![]() |
Sua jestes chyba najbardziej popierdolonym użytkownikiem forum Tibia.pl.
Czepiasz sie tak tego Mateusza jak Ty bys byl jakims super mastah pvp i wszystkich zabijasz, a prawda jest taka ze jestes zerem mój drogi Notopie. Udowodniles to na każdej wojnie na Arcani MISZCZU ! Po to są światy Non-pvp żeby ktos na nich gral a to ze Mateusz sie akurat na takim wybil to chwala mu za to. |
Cytuj:
|
Tak sie sklada misq ze go widzialem co robil na wojnie DPFT vs Era Zero
Pozatym kim jest Sua zeby obrazac Mateusza ? ;) to dziala w obie strony MISZCZU |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Turon De'Galx
giertych to twoja rodzina??:D |
Wovimus
Mar 29 2007, 10:22:44 CEST Killed at Level 134 by Fosfik |
Cytuj:
pomagał każdemu ale oczywisce respekt dla niego bo miał pojecie o tibi Cytuj:
noc~ to cipa |
Cytuj:
Fosa zrobil duzo na servie i glownie dzieki niemu arcania jest jaka jest (dla jednych dobra dla innych zla) , daltego u mnie szacunek bedzie mial tak dlugo az nie znizy sie do poziomu innych beach ktorzy obrazaja ludzi bezpodstawnie. A starszy niestety nie jestes ;] ale piszac chlopak nie mialem na celu pokazania ze jestse "dzieckiem" |
Cytuj:
~dla ciebie ja wiem czy bym miał szacunek hmm moze nawet i tak bo twoje działanie jest takie nawet moze i się podobać : a) jesteś huntet b) masz ileś tam dni na spłacenie np (i tu zależy od lvlu kase np 10 k ) c) jak nie zapłaci to ginie d) no i co tu duzo mówić ty gościa nie zabijasz ktoś inny nawet za bardzo nie bierzesz w tym udziału |
Cytuj:
NOTOP: Hehehe to mi sie podoba:P MDF jest rox-.- |
Cytuj:
|
Gankstarr
Ok so as i am dont use this forum coz i am no polak so please dont talk here abt me...if u have something againts me msg me in game...
THX BB |
Cytuj:
po za tym bajki nie są złe bo dzięki bajkom wiesz jak postępować w życiu bo wiadomo ze bajka ma morał |
@Gank~
czasami nawet jak myslisz, ze kogos nienawidzisz za to co zrobil to idzie sie z nim dogadac i nawet sie okazuje, ze moze byc z niego dobry gosc ;) i nie ma to jak dowiedziec sie czegos o akcjach sprzed 1,5 roku ;) po co sie awanturowac jak mozna spokojnie pogadac ;) |
Hmm... nie wiem czy sie cieszyc czy nie ... z jednej strony sie ciesze... Morgool hacked (bo ten new owner sux :P) i rooked... ale z drugiej szkoda mi tego chara... [CHAR]Morgool[/CHAR]
|
Life is brutalxD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
teraz na calym swiecie rzadza TELETUBISIE !!!!!!!!!!! http://www.teletubis.pl/ |
nie prawda! MDW RZADZI BO MA NAJWYZSZY LVL I JEST IDEALNA KANDYDATKA NA MATKE MOICH DZIECI! z tym ze jest chlopakiem ;(
|
Co mają do siebie bajki i MDW? Jeszcze jak ktos napisze, że Żwirek i Muchomorek sharuja konto MDW to jebne na plecy
|
Żwirek i Muchomorek sharuja konto MDW!!11111oneoenoeneo
|
Cytuj:
|
Wracając do wydarzerzeń z Arcanii...
15:00 You feel the earth shaking! 15:03 The end is near! The Ruthless Seven are rising! 15:05 The Ruthless Seven have risen to hold their secret council. They will gather somewhere in the Plains of Havoc to debate Tibiasdestiny and doom. Don't come to close, for if you do, you will face your own destiny! 15:07 The herald of the Ruthless Seven is preparing their arrival close to the spiders rock. Behold mortals. It is the end of times! :) pewnie prima aprilis ;p |
Pół Arcanii zleciało się na poh, żeby zobaczyc jak jakiś imp zamienia graczy w świnie, skunksy itd. Dobry żart na 1 kwietnia
|
Mar 29 2007, 11:06:45 CEST Killed at Level 136 by Aata Arhari
HEUHEUEHEUHE aby~ wącha ziemie xD solo? |
z bellishem/aresem
|
Nagrałem teledysk... ale ciii, nie dawajcie nikomu
http://www.youtube.com/watch?v=0mJ86R_PJT4 z góry thx... ; * |
Cytuj:
Chlopie jestes skazany na sukces xDDD drititi dam tusialal ;d tylko w superstarze chlopak zaspiewal lepiej niz w teledysku ;D |
Kamos nie chce płacić dla dpft za poi?W sumie chłopak ma racje bo dlaczego ma placic zacoś co jest dla niego dostępne z inną ekipą,dla 2 teamu te paymenty dla dfpt za poi beda przymusowe czy tylko w wypadku udzielnia pomocy 2 teamo'wi pomocy w wykananiu qesta? prosiłbym o komentarz kogoś z dpft z gory thx
Pozdro :p |
mnie ciekawi bardziej czy ci co walczyli po stronie dpft a aktualnie u nich nie sa to czy pojda z team dpft na poi ;p?
|
Cytuj:
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :D. Apropo tematu Team K'K ma według mnie małe szanse ukończenie tego questa ; ) |
Hordą ~100 lev knightow to dużo oni nie zdziałają.
|
Tam chyba chce isc z 20ek i tylko pare Magow i Rp... Ja sie tam nawet nie pcham... Czuje ze Team K'K szybko padnie
|
;*
Cytuj:
|
A Można Widzieć o jaki Quest Hodzi??
__________________________________________________ _ TYLKO JEDEN KLUB KOCHAM Aż PO GRóB , KRAKóW TO NASZ RóD WISEłKO NA PRZóD!!! |
Cytuj:
Koniec wojny i cisza na arcanii... |
Cytuj:
@Ciacho Jak to nie ma wojny ? A Ormo vs Uważajcie Pekujemy to nie starcie gigantów? @edit Mo pięknie, już miałem w te dni troche poskilowac palkiem, bo expic sorkiem nie moge bo kłopoty z kompem, ale musiałem trafić na Ca'fuze, który mi zreportował nick mojego noobka. Byłem przygotowany na namelocka tylko, a tu ban na 7 dni i przez tego jelenia ch*j z treningu w wolnych dniach -.- |
w nastepnym tygodniu nasz prezydent(boshe az zal pisac) kaczka zaprtasza MDW na obiad jako najwiekszy idiota pl ;]
kurde nudno w nocy,jakis atak orkow byl na hill a amazon nic znow niebylo, |
Cytuj:
\_\_\_\_\_\_ pozdrawiam _/_/_/_/_/_/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |