Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

White_Power 25-02-2007 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1288070)
Wiec ciesze sie ze juz nei grasz i nie musisz sie wstydzic :)
Takei teksty jak ten mnie nie ruszaja, bo ja wiem czy jest jakis powod by sie za mnei wstydzic czy nie, a ze ty masz jakies kompleksy tak samo jak twoj kolega wyzej to jest wasz problem. Najlepiej jedzcie do Szwecji i juz nie wracajcie, powodzenia!!! Possiesz komu trzeba tam w rl tak jak to robiles w tibii i bedzie git, napewno sie ulozy!!!

Że ty ssiesz innym żeby być 'kuul pl' to nie znaczy że każdy tak robi
weź idz sie powieś lamusie

Naro 25-02-2007 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez White_Power (Post 1288138)
Że ty ssiesz innym żeby być 'kuul pl' to nie znaczy że każdy tak robi
weź idz sie powieś lamusie

Jestem Polakiem i sie tego nei wstydze, niegdy nei musialem za to/przez to komus ssac i nigdy tez nie udawalem ze jestem kims kim nie jestem. A ludzmi ktorzy tak robia sie brzydze i nie boje sie tego powiedziec glosno :).
Robactwo trzeba zwac robactwem i trzeba je tępic - i to robie od poczatku gowna jakie robisz w tibii i na tym forum. A w rl nie zawachalbym sie splunac ci w twarz i nawet bym przy tym nie mrugnął... Pozdro!!!

I jeszcze jedno - w odrozneiniu od ciebie i twoich kolegow ja nigdy nikomu nie ssalem bo nie musialem, ale to chyab jakies dziwne jest dla ciebie.... czyzby dla ciebie dzien bez ssania dniem straconym? I nie pograzaj sie w tym gownie glebiej robisz z siebie blazna i boli cie tylko to ze ktos to wytyka na forum, ale coz taka cena blazenady....

White_Power 25-02-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1288228)
Jestem Polakiem i sie tego nei wstydze, niegdy nei musialem za to/przez to komus ssac i nigdy tez nie udawalem ze jestem kims kim nie jestem. A ludzmi ktorzy tak robia sie brzydze i nie boje sie tego powiedziec glosno :).

A kto ci powiedział, że ja sie wstydze ? Tibia to tylko gra, a ludzie twojego pokroju biorą ją na poważnie. Jak tam krzesełko?

Cytuj:

Robactwo trzeba zwac robactwem i trzeba je tępic - i to robie od poczatku gowna jakie robisz w tibii i na tym forum. A w rl nie zawachalbym sie splunac ci w twarz i nawet bym przy tym nie mrugnął... Pozdro!!!

Od zawsze twierdziłem iż jesteś robakiem, kazdą wypowiedzią to potwierdzasz. Zapewne mrugnął byś dostając po tym w morde :)

Cytuj:

I jeszcze jedno - w odrozneiniu od ciebie i twoich kolegow ja nigdy nikomu nie ssalem bo nie musialem, ale to chyab jakies dziwne jest dla ciebie.... czyzby dla ciebie dzien bez ssania dniem straconym? I nie pograzaj sie w tym gownie glebiej robisz z siebie blazna i boli cie tylko to ze ktos to wytyka na forum, ale coz taka cena blazenady....

Jak już wspomniałem nie każdy ma tak jak ty, a co do moich znajomych to nie kozacz tak na forum tylko wpadnij do mnie i powiedz im to w ryj cwaniaczku :rolleyes:

Over'n'Out

@down
Kto Ci powiedział, że ja nie jestem dumny ?:>
Poprostu żal mi tego co Polacy robią w tej grze...

Beawulf_Okrutny 25-02-2007 13:41

Naro, jak masz jakies wonty to idz do ortodonty x . X ... Każdy ma swoje poglądy i trzeba to szanować... Jeden jest dumny z bycia Polakiem drugi nie... Jak dla mnie proste i klarowne...

rendevar 25-02-2007 14:33

Naro a ty wogole wez wyjdz i nic nie pisz, bo az mi sie głupio robi ze tacy ludzie jak ty graja na iridia :<

Danthorr 25-02-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rendevar (Post 1288404)
Naro a ty wogole wez wyjdz i nic nie pisz, bo az mi sie głupio robi ze tacy ludzie jak ty graja na iridia :<

Na Iridii* (Naucz się odmieniać.)

@ White_Power:

Jebany naziol...

Edrin 25-02-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr (Post 1288454)
Na Iridii* (Naucz się odmieniać.)

@ White_Power:

Jebany naziol...

Pyskiem w dol ;*

@Naro

Swoimi wypowiedziami potwierdzasz, ze tibia is your life ;) Lepiej napisz sobie w opisie na gg 'Zycie to syf' tak jak to zrobil Noxazut (z jego wygladem to sie nie dziwie), tylko ty dopisz 'Tibia is my life'.

a tak btw, to zazdroscisz nam szwedzkich kolegow? ;)

Banditos 25-02-2007 15:18

Może byście zeszli z Naro co ??? takie cwaniaczki a sami gówno zrobiliście na iridi

Żal dupe ściska jak widze jak si wypowiada taki
White_Power co gówno zrobił i gówno wie

Naro skorzystaj z mojego popisu na forum który jest niżej:

V

Naro 25-02-2007 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 1288499)
Może byście zeszli z Naro co ??? takie cwaniaczki a sami gówno zrobiliście na iridi

V

heh masz racje kumplu :D

@Edrin - popatrz sobie moj czas online i twoj czas online z ostatniego meisiaca i porownaj, a potem opowiedz nam ile godzin roznicy wyszlo i dla kogo tibia to zycie.... (ta taki kolejny twoj wyglup)

@white.. - fakt mrugnąłbym jakbym to powiedział w rl przy twoich ziomach, ale chyba tylko dlatego ze ciężko byłoby sie nieśmiac rozmawiajac z 13 latkami... btw czemu mi nie podasz swojego adresu :)
tak na priv mi napisz cya

White_Power 25-02-2007 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos (Post 1288499)

V

A Naro coś zrobił na iridii oprócz poprawy ekonomii wewnętrznej arcanium ?
;>

Thoris... 25-02-2007 16:58

@White Rower
Naro powiedział prawde i to cie zabolało ?hmm nie wiem kim ty jestes, ale widac ze wstydzisz sie swojej narodowosci (avatar + opis na tibia.com),pierd***ny naziol. Hitler twoim idolem ? Brawooo
Przez takich jak ty Polski naród zniknoł na 123 lata,a wysiłek naszych dziadków mieszasz z błotem.

"Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć
nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy
teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne."-Zipera

@Edrin
Arek jakis juz czas temu zrezygnował z tibi.

White_Power 25-02-2007 17:07

Prostaczki ;o

Narodowcy, skiniada ogolnie mowiac to nie sa ludzie ktorzy nienawidza swoich krajow i kochaja hitlera!
No kurwa nie wiecie co mowicie i zgrywacie madrych
NO JA PIERDOLE ;d

jestescie skonczeni ;)

@Naro Frejer
Jan 29 2007, 11:41:42 CET Died at Level 101 by a minotaur guard
Bocik na mt się zaciął :S?

Thoris... 25-02-2007 17:08

@Up
to debilu nawet nie wiesz pewnie co znaczy ten twój avatar =)
Combat 1-A*dolf 8-H*itler

Edrin 25-02-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Naro (Post 1288550)
heh masz racje kumplu :D

@Edrin - popatrz sobie moj czas online i twoj czas online z ostatniego meisiaca i porownaj, a potem opowiedz nam ile godzin roznicy wyszlo i dla kogo tibia to zycie.... (ta taki kolejny twoj wyglup)

@white.. - fakt mrugnąłbym jakbym to powiedział w rl przy twoich ziomach, ale chyba tylko dlatego ze ciężko byłoby sie nieśmiac rozmawiajac z 13 latkami... btw czemu mi nie podasz swojego adresu :)
tak na priv mi napisz cya

AHGAHHAHAHAHAHAHAHAHA O KURWA HAHAHAHAHAHAHAA ROZJEBALES MNIE XDD NIE PAMIETASZ JUZ JAK BYLES PO 15-17H/DZIENNIE? FRAJER XD

#Edit :
2007-01
290h 30m
2006-12
327h 0m

What about it ? :<

Thoris... 25-02-2007 17:34

@up
Teraz sie zabawie w mochera i wykorzystam Biblie.Taka przypowiesc była, nie pamietam dokładnie.Ale sens taki ,że Jezus bardziej sie cieszyl z jednego typa co sie nawrócil niz z masy ludzi co sie modliła bezmyslnie.

Wiec po tym sadze ze nie liczy sie przeszłosc,a to co jest teraz.

Own3d ? Bidulki bez argumentów

Btw. Nie przesadzaj 17 h_watpie...

White_Power 25-02-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 1288780)
@up
Teraz sie zabawie w mochera i wykorzystam Biblie.Taka przypowiesc była, nie pamietam dokładnie.Ale sens taki ,że Jezus bardziej sie cieszyl z jednego typa co sie nawrócil niz z masy ludzi co sie modliła bezmyslnie.

Wiec po tym sadze ze nie liczy sie przeszłosc,a to co jest teraz.

Own3d ? Bidulki bez argumentów

Btw. Nie przesadzaj 17 h_watpie...

wiem to , chodzilo mi o to ze c18 nawet odcina sie od hitlerowskich pogladow anyway nie gram juz w tibie - take care

Anas Kiro 25-02-2007 20:39

Skoro już niegrasz to i skończ pierdolić tak będzie lepiej dla wszystkich ;]

Danthorr 25-02-2007 21:44

Ech, dla mnie White_Power jesteś śmieciem. Narodowiec? Skinhead? Dla mnie to jedno i to samo, ybany naziol. Mam nadzieje, że kiedyś dostaniesz wpierdol od czarnego brata i się skończy twój głupi żywot. Uważasz się za lepszego bo jesteś... Biały? Żenada. Najlepiej strzel sobie w głowe. Albo powiedz mamie w co się bawisz.

rasiści, faszyści, naziści - WON!

White_Power 25-02-2007 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr (Post 1289368)
Ech, dla mnie White_Power jesteś śmieciem. Narodowiec? Skinhead? Dla mnie to jedno i to samo, ybany naziol. Mam nadzieje, że kiedyś dostaniesz wpierdol od czarnego brata i się skończy twój głupi żywot. Uważasz się za lepszego bo jesteś... Biały? Żenada. Najlepiej strzel sobie w głowe. Albo powiedz mamie w co się bawisz.

Ryjem w glebe śmieciu

Kiełek 25-02-2007 22:49

Stand Up. Speak Up ;)

Beawulf_Okrutny 25-02-2007 23:17

Cytuj:

Jestem za! Make peace, no war! Ale wiem jedno... White_power... Ciebie sie jeszcze da uratować ;) . Znam go z rla... ma długie włosy, nie nosi białych sznurowadeł (lekkie przekłamanie), nie skrzywdziłby muchy, normalny zgrywus z niego i tyle :p :p

Trai'ler 26-02-2007 01:39

Tak , dla rozluźnienia tematu ;) polece wam fajny filmik , warty oglądnięcia , powtarzam naprawde super xD

Filmik :D

pzdro , i dawajcie komentarze :)

White_Power 26-02-2007 08:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beawulf_Okrutny (Post 1289558)
Jestem za! Make peace, no war! Ale wiem jedno... White_power... Ciebie sie jeszcze da uratować ;) . Znam go z rla... ma długie włosy, nie nosi białych sznurowadeł (lekkie przekłamanie), nie skrzywdziłby muchy, normalny zgrywus z niego i tyle :p :p

a jednak nosze białe ;<!

Elevarm 26-02-2007 15:20

Wszystko po staremu widze

Massior 26-02-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1290117)
Wszystko po staremu widze

Niestety ;) albo moze i stety... Pozdrówka dla Ciebie Eve :p

rendevar 26-02-2007 18:37

Cytuj:

Niggaz rox :) pozdro dla moich czarnych braci ;*

Massior 26-02-2007 18:47

Jestem murzynem 8o no keal me blzzz i jestem z tego dumny...

Kiełek 26-02-2007 19:49

ehh... a indianem tu nikt nie jest? :'(

rendevar 26-02-2007 21:01

ej stary moj brat mowi ze jest indianem :)

ej ??:baby:

Necrius 27-02-2007 02:19

Dajcie sobie siana z nim, ja wypowiedzialem sie na jego temat juz kiedy na oficjalnym forum, nie ma co kopac shitu bo smierdzi. My wiemy swoje i on wie swoje... Dlugie wlosy... n/c

Valard 27-02-2007 16:38

White jest rasitą, dobra to nie jest ok, ale czy wam się nigdy nie powiedziało do kogoś: "ty Żydzie"? I raczej nie mówiliście tego w pozytywnym kontekście...:p

maddie 28-02-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valard (Post 1291871)
White jest rasitą, dobra to nie jest ok, ale czy wam się nigdy nie powiedziało do kogoś: "ty Żydzie"? I raczej nie mówiliście tego w pozytywnym kontekście...:p

nie, nigdy mi sie tak 'nie powiedzialo'

to zle ?

znowu, kilkanascie stron o niczym, ale tak chyba musi byc
'you care too much'

Hasis 28-02-2007 22:35

Wy też macie takie BIG BIG LAGI ?? ;( ;( ;(

Trai'ler 28-02-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasis (Post 1294469)
Wy też macie takie BIG BIG LAGI ?? ;( ;( ;(

Big lagi to mało powiedziane , od rana tibia mi sie zacina jak bym w nią grał na Comodorze c64 Xd

Tibia raz chodzi mi płynnie , a za chwile się zacina ... I czasem wydaje mi się , że na rooku szybciej chodziłem 8o

Beawulf_Okrutny 28-02-2007 23:01

Trzeba sie kłócić... Bez tego świat byłby nudny ;)

Arthas The Keeper 01-03-2007 00:57

Kłócic się możemy, ale nie tyle razy i nie tak długo...
Bo potem i kłótnie już nudne będą ;].
Co do lagów ja mam takie, że chodze wolniej niż 8 lvl... ale to taki mały szczegół ;)

signed: Usar

White_Power 01-03-2007 10:19

Haha -> Thread (#1562292)

I po co było sprzedawać chara?:<

Bez~ 01-03-2007 14:33

olaboga poszedłem sobie dobic na demki 90k bo tyle brakowalo do 141 zeby odrobic deady,bo chcialem jeszcze dusty posciagac:P a tu taki nie fart,ze zadnego dusta :< poszło mi 7 bp sdków i z 15 bp mf bo jeszcze bilem hero i warlocka

http://img206.imageshack.us/img206/5...lootzo1.th.jpg

Hasis 01-03-2007 16:22

Bezok ty to masz pecha ;( ;( ;(

Beawulf_Okrutny 01-03-2007 18:31

Nie no taki pech... poleciało tylko Magic Plate Armor... wcale się nie zwróci za runy x . X

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.