niech się dzieje wola Nieba , z nią sie zawsze zgadzac trzeba" , ktoś pamięta skąd ten cytat? :)

Agnieszka21 18-10-2006 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wilderwein (Post 1037580)

smutne ale prawdziwe.

pozdro

Jak zrobil swoja guild.. szybko sie przestal bac:P

Juan 18-10-2006 22:26

@up
Rejent Milczek "Zemsta" A. Fredro:P

Ajron 88 18-10-2006 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juan (Post 1037613)
@up
Rejent Milczek "Zemsta" A. Fredro:P

Punkt dla Ciebie , widze że nie tylko "pospólstwo" odwiedza to forum hehe (taki żarcik sytuacyjny).

Co więcej można napisac o Galanie żeby uniknąc zgubnego wpływu Moderatora na moje posty , HWL jest skonsternowane i zpewnością częśc znich jest zagubiona..

^^

Rumcio 18-10-2006 22:46

no niestety niema sily na spam z ue... 2 sorkow^^sam sie przekonałem na własnej skoorze bo prawie padlem...
Mysle ze wyciągniemy wnioski i juz wiecej im sie to nie uda...
Sami Wojny nie wygrają...
Gaoastic u nas brakuje yuperdo i Grud~~ : >

Pozdro

Tarnos 18-10-2006 22:49

Jak Maciek szpula dawał hah ;D

Wapivos 18-10-2006 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1037665)
...u nas brakuje yuperdo i Grud~~ : >
Pozdro

Yup na pewno nie wroci do HWL :p I bardzo dobrze...

Konda, Kardear, Malia, Vidente, Lovize, Trio Da Jah i z tego co widze Oen maja zamiar skonczyc z Galana. Nawet ktos ostatnio na forum o tym pisal. Ja to bym tam na nich uwazal bo jak sie cos odwidzi to moga namieszac;)

sliver 18-10-2006 23:24

konda lovize wystarczy ze sa na otwartym terenie i umiejetnie uciekaja i raczej strapowac ich nie dadza rady. Pamietam jeszcze za czasow um~ i desperados vs patriosts byl moment pewnego przelomu kiedy patriots zostalo zepchniete do pz'ta wszyscy sie bali wyjsc. Wtedy zalogowal sie konda zrobil pz w poscig ruszylo za nim pol um~ a on na ugh + prawdo podobnie t ring chodz i to nie bylo konieczne miedzy drzewkami kolo thais sobie sprawnie uciekal z pz na 15 minut ;p

Rumcio 19-10-2006 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wapivos (Post 1037688)
Yup na pewno nie wroci do HWL :p I bardzo dobrze...

poczekamy zobaczymy... Taa konda za szybki jest ; [

aragorn uczciwy 19-10-2006 18:47

Wczoraj Konda i jej paczka zaszaleli czyli:
Xioss:Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda
Levandero Gamblino:Oct 18 2006, 20:56:01 CEST Killed at Level 72 by Konda
and by Lovize

Oraz powstała nowa Guildia:League of Extreme Maffers
w ktorej sa:
Ultra deluxe Maffer
Konda (Mafferness himself) Oct 18 2006
Kardear (Maffertastic) Oct 18 2006
Malia Arkwin (Mafferness herself) Oct 18 2006
Sabrio (Sexy Maffer) Oct 18 2006
Vidente (Baby Maffer) Oct 18 2006
Kiggan (Maffer at saying Devilry) Oct 19 2006
Lovize (Maffer Devilry) Oct 18 2006

oraz oen ktoren jest invitniety tlyko narazie nie doszedl:P..... Ja tam wolalem patriotow za ich dawnego panowania...

Dragon86 19-10-2006 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1038434)
Wczoraj Konda i jej paczka zaszaleli czyli:
Xioss:Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda
Levandero Gamblino:Oct 18 2006, 20:56:01 CEST Killed at Level 72 by Konda
and by Lovize

Oraz powstała nowa Guildia:League of Extreme Maffers
w ktorej sa:
Ultra deluxe Maffer
Konda (Mafferness himself) Oct 18 2006
Kardear (Maffertastic) Oct 18 2006
Malia Arkwin (Mafferness herself) Oct 18 2006
Sabrio (Sexy Maffer) Oct 18 2006
Vidente (Baby Maffer) Oct 18 2006
Kiggan (Maffer at saying Devilry) Oct 19 2006
Lovize (Maffer Devilry) Oct 18 2006

oraz oen ktoren jest invitniety tlyko narazie nie doszedl:P..... Ja tam wolalem patriotow za ich dawnego panowania...

Ale zes wyskoczyl jak filip z konopi... :D czytaj wczesniejsze posty zanim cos napiszesz, bo to mozna nazwac spokojnie "spam"

dressu 19-10-2006 22:32

Relictus sie rozpadlo..A Krupnik ma w dupie pozostalych membersow gildii oczywiscie oprocz swojego ukochanego Pn , no i nie moze zabraknac tam Tharrina.. a co z posostalymi ?Mozecie nam wyjasnic?

Vienek 19-10-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1038849)
Relictus sie rozpadlo..A Krupnik ma w dupie pozostalych membersow gildii oczywiscie oprocz swojego ukochanego Pn , no i nie moze zabraknac tam Tharrina.. a co z posostalymi ?Mozecie nam wyjasnic?

dressu właśnie to jest dobre pytanie co z pozostałymi?? czy mają płacić paymenta?? czy mają założyć własną gildie i walczyć, tylko jeśli nawet założa to po co??

ciekawi mnie to czemu rozpadło się relictus

Poznanski Rycerz 19-10-2006 22:47

niech ktos ruszy

Niech ktos sprobuje ruszyc little pibby!!
Typowo krupnikowe zachowanie ^^. Wojna trwa dalej, tera beda paymenty wiec lekka lipa moze byc dla relictus. Mam nadzieje ze Krupnik i tharrin pamietaja ze HWL wypowiedzialo takze wojne PN !! ^^

Ajron 88 19-10-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu (Post 1038849)

Otwórz oczy człowieku , Relictus w takim stanie jakim było i tak nie miało szans walczenia w tej wojnie.. 2 aktywnych sorców (Ascario i Adelao) , 2 nie aktywnych (Xairax [nie ma kompa] , Pibby [nie mam pojęcia]) , co będzie dalej nikt tego niewie.

Wapivos 20-10-2006 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1038874)
Mam nadzieje ze Krupnik i tharrin pamietaja ze HWL wypowiedzialo takze wojne PN !! ^^

Tharrin nie za bardzo mi pasuje do PN... Predzej do FS:p
Co do sytuacji exRelictus to nie zazdroszcze...

@Rumcio
Yup znalazl wlasny sposob na gre takze do HWL go nie ciagnie. Zreszta Rivenn tez sie raczej nie bedzie udzielal:P

Tragicall 20-10-2006 00:25

Z tego co słyszałem rozpadło się, aby oczyścić szeregi z nieaktywnych graczy. Trzeba zrobić małą reorganizację i spróbować powalczyć, nie o zwyciestwo, tylko o przetrwanie.
Osoby, które należały do gildii wyrażające chęć prowadzenia dalszych działań wojennych powinny zgłosić się do Krupnika i z nim wszystko ustalić.

Kurier 20-10-2006 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tragicall (Post 1038933)
Z tego co słyszałem rozpadło się, aby oczyścić szeregi z nieaktywnych graczy. Trzeba zrobić małą reorganizację i spróbować powalczyć, nie o zwyciestwo, tylko o przetrwanie.
Osoby, które należały do gildii wyrażające chęć prowadzenia dalszych działań wojennych powinny zgłosić się do Krupnika i z nim wszystko ustalić.

Bro nie lam sie ja juz tez dolaczylem;)
Kazda pora dnia i nocy mozecie tylko dac znac i wroce na Galane:evul:

Xulorin 20-10-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1038874)
Niech ktos sprobuje ruszyc little pibby!!

Jak dla mnie to Little Pibby to przegrana osoba... z tego co wiem ukradł/a SoV'a Jeffreya Kinty.

sliver 20-10-2006 15:54

jak dla mnie jeffrey kinta to tez byla przegrana osoba ;p

ŻaQ 20-10-2006 19:15

Ehh... Czyżby Relictus znów sie poddało? :confused:

PS Buy bear paws and iron ore :P.

Poznanski Rycerz 20-10-2006 20:44

Mmm

Little pibby czy ukradla tego sova to nie wiem. Bylem wtedy retired z reszta od maja jestem ^^. Od kiedy padlem od HWL ;].
Widzew " Lech 2;2 ^^ 15 minut do konca a przegrywal lech 2;0
Wedlug mnie teraz bedzie albo mass-retired albo mass paymenty ^^.

Bartol1 20-10-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1040003)
Little pibby czy ukradla tego sova to nie wiem. Bylem wtedy retired z reszta od maja jestem ^^. Od kiedy padlem od HWL ;].

Albo mass logi ;)

ŻaQ 20-10-2006 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1040003)

Widzew wygrał :D:D 3:2 :P:P. Little pibby ukradła SoV'a :d.

thewojtek 20-10-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ŻaQ (Post 1040068)
Widzew wygrał :D:D 3:2 :P:P. Little pibby ukradła SoV'a :d.

OOOOOOOOOOO Lodzki Widzew OLE OLE OLE OLE OLE LODZKI WIDZEW OLE!

;]]]

z nowosci na galanie:

coraz wiecej osob placi z Relictus =[[

Colorion 20-10-2006 22:11

Ale mnie ktos nie lubi w hwl, 8o sova8o kazali placic

pawlon 20-10-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 1040146)
Ale mnie ktos nie lubi w hwl, 8o sova8o kazali placic

a ja myslalem juz ze zaplaciles....
jeszcze nie? bo widze w gildii cie nie ma...

widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo Widzew :D

a mass paymentow to raczej nie bedzie ;)

sliver 20-10-2006 22:20

kurwa widzew wygral ;< wystawilem lep na balkon i slyszalem ryk zawiedzionych poznanskich kibicow ;< w zeszlym tygodniu dali taki pokaz teraz dupa ;<

Kurier 20-10-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek (Post 1040091)
OOOOOOOOOOO Lodzki Widzew OLE OLE OLE OLE OLE LODZKI WIDZEW OLE!

;]]]

z nowosci na galanie:

coraz wiecej osob placi z Relictus =[[

OOOOOOOOOOOO~ ~OLE!:evul:

Color~ sova mowisz?
No to chyba juz nie pograsz...
A niech niewierni placa...
My tam i tak jeszcze tu cos zrobimy;]

pawlon 20-10-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1032992)
dobra to podsumujmy zeby nie bylo watpliwosci:
-napadl cie noob char z soulfire
-stwierdziles ze ma "super power" i pobiegles sie zabic :)
-zadnego z nas nawet na ekranie nie zobaczyles

PS:
gubisz sie w swojej wersji, w grze zaraz po zgonie pisales mi ze cie demony trapnely w rogu, a teraz ze padles 3 sqm od schodow? to jakim cudem biegles od wejscia do wyjscia majac "rog" po drodze? chyba ze zes kazda sciane zwiedzal biegnac :)

panowie agusie to trzeba ignorowac, ona i tak "wie" swoje ;) ja tak robie :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1040171)
kurwa widzew wygral ;< wystawilem lep na balkon i slyszalem ryk zawiedzionych poznanskich kibicow ;< w zeszlym tygodniu dali taki pokaz teraz dupa ;<

Ha! LKs mogli naklepac 4:0 ale teraz jasno im pokazalismt ze LKS to nei Widzew :D niech sie chlopaki naucza, bylismy mistrzami Polski i jeszcze bedziemy ;) ladny meczyki, zwlaszcza pierwsza polowa, potem troche gozej. a na galanie mamy maly chaos, tak czy siak ja raczej placic nie bede, bo to bledbne kolo.

Xulorin 20-10-2006 23:30

Goń się Tharrin! X D Farta mieliście, 5min więcej meczu i by było 3:3 :P.

ŻaQ 20-10-2006 23:35

Colorion wylootował Phoenix Shielda, Fruity~ kończy grę, zapłacili HWL za wolność:
Odin Swordmaster
Rattzor
Demiphant on Galana
Thorin Frosthammer
Sparrow The Evill
Amazonfisken
Dauthislayer
Potempik silny.

Czyli jak zawsze nic się nie dzieje ;].

PS Tharrin jesteś z Łodzi? xD
PS 2 ŁKS gra równiej niż Widzew... Ale tak szczerze to sądze, iż Widzewiacy mają większy potencjał :P.

sarm 21-10-2006 01:55

"widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo widzew" - nie umiem cytowac wiec poprostu przekleilem..... a pamietacie 3:2 na lazienkowsiej? Mialas juz berlo, mialas korone i mistrza polski zdobywalas, nie ma juz berla nie ma korony................................
btw chyba juz czas zeby grzelak dostal powolanie do kadry?!

sliver 21-10-2006 02:18

ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion ! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23.