![]() |
Cytuj:
Tez nie rozumie...Cos mi tu nie gra... Hehe ciekawe co dalej.. Co teraz Rel~ zrobi :P8o :confused: .... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
News :
20:58 You see a dead human (Vol:10). You recognize Levandero Gamblino. He was killed by Lovize. 20:58 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xendyn. He was killed by Konda. |
Świerzy news , LEvandero Gamblino i Xendyn gryzą piach.. Konda i Lovize dostali wiatru w skrzydła od kiedy "olali" swoje postacie.. oby tak dalej chłopaki.
Edit : Niemiałem odświerzonej storny i niewiedzialem że ktoś już podał. Edit2 : 21:08 Aylitha [142]: To nie Ma kurwa sensu 21:08 Catrishia [132]: i dziwisz sie wiem że to mało warzne ale jakoś strasznie rozbawiły mnie te dwa wersy. XD |
Konda nie chciał wygranej relictus. On chciał być liderem guild trzymającej władzę. Teraz stworzył własną i nikt się mu nie upomni ani nie sprzeciwi ]. co do fragów, pamietacie Patriots? Kto najwiecej fragów miał? dwóch sorców wystarczy by dużo osób zabić snake attakami.
smutne ale prawdziwe. mogę się mylić ale wg mnie Konda jakby chciał wygranej relictus to by się tak nie "bał".. i pewnie by wygrał.. pozdro |
Cytuj:
na koniec.. co tu dużo gadac "Niech się dzieje wola Nieba , z nią sie zawsze zgadzac trzeba" , ktoś pamięta skąd ten cytat? :) |
Cytuj:
|
@up
Rejent Milczek "Zemsta" A. Fredro:P |
Cytuj:
Punkt dla Ciebie , widze że nie tylko "pospólstwo" odwiedza to forum hehe (taki żarcik sytuacyjny). Co więcej można napisac o Galanie żeby uniknąc zgubnego wpływu Moderatora na moje posty , HWL jest skonsternowane i zpewnością częśc znich jest zagubiona.. ^^ |
no niestety niema sily na spam z ue... 2 sorkow^^sam sie przekonałem na własnej skoorze bo prawie padlem...
Mysle ze wyciągniemy wnioski i juz wiecej im sie to nie uda... Sami Wojny nie wygrają... Gaoastic u nas brakuje yuperdo i Grud~~ : > Pozdro |
Jak Maciek szpula dawał hah ;D
|
Cytuj:
Konda, Kardear, Malia, Vidente, Lovize, Trio Da Jah i z tego co widze Oen maja zamiar skonczyc z Galana. Nawet ktos ostatnio na forum o tym pisal. Ja to bym tam na nich uwazal bo jak sie cos odwidzi to moga namieszac;) |
konda lovize wystarczy ze sa na otwartym terenie i umiejetnie uciekaja i raczej strapowac ich nie dadza rady. Pamietam jeszcze za czasow um~ i desperados vs patriosts byl moment pewnego przelomu kiedy patriots zostalo zepchniete do pz'ta wszyscy sie bali wyjsc. Wtedy zalogowal sie konda zrobil pz w poscig ruszylo za nim pol um~ a on na ugh + prawdo podobnie t ring chodz i to nie bylo konieczne miedzy drzewkami kolo thais sobie sprawnie uciekal z pz na 15 minut ;p
|
Cytuj:
|
Wczoraj Konda i jej paczka zaszaleli czyli:
Xioss:Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda Levandero Gamblino:Oct 18 2006, 20:56:01 CEST Killed at Level 72 by Konda and by Lovize Oraz powstała nowa Guildia:League of Extreme Maffers w ktorej sa: Ultra deluxe Maffer Konda (Mafferness himself) Oct 18 2006 Kardear (Maffertastic) Oct 18 2006 Malia Arkwin (Mafferness herself) Oct 18 2006 Sabrio (Sexy Maffer) Oct 18 2006 Vidente (Baby Maffer) Oct 18 2006 Kiggan (Maffer at saying Devilry) Oct 19 2006 Lovize (Maffer Devilry) Oct 18 2006 oraz oen ktoren jest invitniety tlyko narazie nie doszedl:P..... Ja tam wolalem patriotow za ich dawnego panowania... |
Cytuj:
|
Relictus sie rozpadlo..A Krupnik ma w dupie pozostalych membersow gildii oczywiscie oprocz swojego ukochanego Pn , no i nie moze zabraknac tam Tharrina.. a co z posostalymi ?Mozecie nam wyjasnic?
|
Cytuj:
ciekawi mnie to czemu rozpadło się relictus |
niech ktos ruszy
Niech ktos sprobuje ruszyc little pibby!!
Typowo krupnikowe zachowanie ^^. Wojna trwa dalej, tera beda paymenty wiec lekka lipa moze byc dla relictus. Mam nadzieje ze Krupnik i tharrin pamietaja ze HWL wypowiedzialo takze wojne PN !! ^^ |
Cytuj:
Otwórz oczy człowieku , Relictus w takim stanie jakim było i tak nie miało szans walczenia w tej wojnie.. 2 aktywnych sorców (Ascario i Adelao) , 2 nie aktywnych (Xairax [nie ma kompa] , Pibby [nie mam pojęcia]) , co będzie dalej nikt tego niewie. |
Cytuj:
Co do sytuacji exRelictus to nie zazdroszcze... @Rumcio Yup znalazl wlasny sposob na gre takze do HWL go nie ciagnie. Zreszta Rivenn tez sie raczej nie bedzie udzielal:P |
Z tego co słyszałem rozpadło się, aby oczyścić szeregi z nieaktywnych graczy. Trzeba zrobić małą reorganizację i spróbować powalczyć, nie o zwyciestwo, tylko o przetrwanie.
Osoby, które należały do gildii wyrażające chęć prowadzenia dalszych działań wojennych powinny zgłosić się do Krupnika i z nim wszystko ustalić. |
Cytuj:
Kazda pora dnia i nocy mozecie tylko dac znac i wroce na Galane:evul: |
Cytuj:
|
jak dla mnie jeffrey kinta to tez byla przegrana osoba ;p
|
Ehh... Czyżby Relictus znów sie poddało? :confused:
PS Buy bear paws and iron ore :P. |
Mmm
Little pibby czy ukradla tego sova to nie wiem. Bylem wtedy retired z reszta od maja jestem ^^. Od kiedy padlem od HWL ;].
Widzew " Lech 2;2 ^^ 15 minut do konca a przegrywal lech 2;0 Wedlug mnie teraz bedzie albo mass-retired albo mass paymenty ^^. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;]]] z nowosci na galanie: coraz wiecej osob placi z Relictus =[[ |
Ale mnie ktos nie lubi w hwl, 8o sova8o kazali placic
|
Cytuj:
jeszcze nie? bo widze w gildii cie nie ma... widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo Widzew :D a mass paymentow to raczej nie bedzie ;) |
kurwa widzew wygral ;< wystawilem lep na balkon i slyszalem ryk zawiedzionych poznanskich kibicow ;< w zeszlym tygodniu dali taki pokaz teraz dupa ;<
|
Cytuj:
Color~ sova mowisz? No to chyba juz nie pograsz... A niech niewierni placa... My tam i tak jeszcze tu cos zrobimy;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Goń się Tharrin! X D Farta mieliście, 5min więcej meczu i by było 3:3 :P.
|
Colorion wylootował Phoenix Shielda, Fruity~ kończy grę, zapłacili HWL za wolność:
Odin Swordmaster Rattzor Demiphant on Galana Thorin Frosthammer Sparrow The Evill Amazonfisken Dauthislayer Potempik silny. Czyli jak zawsze nic się nie dzieje ;]. PS Tharrin jesteś z Łodzi? xD PS 2 ŁKS gra równiej niż Widzew... Ale tak szczerze to sądze, iż Widzewiacy mają większy potencjał :P. |
"widzew 3:2 farta mieli chlopaki, nawet ogladalem mecz w pubie wlsnie wrocilem :D gogogo widzew" - nie umiem cytowac wiec poprostu przekleilem..... a pamietacie 3:2 na lazienkowsiej? Mialas juz berlo, mialas korone i mistrza polski zdobywalas, nie ma juz berla nie ma korony................................
btw chyba juz czas zeby grzelak dostal powolanie do kadry?! |
ale za to bedziemy mieli najlepszy stadion ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |