![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo może w takim zespole Valencii są jego koledzy i przyjaciele, pacanie? Gdybyś się chociaż trochę zainteresował, to byś się może dowiedział, co na ten temat twój bramkarzyna Almunia powiedział.
|
Bo tego wymaga przyzwoitosc. Tobie napewno takie cos wydaje sie obce.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Znowu ban? Ludzie nie zabijajcie tego tematu :/ Najpierw Anonimowy teraz Yoh ... Każdy ma prawo do swojego zdania,, mimo, że sam mam inne. Ale to jest FORUM.
Whoooose next? |
Panowie, Panowie, Panowie 7 minut left : D
|
Cytuj:
Naninaninaninani, pajacyk :D:D:D Szkoda, że Yoh ma bana, bo "wciąż jest pajacem" poprawiłoby mi humor! :D |
Polonia Warszawa 3:2 Śląsk Wrocław
Strzelcy: Polonia: Ivanowski 47, Sarvas 91, Gołębiewski 92 Śląsk: M. Gancarczyk 37, Dudek 77 -.- |
Oooooooooo, Fosteeeeeeer!
Oooooooooo, IDEALE BRAMKARZA! :' ( Ballack = nowy pupilek Chelsea? |
Przecież Aszamura zachował się kolejny raz jak idiota.
Żal mi się robi jak czytam posty takich ludzi. |
Evra hunted.
K.Jay |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście nie mówię że nie powinno być wolnego dla Machesteru, bo mimo wszystko być powinien. I szkoda że już spalonego Rooneya po którym padła bramka dostrzec nie potrafisz. ; > Ajjj, rusza ta liga która nas tak emocjonuję... W końcu będzie o czym gadać i o co się kłócić. ; D @hoom Da się, z tym że większość tu żyje premiership. |
a najlepiej to w ogole zrobcie sobie osobny topic do ang ligi, bo o niczym innym tutaj sie juz pogadac nie da...
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
Jeśli chcesz się spierać na błędy sędziowskie, to co powiesz o "rzucie sędziowskim"? :s Spalony był, ale to chyba krok, może nawet nie. @Maggic ROTFL! :D Klatę? W takim razie zapraszamy na lekcję anatomii :D To było tak oczywiste, że został uderzony w twarz, jak to, że Ballack jest... Yyy... BRZYDKI! |
Raul odbanuj Yoha!!:P
Jak można dać 11 punktów:D Od dzisiaj Foster=Pawełek A Polonia ledwo ledwo uciekła z pod gilotyny:d A Gołębiewski wyrasta na młody talent;) |
Może Yoh ma poglądy kontrowersyjne i idiotyczne, ale jednak do własnego zdania prawo również ma.
|
Cytuj:
Nie rozumiem całkiem naszego el treneiro dlaczego za Bosackiego powołuje Krychowiaka.. jakaś paranoja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |
|